Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta18_25

Codzienne bóle! ;/

Polecane posty

Gość marta18_25

Witam, mam problem od pewnego czasu tj. 3-4tyg, codziennie boli mnie głowa. Zrezygnowałam z kawy, myslałam ze to moze z ćiśnienia, gdyż ból pojawia sie z tyłu głowy, oraz pulsuje do skroni. Ten ból jest uciązliwy. Do neurologa wizyta za pół roku, a ja nie chce sie tyle meczyc. Poradzicie cos? czy to może byc guz?

to moze byc migrena. bez recepty sa tylko leki p.bolowe. idz do prywatnego neurologa albo do internisty - jak trafisz na dobrego to tez ci przepisze leki. dostaniesz leki, ktore bedziesz brac codziennie przez lata

Gość marta18_25
prawde mowiac boje sie takiej wizyty... co jezeli okaze sie ze ma guza? nie chciałabym tego wiedziec...

Gość gość
Nie ma co roztaczać czarnych wizji jeśli to guz to chyba im wcześniej tym lepiej nie ma na co czekać wizyta u lekarza i to natychmiast.A jeśli to zwykła migrena to nie faszeruj się chemią spróbuj naturalne specyfiki jak chociażby złocień maruna

Gość gość
może zmierz sobie ciśnienie w aptece kiedy będzie boleć Cię głowa. Będziesz wiedziała wtedy czy to od ciśnienia. Ale prywatny neurolog tez jak najbardziej, ew. do rodzinnego się przejdź i powiedz jakie masz objawy