Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mamusia2013@@@@

Nutramigen

Polecane posty

Gość mamusia2013@@@@

mam pytanie do mam. dostałąm od alergologa dla córki zaświadczenie z kontynuacją diety eliminacyjnej do 6go miesiąca życia- nutramigen 1. dostałam tez od niej recepte ze zniżką. zaniosłam więc do pediatry to zaświadczenie a ona mi mówi że może wypisać mleko na 100% tylko bo rozpoznanie jest T78.4 i Z03, czyli obserwacja w kierunku alergii. wróciłam do alergologa- pani stwierdziła że napisane jest dobrze i należy się zniżka, bo córka ma 5 tygodni i jest za malutka żeby stwierdzić konkretnie na co ma alergie i żeby zrobić testy więc pozostaje obserwacja a skoro mleko pomaga znaczy że to była alergia. ..że dzieci wychodzą z takimi zaświadczeniami z takim rozpoznaniem z oddziałów alergologicznych i zniżka sie należy. powtórzyłam to pediatrze a ona i tak swoje i wypisała mi recepty na 100%. nie stać mnie na kupno 4opakowan po normalnej cenie. zresztą nie stać mnie na kupowanie nutramigenu bez zniżek. ale malutkiej pomaga. kupki sie unormowały, nie ma biegunek, wysypka zeszła, brzuszek juz tak nie boli, nie ma kolek. ewidentnie miała oznaki alergii pokarmowej..może któraś mama miała taki przypadek? co zrobić z taką panią pediatrą?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować