Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BystryMateusz

Moja kobieta nie ubiera spodni, bo nie jest facetem.

Polecane posty

Gość BystryMateusz

Dziwię się, że tak wiele kobiet chodzi w jeansach. Przecież to takie niekobiece.

Gość ja tez ubieram
wylacznie spodnice i sukienki

Gość Zenon91
Większość Polek ma krzywe/grube/koślawe/zbyt chude nogi i lepiej żeby ubierały spodnie :classic_cool:

Gość jamjamjam
Może i niekobiece, ale przynajmniej wygodne i cieplejsze od spódnic. Ciekawe, czy Ty przy -10 miałbyś ochotę popylać w spódnicy

e no jak kobieta nosi obcisłe leginsy to autorze nie powiesz ze ci sie to nie podoba :p

Gość w co wy ubieracie te
sukienki? w rękawiczki?

Gość BystryMateusz
Moja kobieta nie posiada nawet jednej pary spodni. I jakoś daje radę przy temperaturze -10 stopni. Gdyby kiedyś kobieta założyła spodnie, to uznana by została za transwestytę.

Gość imnotabuuny
ale prawda jest taka że KAZDA dziewczyna ponizej 30 roku zycia ma chociaz jedna pare spodni w ktorej chodzi!! starsze to wychowane w czasach kiedy jeszcze kobiety nie nosily spodni wiec moga tak myslecale to juz nie wygodne,staroswiackie niemodne i troche smieszne.:D nie znajdziesz na miescie dziewczyny,.ani na wsi ;) ktora by tylko w spódnicach ganiala tym bardziej na mrozie -10/stuknij sie w łez.mozliwe że twoja żona to emerytka:)

Gość Bartholinka:(
Uważam, że kobieta bardzo fajnie wygląda w obcisłych jeansach, w legginsach, jegginsach , spodenkach itp I nie wierzę w to, że jeśli dziewczyna fajnie by wyglądała w takim zestawie to facet by się nie odwrócił ! Bystry Mateusz - za dużo mam obowiązków, by popierniczać na uczelnię w spódnicach i szpileczkach, lepiej w coś wygodniejszego się ubrać, a taki ubiór zostawić na inne okazję. By the way, kochany mamy XXI wiek, nie oglądam się jak było KIEDYŚ :)

Gość ja tez ubieram
ja posiadam rowniez spodnie, ale zakladam je tylko kiedy biegam, na treningi i dluzsze spacery z psami. Poza tymi sytacjami, zawsze wybieram spodnice.

Gość MądryMateusz
Ależ moda z lat 20. jest nadal aktualna!

Gość smutsia
jasne.nie znam żadnej mlodej kobiety pon.25 ktora nie nosila by spodni, a ty musisz miec albo 60 lat i byc staroswiecka ,albo nalezec do jakiejs seksty religijnej albo prawdopodobnie piszesz tak tylklko bo nie masz co robic wieczorami...

Gość ja tez ubieram
No tak, musze byc staroswiecka bo lubie spodnice i sukienki.

Gość MądryMateusz
@Bartholinka:( Facet naszpikowany koksem też jest przekonany, że fajnie wygląda. A jednak pozory mylą. Większość kobiet nie przepada za mięśniakami. Tak samo, kobieta może myśleć, że fajnie wygląda w jeansach. To nie prawda. Poza pewnymi wyjątkami, kobieta w spodniach wygląda nieetycznie, niesmacznie, nieelegancko, nieatrakcyjnie i co najważniejsze - niekobieco.

Gość smutsia
a ile masz babo lat? pewno dewotka jakich malo:D

MądryMateuszu... nie wiem z jakiej epoki pochodzisz, ale życzę POWODZENIA w poszukiwaniu takiej kobiety, która nosi jedynie spódnicę ( nawet NIE spódniczki, tylko takie za kolanka) . Pewnie trafisz na 60letnią babcię. Będziesz miał przynajmniej 1 pozytyw w tym wszystkim- stały dochód od babci - emeryturkę :D

I popatrz sobie na programy, prowadzone często przez facetów- metamorfozy, jak się ubierać. Kobieta może wyglądać seksi nie tylko w spódnicy.

Gość mmła
He

ja zakładam spódnicę/sukienkę jak jest wiosna/lato i nie da się w spodniach wytrzymać, dla wygody. :) jedynie naprawdę niekobiece spodnie to te "garniturowe", galowe takie, nienawidzę ich.

Gość ja tez ubieram
Naprawde to jest takie dziwne, ze kobieta chodzi w spodnicy, a nie w spodniach? Kiedys gdy kobieta wyskoczyla w spodniach to bylo cos nie halo. Nie zdawalam sobie sprawy, ze kobiecy stroj moze tak kluc w oczy polskie spoleczenstwo ( ja mieszkam na szczescie zagranica i tu nigdy nie spotkalam sie z negatywna opinia na temat kobiecego stroju-- wrecz przeciwnie) Ja uwielbiam olowkowe spodnice+ szpilki. Albo dlugie do kostek + fajne boots. Nie kazdy jest taka dewota jak ty, nie wspominajac juz o uprzedzeniach- na podstawie tego, ze lubie nosic spodnice ty mnie podsumowalas jako dewotke i staroswiecka uczestniczke jakiejs sekty. To nie ze mna, ale z toba jest cos nie tak. Zaloze sie, ze pochodzisz/ mieszkasz na wsi- takiej totalnie zabitej dechami i to coinne, co wystaje poza ogolnie tam przyjete normy uznajesz za dziwne i nieprawidlowe. Nie fatyguj sie z odpowiedzia bo juz wiecej na ten temat nie zajrze. Odpowiem ci jednak z grzecznosci- mam 30 lat.

poza tym autor ma po prostu fetysz odsłoniętych nóg i dlatego myśli, że wszystkim się tak rzuciło na głowę;)

Gość ja tez ubieram
moja wypowiedz byla kierowana do smutsia.

Gość RozgarniętyMateusz
I takich prawdziwych kobiet jest coraz mniej. :-( Dzisiaj świat staje na głowie. Mężczyźni przechodzą ewolucję w kobiety, a kobiety - w mężczyzn. Znakiem tego jest to, że coraz więcej mężczyzn używa perfum, co kiedyś było nie dopuszczalne. Moda męska idzie w kierunku mody damskiej, moda damska - w kierunku mody męskiej. Wyraźnym dowodem tego jest fakt, że coraz więcej kobiet chodzi w spodniach. Mężczyźni niedługo zaczną chodzić w sukienkach, jest to tylko kwestia czasu. Zresztą już dzisiaj są takie przypadki. Mężczyźni niedługo będą się malować. Zmiany zachodzą również w przestrzeni moralnej. Mianowicie kobiety chwytają się prac, które kiedyś zarezerwowane był wyłącznie dla facetów. Coraz więcej mamy rodzin, w który ojciec przejmuje rolę matki, a matka pracuje cały dzień i nie ma czasu na dom, rodzinę i dzieci. Kobiety chcą dzisiaj być prezesami, szefowymi, inżynierami. Jednym słowem chcą obejmować wysokie, odpowiedzialne stanowiska. Potwierdzeniem tego są wydziału zarządzania zdominowane przez płeć przeciwną.

Gość njsxkjnski
a ja uwazam, ze kobiety powinny zakladac spodnice i sukienki czesciej, brawo kolezanko powyzej.

Wypraszam sobie, ale uważam sobie za PRAWDZIWĄ KOBIETĘ i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Co do Twojego ostatniego posta- mogłeś od razu pisać, że chodzi Ci zupełnie o coś szerszego. To, że kobiety chcą się rozwijać, robić karierę to jest źle ?? Postaw się w takiej sytuacji, gdzie przez cały czas zapierd* przy garach, wychowujesz dzeci a na końcu dnia słyszysz od męża wyrazy niewdzięczności. No po przecież wychowywanie dzieci i cała organizacja gospodarstwa domowego jest taka prosta :)

nie wiem co ma wybór odzieży do wspomnianych przez Ciebie tendencji we współczesnym społeczeństwie, ale spoko:D

Nie mówię NIE spódnicom, ale bez przesady, nie popadajmy w paranoje, są odpowiednie momenty, by założyć spodnie albo spódnicę .

Gość michalkowaniec
ale niestety tak nie jest.kobiety dziewczyny wszystkie chodza teraz w spodniach i to sie nie zmieni.jak przyszła z 15 lat temu moda do Polski z zachodu na noszenie spodni,teraz farbowanie włosów na granatowa czern i prostowanie,na hamburgery coca cole i koszulki zflaga brytyjska albo I love NYC ,tak juz niestety bedzie.tracimy swoją tożsamość.unia europejska otwiera nas ale takze zaciera..