Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no przeciez jestemm

Eks- ten odwieczny problem!

Polecane posty

Gość no przeciez jestemm

Moj eks i ja...bylismy para jak mielismy po 23 lata, trwalo to piec lat. Dzisiaj mamy po 32 lata, nadal utrzymujemy kontakt, bardzo rzadko ale caly czas. Ostatnim razem spotkalismy sie, bylismy w resteuracji, potem na drinku rozstalisismy sie kolo 23 h..potem napisalam mu ze widze ze on ma uczucia do mnie ja chyba zreszta tez, kiedys nie wyszlo i mysle ze tez teraz nie mamy szansy, lepiej przestac sie spotykac. Napisal- bardzo cie lubie, ale lubie cie w ten sam sposob co inne kobiety i nie to ze jestem np zakochany..Nie odpisalam. potem napisal ze jestem okrutna,ze zostawiam go z wieloma watpliwosciami..ja na to ze nie wiem co mam mu powiedziec, ze ja tez mam wiele watpliwosci..nie odpisal. Glupia jestem wiem.Tylko teraz sni mi sie ciagle.Bez przerwy.chyba zwarjuje

Gość Jakaś niepoważna jestes
żeby po zwykłym spotkaniu pisac cos takiego. Jakbys sugerowala ze niby nic nie bedzie, ale kokietowała ze widzisz ze on cos do Ciebie ma. Jak nastolatka, patologia.

Gość no przeciez jestemm
michal- nie, nie spalam z nim nigdy wiecej odkad sie rozstalismy. jakas nie powazna jestes- to nie bylo zwykle spotkanie...zwykle spotaknie z eks to wypicie kawy i zwykla wamiana informacji typu co u ciebie itp..pol godziny i koniec. Z nim spotkalam sie o 19h rozstalismy sie prawie przed polnoca...byl bardzo czuly, mimo ze nie pocalowalismy sie, nie bylo nic miedzy nami ale byl bardzo bardzo czuly ...weic chyba normalne ze sie go spytalam co on chce ode mnie?

Gość no przeciez jestemm
Michal- co dlaczego?dlaczego z nim nie spalam? ...przespalabym sie z nim pewnie jesli by mi na nim nie zalezalo..ale mi na nim zalezy i nie chce niczego bez zobowiazan.poprostu.Tylko nie wiem czego on chce ode mnei...w tym caly problem

Gość ale ty durna jestes przeciez
ten facet ma cie totalnie w dupie! on nalezy do tej kategorii gdzie olewa laski a one tym bardziej sie zesrac chca...masz przeciez 32 lata, nie jestes malolata

Gość no przeciez jestemm
Wiem wiem...tylko ze nie wiem dlaczego ciagle mysle o nim, sni mi sie bez przerwy, przez niego zycia sobie nie moge ulozyc. Mialam kilka partnerow ale nic nie wyszlo bo ciagle byl on...powinnam jeszcze odezwac sie do niego?...

Gość SmutnaPrawdaJestTaka
a mi się wydaje że on coś do Ciebie czuje. Spotykacie się z kimś?

spotkajcie się czasami na kawę czy piwo nic w tym złego a może jednak to przeznaczenie

Gość malagoskaa
a dlaczego się rozstaliście? cały czas od rozstania utrzymywaliście kontakt?

Gość no przeciez jestemm
smutna prawda- nie jestem pewna...on jest dziwny, taki dziki...wiem ze nikogo nie ma teraz, potrafi byc bardzo bardzo czuly, troskliwy albo bardzo oziebly...Po ostatnim spotkaniu nie przestawal do mnie wypisywac, mialam killka problemow osobistych, zwierzylam mu sie, zaproponowal piwo na drugi dzien. Powiedzialam ze zadzwonie i ze dodladnie sie umowimy.Zadzwonilam, proponuje spotkanie a ten ze teraz idzie do rodzicow i ze oddzwoni, umowilismy sie wsepnie na 18h. 18h minela...zadnego telefonu..Bylam wsciekla, ze znowu sie nabralam, zwierzylam z moich prywatnych problemow a ten znowu mnie olal..napisalam mu sms-a ze "dziekuje za piwo...mogles napisac ze jestes zajety albo poprostu nie masz ochoty bo moglam sobie zoorganizowac wieczor. ten napisal na drugi dzien: w przeprosinach czy moge zaprosic cie dzisiaj na drinka" odpisalam wtedy to co napisalam w temacie...ah sama nei wiem juz co myslec.I do tego napisal, najgorsze co facet moze powiedziec: traktuje cie tak samo jak inne dziewczyn ktore lubie....koszmar

Gość no przeciez jestemm
malagoskaa- rozstawalismy sie i powracalismy do siebie az do momentu kiedy powiedzialam stop i sie skonczylo. To on wtedy odszedl, potwornie mnie zranil, mielismy po 25 lat.Potem chcial wrocic, zachowywal sie jakby nigdy nic po 3 miesiach pisal sms-y ale ja juz nie chcialam sie w to bawic.potem zostalismy w kontakcie ale sms-owym, typu co u ciebie albo zyczenia urodzinowe..nie widywalismy sie do tej pory.

Gość malagoskaa
może nie powinnaś zwierzać się z problemów. Bądź zadowolona pełna energii niech widzi co stracił. Jakiś dziwny 'traktuje cię jak inne które lubie..' masakra Nie okazuj mu że Tobie zależy, bo widać że coś do niego czujesz

michał3 Byłaś dobrze rżnięta i twoja pochwa nigdy o tym nie zapomni. xxx a Ty znowu swoje.... tylko Ty myślisz swoim kutasem! xxxx Autorko a jak się rozstaliście to on się odzywał chcieiście zostać na stopie koleżeńskiej? Bo ja mam teraz taką sytuację po 8 latach się rozstaliścy i nie wiem o co chodzi wcześniej normalnie przychodził spotkaliśmy się czasami pisaliśmy do siebie , a teraz powiedział ze na razie nie chce mieć kontaktu i się spotykać przykre to :(

Asekurant z Twojego eksa. Propozycje sporadycznych spotkan, okazywanie czulosci a jednoczesnie szlaban na bliskosc bo, " lubi Cie w ten sam sposob jak inne kobiiety". Nie zrozumialas o co Mu chodzi ? To takie oczywiste. Nie kocha Cie, nie ma zamiaru z Toba byc. Utrzymuje kontakty z innymi kobietami. Jest tak "zajety", ze nie przychodzi na proponowane przez Ciebie spotkanie, bo ...idzie do rodzicow, oddzwania dopiero nastepnego dnia. Obawiam sie, ze Ty doszukujesz sie w nim uczuc jakich On dla Ciebie nie ma. Opamietaj sie, bo czekajac na cud wielkiej milosci z Jego strony predzej doczekasz sie zasluzonej emerytury.

Gość no przeciez jestemm
euh..chyba macie racje..Ci eks faceci to ciagle to samo g... Malagoskaa- to on sam zaczal drazyc i jakos tak wyszlo ze ja durna opowiedzialam mu o obecnej skomplikowanej sprawie.Wydawal sie taki przejety, potem sam proponowal to piwo zeby pogadac o tym jeszcze.. Bosa bosa- tak, masz racje, twoje slowa sa okrutne ale prawdziwe...tylko wiesz, to on ciagle szuka kontatku ze mna, to on proponowal zeby sie spotykac, wysyla smsy a jednoczesnie mowi ze bardzo mnie lubi i traktuje tak samo jak inne dziewczyny...nie rozumiem czemu to robi, czemu szuka zeby zrobic mi na zlosc

Skoro On szuka kontaktu z Toba tylko po to, zeby podtrzymywac znajomosc, to nie obiecuj sobie niczego wiecej. Twoja przyszlosc zalezy od tego, kiedy zamkniesz definitywnie rozdzial zwiazku z exem. Zatroszcz sie o siebie, zrob cos nowego z wlosami, kup sobie jakis nowy ciuch i badz otwarta na nowo poznanych ludzi. Moze za jakis czas poznasz kogos, kto Cie zainteresuje, ale najpierw posprzataj swoje mysli i przygotuj sie psychicznie na nowy zwiazek.