Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodmalina

dzisiaj sie dowiedzialam

Polecane posty

Gość goodmalina

dowiedzialam sie ze facet z ktorym bylam w kilkuletnim zwiazku, mieszka juz od jakiego czasu ze swoja dziewczyna dla ktorej mnie zostawil. sa ze soba ok pol roku. nie moge uwierzyc ze tak szybko to sie stalo. myslalam ze juz mi przeszlo, ze on jest tylko wspomnieniem ale jak to uslyszalam lzy cisnely sie do oczu. czuje sie tak beznadziejnie. czulam ze to sie wydarzy ale nie wiedzialam ze tak szybko. i dlaczego tak to na mnie podzialalo...

Gość goodmalina
nie umiem sobie z tym poradzic. caly czas o tym mysle. chcialam z nim zamieszkac, juz bylo tak blisko i pojawila sie ona. jak pomysle ze teraz wlasnie spia wtuleni w siebie, jutro wstana zjedza razem sniadanie, obiad. dlaczego to tak boli?

Gość wredniucha101
"dlaczego to tak boli?" z braku poważnych zajęć

Gość goodmalina
tyle ze nawet jak mam powazne zajecia nie umiem o niczym innym myslec...

Gość sdgsdfdsfdsd
masochistką jesteś? czego żałujesz? że nie związałaś się z takim kimś? z kimś kto potrafił cię rzucić jak brudną szmatę dla innej? rzeczywiście jest czego żałować a jej czego zazdrościć. powinnaś się tylko cieszyć, bo równie dobrze mógł zmarnować Ci najbliższych kilka lat życia i rzucić w sytuacji, gdy miałabyś z nim już dwójkę dzieci

Gość goodmalina
ogolnie to nie ukladalo nam sie ostatnio ale w gruncie rzeczy mialam w nim oparcie. byly chwile kiedy chcialam zakonczyc zwiazek ale kiedy bylo wszystko ok to nie znalam bardziej kochanego faceta. wiem ze to glupie ze znowu o tym mysle ale niestety jestem osoba ktora jak sie zakocha to na zaboj i milosc traktuje jako priorytet. dlatego cierpie

Gość osram
to zmień priorytet.

Gość goodmalina
to jest jakas mysl jednak ciezko tak nagle zmienic priorytet ktorym zylo sie tyle lat

Gość rrtrtrtttr
zwykly ruchacz, naprawde nie masz za kim plakac. ciebie ruchal przez tyle lat, znudzilas mu sie, wiec sobie znalazl nową dupe do ruchania i teraz bedzie ją pieprzyl znowu iles lat az mu sie nie znudzi. nawet zamieszkal z dziwą zeby miec dupe do ruchania na miejscu, za darmo. przeciez ten koles to zwykle dno :D

Gość goodmalina
nie tak go nazwac nie moge. zawsze mial duze parcie na zalozeie rodziny i teraz do mnie dociera ze jest tego blisko... ja nie umiem poskladac swojego zycia a on nie proznuje. czuje sie strasznie: niepotrzebna, gorsza. nie moge juz patrzec w lustro :(