Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dozorca celnej

Zona wyrzuciła mnie z domu

Polecane posty

Gość Dozorca celnej

Zona wyrzuciła mnie z domu po 13 latach życia i dwójce małych dzieci.własenie myśle jak ze sobą skończyć

Gość Placka
Tak bez powodu?

Gość anioł pański
to się ciesz,ze masz ta żydówe z głowy

Gość synek mamusi wkurzac musi
skoncz tak , zeby dzieciaki z ubezpieczenia kase dostaly- jak Ci na sobie nie zalezy to o nich pomysl chociaz

Gość jhbjher
glupi jestes,nie koncz......nie dzwon,nie probuj sie kontaktowac,olej.....po tygodniu gora dwa zmieeknie,przestraszy sie ze cie moze stracic na zawsze i szybciutko cie przeprosi.....masz szanse wykazac sie w tej chwili jako facet z jajami.......uwierz wiem co mowie :)

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
ale musiałeś narozrabiać ze cie wyrzuciła

Gość Dyonizy
każdy facet powinien mieć przy sobie ostatnią deskę 'ratunku' , aby nie spać pod mostem , facet zawsze sobie poradzi a kobieta niech sobie radzi

Gość skrabu
Z wlasnego domu cię wyrzuciła ?Bo przeciez po 13 latach macie jakąś wspólną chatę?

Gość Dozorca celnej
Majętna teściowa mieszka obok i jej "fiknąłem"

Gość Dzorcz klunej
To jest jej duży dom

Gość Placka
To albo porządnie musiałeś jej "fiknąć", albo to jakiś chory układ

Gość Dyonizy
czyli znowu się powtarza schemat, że teściowa jest najważniejszym członkiem rodziny i z powodu teściowej rodzina kwitnie albo się rozlatuje

Gość Dzorcz klunej
Siedzę i palę zioło i popijając wódką aby uśnieżyć własny ból.moja dwójka chorych dzieci jest w domu a ja tu siedzę zamiast być z nimi

Gość Dzorcz klunej
Układ jest taki że teśćiowa utrzymuje żonę i rośći sobie prawo do decyzyjnośći w naszym domu co powoduje konflikty

Gość oihsfojfofjopf
oj tak tak. wy mezczyzni zawsze tacy biedni i pokrzywdzeni. oj jak ja za dziecmi tesknie i powinienem byc z nimi... a jak przyjdzie co do czego to w dupie maja zone, w dupie maja dzieci tylko sie z mloda kochanka brandzuja

Gość jhbjher
to tym bardziej nie dzwon,je*bnij w koncu piescia w stol i pokaz kto tu rzadzi./.....beda mialy teraz dla ciebie wiekszy szacunek a jak jak wrocisz jak pies z podkulonym ogonem to juz zawsze beda toba pomiatac.....

Gość Dzorcz klunej
Mamy tylko po 30 lat a moja żona niemożliwe się oderwać od tej parszywej baby.

Gość Placka
Skoro Ty jej (ich) nie utrzymujesz no to ktoś musi

Gość Dzorcz klunej
Masz racje żeby jebnąć w stół.ale mam wrażenie że jak to zrobię to będzie po wszystkim

Gość Dzorcz klunej
Żyjemy w 21 wieku i przynoszą pensje co nieoznacza że żona nie musi pracować

Gość Dyonizy
to jest najgorszy układ, gdy pępowina nie została odcięta w wieku 30 lat, córeczka - mamusi i córeczka zawsze się słucha mamusi , czyli obecnej teściowej i teściowa potrafi zaostrzyć sytuację , wystarczy zapałkę zapalić i już się pali ale skoro do babińca się dostałeś to teraz masz za swoje

Gość Jakie to żałosne!
Na pewno miała powód że cie wywaliła z domu.Nic bez przyczyny nie dzieje się! Nie wyrobiła nerwowo i tyle.Tak czy owak, chyba masz prawo do mieszkania? Jesteś zameldowany w tym lokalu? Jeśli tak zgłaszasz,przychodzisz z policją i musi cie wpuścić do domu, takie jest prawo.

Gość Placka
Raz Cię wyrzuciła, to jeszcze nie koniec świata, pogodzicie się. Swoją drogą idź po rozum do głowy po tym incydencie i zacznij myśleć o osobnym mieszkaniu z rodziną, bez teściowej.

Gość Dzorcz klunej
Żona dziś zadzwoniła i powiedziała że teśćiowa stwierdziła że jak tak mocno kocham swoje dzieci to przez rok będę utrzymywał finansowo zamiast niej żonę.napomkne tylko ze sam w tej chwili nie mam pracy(a zarabiałem nieźle) i musiałbym dodatkowo jeszcze dorzucać równowartość swojej byłej pensji.

Gość jhbjher
uwierz ,wiem co mowie.......nie chlaj tylko przemysl sprawe na spokojnie,zupelnie sie odetnij,wiem ze sie boisz ze tym zakonczysz wszystko ale innego wyjscia nie masz ,musisz pokazac ze masz "charaktre" zero kontaktu,wkoncu dzieci zaczna pytac,zona tesknic a tesciowaj da do myslenia........choc bys sie ku*rwa mail zwinac w srodku teraz jest najlepszy moment na uratowanie twojego malzenstwi i tak 13 lat dales sobie srac na leb,pora z tym skonczyc......pisze jako kobieta

Gość Dzorcz klunej
I obiecała że mnie przez ten okres czasu nie wyrzuci(zaproponowała podpisanie umowy o nie wyrzuceniu)

Gość Placka
Na szczęście oprócz tego co mówi Twoja teściowa, jest jeszcze prawo.

Gość Dzorcz klunej
Dzieci nie zaczną pytać bo są małe( 2 i 4 lata),żona i teściowa mają tyle kasy że sobie umilą czas

Gość jhbjher
juz za pozno,juz odebrales telefon......co to znaczy ze tesciowa stwierdzila ,widac ze zonka nie lepiej cie traktuje......czy widzisz sens bycia nadal w tym zwiazku??? maja cie tylko za wola do roboty??? obudz sie ,czasem lepiej jest sie rozstac niz gnic w takim zwiazku,zaloze sie ze sex tex tylko jesli laskawa pani ma ochote.........nie latwa decyzja mi zajelo 17 lat nim odeszlam,bylo ciezko pieprz*ona teskonta itd ale teraz po 4 lateach jestem szczesliwa,nie ja pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji :) powodzenia.....i pokaz w koncu ze masz jaja

Gość Dzorcz klunej
Muszę się w końcu przełamać i wlnąć pięścią w stół