Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igor93

Przyjaciolka

Polecane posty

Gość igor93

Powiedzialem najlepszej przyjaciolce ze zawsze czulem cos wiecej, jednak po rozmowie z nia wszystko bylo po staremu i teraz ona w ogole sie do mnie nie odzywa, zachowuje sie jakbysmy tylko sie znali a nie bylo miedzy nami jakiejkolwiek powaznej relacji. O co moze jej chodzic?

Przestraszyla sie moze, dla niej to byla zwykla przyjazn i nie chciala niczego wiecej. WLASNIE DLATEGO NIE WIERZE W PRZYJAZN DAMSKO MESKA bo zuawsze ktoras strona sie zakocha i po ptokach

Gość igor93
ale wyjasnilismy sobie ta kwestie i ona mowila mi wczesniej ze tez cos czula glebszego ale minelo, dlaczego wiec gdy ja to powiedzialem nagle ona sie odwrocila? Podobno znaczylem dla niej wiele, ona zreszta dla mnie tez, ufalismy sobie i rozmawialismy o wszystkim bez problemow nigdy wczesniej sie nie klocilismy. Czy jest jakis sposob by to naprawic?

bym musiala ja znac zeby wiedziec, w tej sytuacji niestety ci nie pomoge. z jednej strony moze powiedziales jej w miedzy czasie cos przykrego i wypadaloby ja przeprosic np skromnym bukietem rozyczek (za zadne skarby nie czerwonych skoro to przyjazn, moga byc nawet tulipany) a z drugiej strony skoro ona nic nie chce (chodzi o ''cos wiecej'') to nie wypada tez sie narzucac a tak moze odebrac kwiatki od ciebie. ja bym spytala co lezy na sercu, czemu sie zrobila w stosunku do mnie chlodna, czy moge to jakos naprawic, ze chce sie przyjaznic i nie chce za zadne skarby tej przyjazni stracic bo jej ufam.

Gość puentojentokosmudusno
mozliwym jest ze dla niej to za duzo i nie spodziewala sie tego po przyjacielu dlatego nie wiedzac co moze zrobic, odwrocila sie

Gość Zuzanna Amelia & 26
Tu nie ma co naprawiac. Zostaw to tak jak jest i poczekaj na rozwoj wydarzen.

Gość igor93
pytalem jej sie pare razy o co chodzi, ona zawsze odpowiadala ze nic sie nie stalo, ostatnio nawet kolezanka chciala nam pomoc, ale ona uparcie twierdzi ze nic sie nie dzieje, ale nawet ta kolezanka widzi ze cos sie jednak stalo bo ona to dostrzega; nie wiem czy w tej sytuacji jest sens proponowac jakies spotkanie by to wyjasnic skoro ona zaprzecza temu iz problem jest. Wiem, ze trudno Tobie okreslic ale ta dziewczyna jest osoba, ktora gdy czuje sie zagrozona wycofuje sie i przyjmuje postawe obojetna, czy wiec mozliwe jest ze ona czeka na moja inicjatywe jakas czy po prostu, z bolem serca, dac spokoj?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Pamietaj ze i kota mozna zaglaskac na smierc i odczep sie wreszcie od tego tematu. Powiedziala Ci ze nie ma problemu - to przyjmij do wiadomosci ze nie ma problemu zanim ten problem sam stworzysz bo jestes do tego na najlepszej drodze.

Gość czuczu
również nie wierze w przyjazń d-m.... nie drażyłabym tematu, jak kilka razy nie chciała o tym rozmawiac to albo: -jest zazenowana/przestraszona/niepewna cala sytuacja - wkurzyla sie, ze tak sie chowales a mielicie relacje przyajcelksie - zastanawia sie co zrobic dalej - rozwaza czy odwzajemnic uczucie tyle....