Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikabi

stara miłość Pomocy!

Polecane posty

Gość ikabi

Mam problem...chyba się zauroczyłam, zakochałam...sama nie wiem. Dawna sympatia, znów pojawiła się w moim życiu, oboje nas do siebie ciągnie, choć ja wiem że nie powinnam - mam męża (ślub cywilny)...ostatnio rozmawialiśmy, powiedział że najbardziej w życiu żałuje że wtedy 6 lat temu o mnie nie walczył...że chciałby ze mną być, nie tylko seks choć go cholernie pociągam, ale chciałby być po prostu ze mną, spędzać czas i że jestem miłością jego życia...najgorsze że ja czuję podobnie...wtedy nam nie wyszło, ja nie umiałam się zdecydować, zwodziłam go... Myślę o nim cały czas, śnię, uśmiecham się jak o nim myślę....zachowuję się jak nastolatka. Z mężem nie układa mi się dobrze, nie wiem czy go kocham...najgorsze, że mąż ostatnio chyba zauważył że jestem jakaś obojętna w stosunku do niego, zamyślona i teraz lata wokół mnie, nagle zaczął prawic komplementy, pytać o zdanie, tulić...jest tak miły, że tylko mi utrudnia! a mnie to irytuje...wiem chore...

Gość ikabi
wiem że jest szczery wobec mnie i naprawdę chce być ze mną...chce abym zostawiła męża...ja w tym małżeństwie nie jestem szczęśliwa, wiele złych rzeczy się dzieje, ale nie będę wnikać w szczegóły. Proste pytanie - czy zostawiłybyście wszystko dla dawnej miłości?

Gość ikabi
dlaczego?

nie wchodzi sie do tej samej rzeki 2 razy, gdybyscie byli sobie przeznaczeni to bylibyscie teraz razem

Gość ikabi
może inaczej, czy ktoś zaryzykował i zostawił wszystko dla dawnej miłości? czy to wyszło? czy żałujecie?

Gość popaprane życie mam
Zostawić męża i zacząć życie z nim ? Rozstaliście się. On nie zawalczył. A teraz chce rozpieprzyć związek. Wyszłaś za mąż. Piszesz że nie jest za dobrze. A kto to spieprzył ? Więc z byłym zaczniesz od nowa i nagle okaże sie że poza seksem nic was nie łączy. Dobre jest tylko marzenie i wyobrażenie. Real jest bardziej brutalny niż fikcja. Nagle za kilka tygodni okaże się że czar prysł i nie ma już tej więzi która była kiedyś. Z jakiegoś powodu się rozstaliście. I to jest najważniejsze. Los tak zrządził. Dzisiaj on nagle się obudził i chce coś naprawić. A ty jak ćma lecisz do płomienia. Ćmy zawsze źle kończą. Spalą się im skrzydełka i padają martwe. Pomyśl lepiej jak odbudować relacje z mężem. Wyszłaś za niego z jakiegoś powodu. Bo coś tobą kierowało. Teraz ten powód już jest nieważny ? Kiedy miłość odchodzi to zawsze winni są obydwoje. Piszesz że były nie zawalczył o was. Teraz ty nie walczysz o małżeństwo. Ile jesteś warta ? Nic. Tak samo i twój były nieudacznik. Dwa zerA. "00" CZYLI KIBEL. Tak to widzę.

Gość taka baba
to kurwiszzoon.