Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eureka2012

Chłopak mnie oszukuje ;(

Polecane posty

Hej... Dziewczyny mam problem...jestem ze swoim chłopakiem ok.6 miesiecy. miedzy nami układa sie bardzo dobrze nie biorąc pod uwage tego ze mnie czasami oszukuje. Glupio mi sie przyznac ale ostatnio skusilam sie aby przeczytac jego smsy: do mnie pisał ze idzie spac bo jest chory a z kolegą sie ustawił na picie ...;/ nie mogł mi napisac ze idzie do kolegi pogadac i cos wypic tylko mnie perfidnie klamie? co ja mam zrobic, nie moge mu powiedziec ze przeczytalam jego smsy...ale chcialabym zeby tego nie robił. zreszta to nie pierwszy raz... kiedys zabronilam mu spotykania sie z jedneym kolega bo ma na niego zły wpływ powiedział ze ok. bo ja tez nie moge sie spotykac ze swoimi znajomymi ktorzy jemu nie odpowiadaja. ale z czasem olał moja prosbe i znowu sie z nim spotyka i mysli ze nic sie nie dzieje...pomozcie mi proszeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wredniucha101
"miedzy nami układa sie bardzo dobrze nie biorąc pod uwage tego ze mnie czasami oszukuje." uwielbiam te teksty!!!! on jest cudowny, wspaniały, kochający - wyjąwszy momenty, kiedy mnie zdradza, bije i kiedy jest pijany :-))

Gość wredniucha101
"kiedys zabronilam mu spotykania sie z jedneym kolega bo ma na niego zły wpływ powiedział ze ok. bo ja tez nie moge sie spotykac ze swoimi znajomymi ktorzy jemu nie odpowiadaja." - przedszkole!

Gość lemonkaa84
pewnie twój chłopak chwalił się koledze jak to pieprzy cię jak ostatnią dziwkę

no tak, bez sensu to napisałam... jak on tak sie zachowuje to jest chu**** bo ja wtedy nabieram do niego dystansu i cały czas mysle patrzac na niego dlaczego mnie oszukuje, co mu to daje...chce to wyjaśnic raz na zawsze bo sie strasznie z tym mecze

Gość kissikakk czy jakoś tak:)
wiesz szkoda tu o inteligentne wpisy gdyż ten temat sam w sobie jak i wasz zwiazek są mało inteligentne.. Ja nie rozumiem jak po 6 mc znajomości można sobie czegoś zabraniać.. To jest dla mnie najbardziej chore a reszty komentowac mi sie nie chce

Gość ssssssassssssyy7
" kiedys zabronilam mu spotykania sie z jedneym kolega bo ma na niego zły wpływ powiedział ze ok.(...) " i tutaj leży pies pogrzebany. Kłamię, bo mu zabraniasz, każdy face tak ma. Woli mieć święty spokój niż póżniej wysłuchiwać pretensji albo zakazów.

no raz mu powiedziałam , zeby nie spotykał sie z tym kolega . pogadałapogadał i dalej robi swoje. teraz wiem ze sie z nim spotyka bo mi o tym mowi ale juz nic mu nie mowie bo to nie ma sensu, a nprawde mu nie zabraniam spotykania sie z jego normalnymi kolegami i on o tym wie to dlaczego mnie oszukuje....

Gość wredniucha101
autorko - rozumiem, ze on też wybiera tobie znajomych

Gość anetka.smerfetka
Jak ma poniżej 20 lat to jest jeszcze szansa na to, że mu przejdzie :) olej to, przecież nie ma żadnej tragedii po co ten lament? ...

wredniucha101- tak, zabronił mi sie spotykania i utrzymywania kontaktu z kilkoma znajomymi i ja to zaakceptowałam. teraz mysle ze to byl błąd " jak kuba bogu, tak bog kubie" ??

Gość oNNna12
a nie uważasz, że nie powinnaś mu zabraniać CZEGOKOLWIEK, kim jesteś aby oceniać innych, czy normalny czy nie :o Może wiele ludzi postrzega ciebie jako NIENORMALNĄ i co miło Ci ? :o Więcej zaufania do swojego mężczyzny mniej zabraniania, dziecinada i tyle!

ja nie lamentuje tylko podstawa zwiazku jest zaufanie, ale jak ja mam miec do niego zaufanie jak on robi takie wybryki. owszem delikatne ale co bedzie dalej?...

Gość yktikdkug
to powiem ci odrazu ze , napewno bd sie spotykal z tym kolegom moj robi to samo powiedzial ze nie bd wybieral miedzy miloscia a przyjaznia i olal moja prosbe a z tymi sms to powiedz mu o tym i oczekuj wyjasnienia zwiazek w klamstwach nie ma sensu nie stosuj gierek , mow wprost , a o sms powiedz ze niechcacy ci sie otworzyl sciemnij cos....

Gość wredniucha101
"oNNna12 a nie uważasz, że nie powinnaś mu zabraniać CZEGOKOLWIEK, kim jesteś aby oceniać innych, czy normalny czy nie" autorka nie powinna - ale on jej może, prawda?

Gość lemonkaa84
Eureka a jak często twój chłopak próbuje zrobić twej niewyparzonej buzi dziecko?

Gość oNNna12
Dlaczego to zaakceptowałaś ? Dlaczego dajesz się ograniczać i pozwalać na to żeby facet kierował twoim życiem, kobieto czy to twój Pan i władca czy jaki choy ? :o Porażka! W życiu bym sobie nie pozwoliła na takie coś! Jak mój chłopak nie lubi moich koleżanek to po prostu je unika, ale w życiu do jasnej anielki nie kazał mi się z nimi nie przyjaźnić, bo może to się odbić na naszym związku :o p o r a c h a

oNNna12- przyznaj ze człowiek który ma bardzo czarną przeszłość, robi dzieci na prawo i lewo i jest kryminalistą- narkomanem do końca normalny nie jest... a z zabranianiem to jest tak ze on takze mi zabrania kilku rzeczy...

Gość oNNna12
nikt nie powinien sobie niczego zabraniać w związku ! i koniec kropka!

Gość oNNna12
I co myślisz, że twój chłopak pójdzie w jego ślady? Będzie robił dzieci na prawo i lewo i ćpał? więcej zaufania.

yktikdkug- a nie myslisz ze jak mu powiem ze czytalam jego smsy to straci do mnie zaufanie i tak dalej...

oNNna12- nie mysle tak...ale jak juz wczesniej pisalam ...ciul spotyka sie z nim to nic, trudno moze jakos to przezyje ale w takiej sytuacji ja rowniez moge sie spotykac z tymi z ktorymi on mi zabronił...k*** chore to , sama nie wiem co nasz związek reprezentuje...haha

yktikdkug- napewno porusze ten temat tylko musze wymyslec cos sensownego co pozwoli mi bez szwanku dowieść tego ze on mi sie z tego wytłumaczy...

Gość wredniucha101
sorry, ale dla mnie to jakieś bagno nie związek