Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xexa

68 dzień cyklu, wypowiecie się ?

Polecane posty

Gość Xexa

Witam, Mam pytanie. Cykle zawsze były w miarę regularne (28 dni), raz czy dwa zdarzyło się opóźnienie do 31. Dzisiaj jest mój 68 dzień cyklu. Okresu ani widać ani słychać. Testy robiłam już kilkukrotnie, w tym dzisiejszego ranka. Wszystkie negatywne aczkolwiek na jednym (około 3 tyg temu) była bladziutka kreseczka ledwie widoczna. Wizytę u ginekologa mam dopiero w piątek, a do tego czasu nie wytrzymam w niepewności. Brzuch jest większy, bardzo okrągły. Często mam zgagę, raczej wieczorami. Zdarzały się także bóle w okolicy prawego jajnika. Jestem osobą palącą, jednak zdarzają się momenty, że całkowicie odrzuca mnie ich smak, zapach. Wahania humorów ogromne. Potrafię w jednej chwili się śmiać, a zaraz płakać przez kilka godzin. Od razu zaznaczę, że nie staram się jakoś bardzo o dziecko, ale też się nie zabezpieczam. Jeśli by się jednak "pojawiło" byłabym bardzo szczęśliwa;) Od dawna marzę o dziecku i jestem w stanie zapewnić mu wszystko co potrzeba (także w sprawach finansowych). Jak myślicie, jest szansa że to ciąża? Pozdrawiam, Xexa

Gość Xexa
Zapomniałam dodać, że bezustannie mam "mokro w pochwie" tak jakbym była bardzo podniecona. Na bieliźnie zostaje to rzadko, a jak już to w postaci plamek jak po wodzie. Bezbarwne, bezzapachowe. Xexa

Gość tak sobie myślę....
Najlepiej i najpewniej będzie jak zrobisz sobie badanie beta hcg z krwi na czczo jutro rano.... i będziesz pewna na 100%.

Gość a od kiedy beta hcg robi się
na czczo i z rana chyba pękne ze smiechu zaraz hahahahaahahahah Przynajmniej jak badanie cukru lub próby wątrobowe, niektore idiotki to potrafią udzielić rady ...nie ma co

Gość Xexa
No właśnie jutro raniutko wyjeżdżam i wracam we wtorek w nocy więc nie bardzo jest jak. Też myślałam o tym badaniu, jednakże jeśli tyle testów nie wykryło (a w 68 dniu to już raczej nie początek ciąży) to czy hcg może wykryć ? Ciekawiło mnie czy ktoś miał może podobny przypadek :) Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Xexa

Gość Xexa
Ale po co od razu te wyzywanie? Podejrzewam że koleżanka skojarzyła badanie krwi=badanie rano, na czczo. Jednak z tego co wiem, choćbyśmy próbowaly nie wiadomo co jeść to i tak hcg się nie zmieni:)

Gość tak sobie myślę....
Xexa Dzięki :) Życzę powodzenia!

Gość :00000000000000
RACZEJ nie ciaza, tylko jakies nieprawidlowosci

Gość Xexa
Na jakimś przykładzie się opierasz?

Gość Na dwoje babka wrozyla
Mozesz miec niskie stezenie hormonow dlatego testy wychodza negatywne. Moze tez byc tak ze nie ma ciazy tylko jakas chorobandlatego brak okresu. Mnie dziwi jedno: piszesz ze masz cykle regularne 28- dniowe a ty czekasz miesiac i dalej nie bylas u lekarza! Przeciez to moze byc wszystko, moze cos co trzeba zaczac szybko leczyc, a ty nie wiem na co czekalas tak dlugo...

Gość :00000000000000
..bo testy wychodza CI negatywne. W 68 dniu cyklu to juz by wyszly pozytywnie gdyby to byla ciaza, nie uwazasz?. No chyba ze w ciaze zaszlas np. pare dni temu i jeszcze ci nie wykazuje. Jednak to 68 dni i pare testow negatywnych po drodze nie wyglada na ciaze. Zrob to beta hcg dla swietego spokoju zeby miec pewnosc.

Gość widze, ze zaczyna
zrob bete, dziwie sie ze do tej pory nie zrobilas chociaz tez uwazam, ze cos Ci sie hormony rozregulowaly