Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna jestem

dentysta ...

Polecane posty

Gość biedna jestem

czy mając raptem 150 zł ,mogę iść prywatnie do dentysty z zębem ? ,na pewno nie kanałowe , psuje mi się dwójka , próchnica ,jakie ceny orientacyjne ? nie mam kasy na karty tel i telefony do dentystów ,a na stronach internetowych nie ma cenników albo są zagmatwane i nie mogę się połapać , chodzić i pytać też czasowo nie wyrobie

Gość bez pytania ani rusz...
mała plomba bez znieczulenia - w lutym - Wrocław psie pole - 120 zł. ALE - cena wizyty zalezy od baaardzo wielu czynnikow - nie tylko miasta i rozmiaru ubytku- czasem doliczą za przegląd a na pewno za znieczulenie . Jeśli nie stać cie na tel.czy dojazd do lekarza to sorki - jak zamierzasz dostać się do gabinetu?;) chyba jednak najlepiej przejść się ( nawet na piechotę ) do 2-3 najbliższych stomatologów i popytać. Poza tym sporo lekarzy ma teraz swoje stronki albo chociaż podają maila oprócz adresu i telefonu - można poprosić o cennik. Powodzenia;)

Gość ObarzanekGosia
A możesz, ja jak stałam średnio z kasą poszłam do Omnidentu na Krzykach tu we wrocku, mają bardzo fajne ceny i pani doktor jest naprawdę dobra, łap do nich komórkę: 795 560 222