Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika3

dać czas ?

Polecane posty

Gość weronika3

Witam Was ! Moja sytuacja jest dość... dziwna. Przynajmniej w mojej opinii. Poznałam faceta przez internet, dużo rozmawialiśmy, zaczęliśmy się widywać. Okazało się, że jesteśmy do siebie bardzo podobni. Przywiązuję się do ludzi dość szybko i tak też było tym razem. Przez bardzo krótki okres czasu wiedział o mnie więcej niż ludzi znający mnie po kilka lat. O każdym problemie, o tym co lubię, czego nie lubię itd. Z resztą podobnie było w drugą stronę. Tak jak wyżej wspomniałam, jesteśmy do siebie na prawdę bardzo podobni. Nie wierzyłam wcześniej w przeznaczenie ani coś w stylu "bratnia dusza", ale jak poznałam Go to jednak uwierzyłam. Postanowiliśmy spróbować ze sobą. Niestety, po krótkim czasie zrezygnował. Powiedział, że żałuje, ale nie może ze mną być, że zależy Mu na mnie bardziej niż na kimkolwiek innym, że będzie wolał ze mną się spotykać niż z innymi, ale przez to, że Mu tak zależy boi się, iż może coś zepsuć. Mówił, iż wie, że związek Mu się znudzi a nie chce mnie stracić. On ma dość ciężką sytuację w domu a tak naprawdę jestem przy Nim tylko ja. Zaakceptowałam jego wybór bycia przyjaciółmi. Zaproponował też bycie czymś w rodzaju fuck friends (bardzo nas do siebie ciągnie fizycznie). Widzimy się często, rozmawiamy także dużo. Zwierzamy się sobie. Jesteśmy sobie najbliżsi. Jakiś czas temu powiedział, że żałuje, że to nie może być takie proste, następnie mnie pocałował. Ostatnio mówił, iż jestem cudowna. W sumie nie wiem czemu tak jest. On nie chce, boi się... ? Co powinnam robić ? O co właściwie może chodzić ? Czekam na jakieś rady. Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Pozdrawiam !

Odnoszę wrażenie, że chłopak chce mieć ciastko i zjeść ciastko. Fuck-friends? Aż tak się nie szanujesz?

Gość mimi wqkj
jaka glupia pinda z ciebie, facet chce cos bez zobowiazan,ja pierdziele szanuj sie dziweczyno

Gość mimi wqkj
gdyby byla to twoja bratnia dusza to mialby dla ciebie szacunek, a nie propozycja czegos takiego, jeszcze raz ci napisze SZANUJ SIE DZIEWCZYNO

Gość RaZR
Ja wiem jedno. Jak facetowi podoba się dziewczyna to pnie do niej jak koń z klapkami na oczach. A z tego co tu napisałaś to on zachowuje się jak kobieta, która mówi "nie jestem jeszcze gotowa na związek" czyt. nie podobasz mi się!