Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca kontrolna

Praca kontrolna----jak to zrobic?

Polecane posty

Gość praca kontrolna

Głupia sprawa.... Nie chodzi mi o napisanie dla mnie pracy,ale o pomoc taką czysto techniczną.... Jestem osoba już "dojrzałą"...Za moich czasów inaczej nauka się odbywała. Teraz robię studium policealne. Mam do napisania pracę kontrolną,ale nie wiem,jak mam się za to zabrac.... Sam temat jakoś potraktuję. chodzi mi o to cyt. "Praca powinna zawierać informację na bazie jakich materiałów powstała: literatura, linki stron internetowych inne źródła. Ponadto praca powinna być własna i jeśli jest to możliwe wzbogacona fotografiami, rysunkami, tabelami, wykresami. Ponadto proszę zapoznać się w Internecie z licencją Creative Commons np. strona: http://pl.wikipedia.org/wiki/Licencje_Creative_Commons oraz za pomocą ikonek zamieścić warunki udostępniania swojej pracy. " Gdzie mam podac te źródła-na początku czy końcu pracy? Te ikonki udostępnienia" Czy tabele,wykresy są potrzebne (nie wiem,czy w mojej pracy będa "konieczne".... Mętlik w głowie......

Wykresy i inne sa nie potrzebne bo sama jak chodzilam do technikum pisalam prace kontrolne i rzadnych wykresow tabel itp nie umieszczalam

Gość praca kontrolna
Czyli...mogę po prostu potraktowac temat,jak wypracowanie szkolne ;) ? A z literatury trzeba korzystac? Temat jest taki,że nie wiem,czy będe korzystac z konkretnych źródeł,czy po prostu nie potraktuję tego ogólnie....

Gość praca kontrolna
no i co z tymi ikonkami udostępniania? :O

Gość praca kontrolna
?

Gość praca kontrolna
;;;

Gość piątkowo..................
LITERATURĘ daje sie na samym koncu. nie wiem jaki temat ma praca wiec nie wiem czy potrzebne wykresy. jesli to cos z matmy czy fizyki, to podaj maila, napisze ci za 50 zl.

Gość praca kontrolna
niestety-działalnosc gosp

Gość żę tak powiem
nie panikuj tak, te prace kontrolne to zazwyczaj czysta fikcja. Często nauczyciele nawet ich nie czytają.

Gość praca kontrolna
Domyślam sie... Właśnie dlatego panikuję z formą pracy. Z treścia jakoś sobie poradzę