Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma sens

Powrót?

Polecane posty

Gość czy to ma sens

Witam mam pytanko do wszystkich którzy są w temacie. Byłem z dzieczyną prawie 3 lata ona zauroczyła sę w innym więc pisanie itp. się zaczęło a jak wszystko wyszło na jaw po prostu zostawiłem ją. Nie było zdrady jak byliśmy w związku z tym gościem ale mam podejrzenia co do wcześniejszych miesięcy i o innych. Kocham ją i dałem szanse powrotu ale powiedziałem że musze mieć pewność że mnie nie zdradziła i zaproponowałem badanie wariografem o co się oburzyła ale ja inaczej nie jestem w stanie zaufać a mam wiele podejrzeń i sporo przesłanek żeby wierzyć w tą zdrade wcześniej. Nie chodzi mi o pocałunek czy coś chodzi o uprawianie sexu bo to wg mnie jest zdrada i tego się nie da wybaczyć.

Gość szykuj sie do szkoły na jutro
bo pewnie jakas kartkówka będzie--majtki na dupę i marsz do szkoły---a nie zajmujesz się marzeniami

Gość czy to ma sens
Haha bardzo inteligentna odpowiedź!

Gość gimgowno znowu
i zaproponowałem badanie wariografem o co się oburzyła " v wyobraznia nie do pozazdroszczenia obyscie dzieci w szkole mieli taka wyobraznie x :D idz gimbusie lepiej na niedzielna msze 0/10

pewnie to jakiś nastoletni łysy 17-letni dresiarz🖐️

Gość czy to ma sens
Jednak to prawda że większość na kafe to powaleńcy. Po to jest forum aby pytać. Mam 27 lat dla waszej wiadomości i na wszystko musze mieć dowody jeżeli czegoś nie jestem pewien a w tym wypadku mam ku temu przesłanki.

Gość czy to ma sens
Koszt badania wariografem nie jest wielki i stać mnie na to to że wy do niczego nie doszliście nie znaczy że każdy tak ma. Pozdrawiam was oszołomy!

powiem ci tak:choćbyś nie wiem jak bardzo kogos pilnował, kontrolował, przepytywał----to i tak tej osoby nie upilnujesz. jak ona CHCE coś zrobić--to znajdzie odpowiedni moment i to zrobi,mimo,że będziesz trzymał ją na smyczy. kontrloa nic nie. musisz jej znowu zaufać. od nowa. na 100 % inaczej nie ma sensu. kontrola nic nie da. na zaufanie trzeba pracować latami. wszytsko opiera się na zaufaniu--i po rozmowie z nią na ten temat---albo się przełamiesz i zaufasz od nowa albo lepiej się rozstańcie bo podejrzenia zniszczą wasz zwiazek

Gość czy to ma sens
O proszę i można normalnie odpowiadać. Na chwile obecną nie jesteśmy razem ale ona chce wracać a ja ja kocham. Byliśmy w związku miałem bezgraniczne zaufanie odwaliła mi nr ok zrozumiałem młoda jest więc oki niech ma ale po rozstaniu padlo wiele slow z jej strony które dały mi do myślenia i dlatego taki pomysł żeby z powrotem zaufać w jakiejś części.

Gość bsdbbdb
27 lat i taki durnyjestes? twoj rozwoj zatrzymal sie na poziomie 14 latka:D