Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzalonaMama20

test ciążowy-druga kreska cienka

Polecane posty

witam. jestem 3 tygodnie po terminie miesiączki. dzień po jej spóźnieniu zrobiłam test.-negatywny. jakieś 2 tyg póżniej-również wyszedł negatywny. dwa dni temu robiłam kolejny test, jest jedna kreska, a druga jest blada i bardzo cienka, taka niteczka. miała któraś z Was tak samo i była jednak w ciąży? mam obolale piersi, z pochwy wydziela się biała wydzielina, miałam tak samo w pierwszej ciąży. niestety w najbliższym czasie nie mogę udać się do lekarza, dlatego szukam pomocy tutaj. pozdrawiam

Gość yhuy7uj
wstaw zdjecie testu

Gość martula2402
na moje ciaza moze byc wczesna i tamte nie wykryly

Gość Szpindlerowy mlyn
moim zdaniem to test negatywny, czasem sie zabarwia miejce, wokol tego gdzie ma byc druga kreska, przynajmniej ja tak mialam i byl to test negatywny

Gość khgfdfghjkj
to na bank nie jest ciaza nie 3 tyg po terminie @ dla pewnosci zrob bete ale nie wydaje mi sie...

Gość mialam jedentyczny
mialam taki sam test....to byla bardzo wczesna ciaza,dzis czekam na rozwiazanie:) pozdrawiam

Gość Bądź sobą
Ja miałam taką cieniutką kreskę, ale w dniu spodziewanej miesiączki. Polecam pójście na bete :]

Gość jdsjadjas
mi też się wydaje że wczesna ciąża, powtórz test albo idz na bete powodzenia

Gość mi......
sie wydaje ze to poczatki ciazy, moze poprzednie testy nie wykryly. Z tymi testami tak jest ze nie zawsze wykrywaja i nie zawsze ta kreska jest taka jakiej oczekumey. Zazwyczaj jest slabo widoczna, cieka itd a po kilku dniach juz wyrazniejsza wychodzi.

mieszkamy na wsi, do laboratorium niestety kilkanaście km mamy, a przez ten tydzień przedświąteczny mąż nie ma jak wyrwać się z pracy... pozostaje tylko czekanie, ale mam nadzieję, że to jednak ciąża.

Gość napewno ciąża
Gratuluję :)

a z jakiej marki test ciązowy robilas ? bo czasmai Bobo test potrafi wskazac druga kreseczke bardzo cieniutka,sporo o tym sie slyszy,mimo ze brak ciązy Ja zawsze polecam Pink test (4 zl)