Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaa..

w jakim wieku kończy się młodośc według was?/

Polecane posty

Myslę że wówczas kiedy ma się trójkę dzieci,czwarte w drodze ...a piątym jest ON. Wtedy jest koniec a zarazem początek ,bez względu na wiek:)

Gość a ja wam powiem,ze
moja mama ma 50 lat i wyglada na to,ze moja mlodosc skonczy sie wczesniej niz jej :-)

Dlaczego tak uważasz?Na jakiej podstawie? Nie,no chyba nie skończyłaś jak wyżej napisałam(?) :)

Gość a ja wam powiem,ze
nie,nie w tym rzecz ... Tylko,ze moja mama jest w takiej formie,ze nie mysle,ze ja tak wytrwam...Albo musze tez znalezc mlodszego partnera...hmmmJak z taka sama roznica-to jest on teraz w gimnazjum :-D

Gość mloda przed 30tka
Dla gimgowienek i innych nastolatek, takich kolo 20tki, bycie 30latka to juz starosc bo im do tego jeszcze daleko. Jak same dojdą do tego wieku to zobaczą, że tak nie jest. Mysle autorko, ze po 40 tce zaczyna sie taki etap ze juz nie mozna nazwac siebie "mloda". Chociaz to tez zalezy, bo jeśli np.ktos umrze w wieku 45 lat, to wszyscy mowia Taki mlody, szybko umarl. :P

Każda kobieta i każdy mężczyzna w każdym wieku powyżej ok.25 lat ....nie czuje duszą że się starzeje. A kiedy nie czuje też ciałem(jest zdrowa ,uprawia sport itp.) -dla niej(dla niego) nic się nie zmieniło w tym względzie.Zastanawia się tylko ...gdzie i kiedy ,przez palce przeleciało kolejne 5 ...10 lat. Pozostaje żal,że czas nam tak szybko umyka.W głębi duszy jesteśmy wciąż tą samą osobą,zawsze tacy sami...

Gość dobre,dobre
jw

Gość asds
kobieta do 29 facet tak do 35 :)

Gość bardzo to rzecz względna
po tej mamie wyzej-juz nie wiem :-D

Poza tym w wieku 30 lat nie wypada być już młodym Pierdzielisz :-P 30 to kwiat wieku.... :-P