Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambasandra

praca opiekunki w niemczech -FIRMA SALDEX

Polecane posty

Gość karambasandra

Witam Czy miał ktos z Was stycznosc z ta firma? Czy slyszeliscie cos na ten temat? Moze ktos wyjezdzal do pracy za posrednictwem tej firmy? Pilnie potrzebuje informacje... Prosze o jakies slowo. Pozdrawiam

Gość aga4c
tak wyjeżdżałam z tą firmą mają dobre miejsca

Gość pppiiipppiiimez
a gdzie jest ta firma

Gość gość
firma godna polecenia...pracowalam tam prawie 3 lata

Za niedługo wyjeżdżam po raz pierwszy do Niemiec w charakterze opiekunki osób starszych. Do tej pory pracowałam jako nauczycielka języka niemieckiego w szkole podstawowej, jednak od pewnego czasu jestem już na emeryturze. Powiem szczerze, że niegdy nie byłam taką osobą, która potrafiła usiąść w spokoju i nic nie robić. W związku z tym postanowilam, aby nie siedzieć w domu, to komuś pomogę, a dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Znalazłam ofertę dzięki pośrednictwu EuroCare http://www.eurocare.com.pl/praca-opiekunka-niemcy . Myślicie, że mam się czgo obawiać i dam radę zająć się taką osobą? Jakie są wasze doświadczenia związane z tą pracą?

Gość Maria236
Ja mogę polecić InterJob z Lubina. Wyjeżdżałam z nimi już parę razy i nie mogę powiedzieć nic złego. Pieniądze wypłacone zawsze na czas, albo nawet wcześniej :)

Gość gość
Odpowiedz do denne: Praca jako opiekun osób starszych to zajęcie trudne ale również można czerpać z niego wiele satysfakcji. Trzeba tylko uważać z jakimi agencjami się wyjeżdża. EUROCARE NIE POLECAM!!!

Gość Madeline901
ja neistety w tym temacie nei pomogę, w sensie w temacie moze i tak ale nie z ta firma. ja jezdze od lat z InterJob i jestem mega zadowolona :) Nie mam co narzekać, bo dobrze zarabiam i zawsze trafiam na dobrych ludzi i mam świetne warunki zapewnione :)

Gość gość
wspomnianej firmy nie znam ale ze swojej strony mogę też polecić agencję dolce vita. Jedna z lepszych z jaką miałam do czynienia. Mogę pisać wiele ale najważniejsze plusy - stałe zlecenia, terminowe płatnośc***ensji i dodatki w postaci premii. Firma bardzo rzetelna.