Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka2013

Mysle ,ze będzie ciąża a może rozczarowanie.....

Polecane posty

Od 18dc mam dokuczliwe nudności,senność,w ogóle czuję się inaczej. Dziś ranne mdłości,ale tylko ranne. Nie wiem ,ale coś tak wgłębi mi podpowiada,ze to może być ciąża. Choć nie planowana jeszcze teraz,tylko powakacjach to i tak bym sie cieszyła. Do @pozostały 2 dni (moje cykle 27 dniowe)a ja nie mam plamień ,które zwykle juz mi sie pojawiały.I te nudności,mdłości i senność.Takie uczucie zmęczenia.Nie chcę sie nastawiać pozytywnie,bo po co się rozczarować potem,ale co szkodziło mi napisać. Kurcze ten cykl jest inny,ale pewnie też mnie zmyla ze będę mamą.A moje nastawienie już jest właśnie takie.Niepotrzebnie sie zaczęłam nakręcać.Po co zdarzają sie takie inne cykle jak ten skoro i tak potem jest rozczarowanie:(

Gość Krakowianka z Warszawy
Przesilenie wiosenne?

Gość a czemu nie zrobisz testu?
jeśli masz objawy to test powinien wyjść na 2 dni przed terminem. Wybierz ten o wyższej czulości on powinien wykazać już ciążę jeśli ona jest, albo test z krwi bhcg

Myślałam ,ale się boję rozczarowania.Przywykłam juz do tej mysli i te dwa dni niepewności to taka błoga radość a zwłaszcza jak mam te nudności i mdłości. Ale zastanowię sie i może faktycznie wykonać test.Jesli nie ma ciąży to nie będę się nastawiać.....

Gość a czemu nie zrobisz testu?
tylko kup taki o czulosci 10 a nie te z apteki 25

Będę miała to na uwadze:)-dziękuję Brzuch i jajniki pobolewają mnie jak na @ tylko trochę lżej.Plamień nadal brak.Piersi w ogóle mnie nie bolą tylko mam takie uczucie mrowienia i kłucia od wewnątrz,ale to od czasu do czasu-dziwne.

Gość babsztyl))
aga,mam takie same objawy jak ty,dzis nie wytrzymalam i kupilam test,czekam na swojego faceta bo chce byc przy tym,staramy sie o dziecko od 3 miesiecy i tez czuje cos ze bedzie rozczarowanie:(

Daj znać jaki wynik:) U mnie bez zmian.Mam cały czas uczucie wilgoci i wrazenie ,ze juz choć plamienie sie pojawiło a tu nic.Wrazenie jak jak przed @ tyle ,ze o wiele lżejsze.Kurcze mógł by być to termin @ dziś i by sie co nie co wyjaśniło.Dopiero jutro mogę wykonać test.....

Ja robilam test z 4 dni przed spodziewana miesiaczka i wykazal ciaze,a dzis moj synek ma ponad 5 lat.Mysle,ze mozesz sporobowac zrobic test.Jedynie za kilka dni powtorzysz,albo udaj sie na bete jesli masz mozliwosc