Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dozorca celnej

Zona wyrzuciła mnie z domu

Polecane posty

Gość Placka
4 letnie dziecko nie będzie pytać o ojca? Co Ty mówisz!?

Gość jhbjher
I obiecała że mnie przez ten okres czasu nie wyrzuci(zaproponowała podpisanie umowy o nie wyrzuceniu) x czy to byl podszyw??

Gość Dzorcz klunej
Masz racje.musze to zrobić dla własnego bytu.tylko ciężko mi myśleć o odwiedzania dzieci jak dobry wujek.to mnie najbardziej boli.

Gość Dzorcz klunej
Placka.spyta kilka razy i powoli będzie mu uciekać,rozumiesz

Gość Dzorcz klunej
Starszy syn rozwija się trochę wolnie od rówieśników

Gość Placka
Nie ma rady, musisz wziąć sprawy w swoje ręce i zrobić porządek z tym.

Gość Dzorcz klunej
Sytuacja wygląda tak że jestem bez pracy iłatwo jej nie znajdę bez znajomości,płace wynajm 1400 zł,i żona wymaga ode mnie 1200zł alimentów i musze sam też jakoś przeżyć.więc jak?jestem w sytuacji krytycznej

Gość jhbjher
wiesz ,czasem kasa to nie wszystko,wolalabym jesc przyslowiowu chleb z maslem niz mialby ktos mna tak pomiatac,,,,,,zycie jest za krotkie i tylko jedno,zycie to dar nie chce sie wymadrzac ale zastanow sie po chcesz tam wracac,wiem ze milosc potrafi zaslepic ale w twoim zwiazku milosc jest tylko jednostronna.....w mojej rodzinie ,dalsza krewna kawal su*ki maz sie powiesil a ta po pol roku znalazla nastepnego frajera..... zabic sie o dziewczyne ???? tez cos.....a niech idzie w pi*zdu.....gdzies to wyczytalam,czy jestm sens tam wracac.......zadbaj o siebie,poszukaj innej pracy,jak jest szansa to moze wyjazd ,masz wiele mozliwosci,jak dzieci beda buntowac to nie martw sie z czasem dorosna i same zrozumieja.....musze konczyc powodzenia.....

Gość Dzorcz klunej
Coraz gorzej się czuje a depeche mode robi swoje i popycha mnie na dół

Gość Placka
A te 1200 masz zasądzone?

Gość jhbjher
ok,jak taka jest sytuacja to na razie wroc, ale zacznij powaznie myslec o rozstaniu.....jak staniesz na nogi oczywiscie.

Gość Dzorcz klunej
Tu już chodzi prawie tylko o moich synów a nie o nią

Gość Dzorcz klunej
1200 zł zażądane przez nią

Gość Dzorcz klunej
Mam 30 lat i czuję się jak bym był sam na tej ziemi

Gość Placka
Żądać to ona sobie moze. Daj sobie na wstrzymanie, jeśli nie zrozumie syuacji, nie będzie tęsknić to będzie wszystko jasne. A z dziecmi kontakt będziesz miał zawsze.

Gość jhbjher
zgadzam sie z placka....

Gość Dyonizy
znam takie przypadki, kolega z firmy jest hydraulikiem, żonaty i dzieciaty, gdy własnoręcznie wybudował dom to było wszystko OK i cacy ale gdy nagle się rozchorował to żonka i teściowa wyrzuciły jego na bruk , jako wół do roboty był potrzebny a sam potrzebując pomocy teraz ledwie wiąże koniec z końcem , częściej w szpitalu przebywa niź pracuje , koledzy z firmy jemu pomagają a jego żonki nikt w szpitalu nie widział na oczy

Gość Kogo to obchodzi????
Miała powód to wywaliła na zbity pysk! Nic nie dzieje się bez powodu jak napisałam wcześniej,ale skasowałeś mój post.PRAWDA W OCZY KOLE?!

Gość Dzorcz klunej
Dziękuje wam.wasze zdania mi pomagają

Gość Dzorcz klunej
Nie skasowałem twojego postu

Gość Dzorcz klunej
Powtórz jeżeli chcesz.ja na prawdę szukam pomocy u ludzi.wasze zdanie jest dla mnie ważne

Gość Dyonizy
kobieta jakiś pretekst znajdzie , czasem facet ulega wypadkowi w pracy i spadając z rusztowania ląduje z rozerwanymi jądrami w szpitalu i lekarze podejmują błyskawiczną decyzję , należy również amputować te strzępy penisa i krwotok należy zahamować a żona za kilka dni już ma kochanka , co z mężem ? bez wartości jest inwalida , niech spada

Gość Dzorcz klunej
Przeczekać.i tak zapłaciłem z góry za cały miesiąc.muszę się umyć,ogolić i poczytać książkę.oderwać sie od myśli które chciałbym zablokować w swojej głowie. Jutro wstać,posprzątać moje szpargały i poszukać na trzeźwo pracy

Gość Placka
Pamiętaj, że jak się nie stanie, nie stracisz kontaktu z dziećmi. Powodzenia!

Gość Placka
I tak trzymaj!

Gość A może to jest po prostu
Zapamiętaj! Nie można człowieka wyrzucić na ulicę, nawet jeżeli jest powód.Zgłoś na policję, przyjdą z Tobą i babę ustawia do pionu.Szkoda że jesteś taki spolegliwy.Pokaż co potrafisz,walnij pięścią w stół, do czego to podobne żeby jakaś stara rura zwana teściową mieszała się do Waszych spraw.Zacznij działać bo Ci robią na głowę człowieku.

Gość Lekka przesada!
Jakaś nienormalna jest Twoja kobieta! Chłopie pokaz jaja .Bądz mężczyzną, wez się za te baby, zrób pomianę,niech otworzą oczy co potrafisz, to zaraz zmiękną im rury.Jak będziesz taki cieple kluchy to będą Tobą pomiatać jak szwajcarski zegarek.POWODZENIA życzę🖐️

Gość jhbjher
cos ty chlopie bedziesz sie rozpijal z powodu jakiejs glupiej pi*zdy,szkoda zdrowia i watroby i tak na serio przypatrz sie uwazniej tej swojej zonce,az tak wspaniala i piekna to pewnie nie jest,,,,,zacznij dostrzegac to co wszyscy widza na okolo,,,,,jest wazna bo ma kase i bogata mamusie a cibie maja za nic zwlaszcza teraz jak nie masz pracy,jak to sie mowi czlowieka poznaje sie w biedzie ty juz sie przekonales na co mozesz liczyc w biedzie,wyobraz sobie co by to bylo jak bys zaniemogl???.....i zastanow sie czy warto,