Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwazonka:)

Pytanie do NORMALNYCH

Polecane posty

Witajcie Dlugo myślałam nad oryginalnym pomysłem dla mojego męża na 30 urodziny i wymysliłam takie coś. Oceńcie czy według Was jest to fajny prezent :) plan jest taki że wykupiłabym mu jazdę ferrari, suparu albo innym sportowym samochodem, żeby mógł sie poczuć jak prawdziwy rajdowiec, potem kolacja i noc w hotelu z erotycznymi niespodziankami :) (nie będte tego rozwijać). Ponieważ musimy na ten rajd jechac 170km pomyślałam że przenocujemy gdzies po drodze. Co Wy na to? Ucieszy się? :)

Gość niewiedzaca heh
mysle ze to fajny pomysl

tez tak mysle, zwłaszcza że z zawodu jest kierowcą wojskowym i jeździ na ścigaczu takie cos na pewno bardziej mu sie spodoba niz kolejne skarpetki i tort :)

Znacie moze jakies dobre agencje gdzie mozna wynajac czysta pania??

ktoś jeszcze się wypowie...? może jakis mężczyzna?

Gość lalale
super naprawde wykazałaś się fantazją! miłego wypadu i upojnej nocy

Mnie też się podoba Widać że kochasz swojego męża co się chwali. Fajnie było by wybrać się wspólnie do SPA lub jakiejś Sauny. A Skąd jesteście ?? Jeśli z Śląska lub okolicznych regionu to proponuję. Termy Rzymskie!! Świątynie energii i piękna. Termy znajdziecie w Goglach

dzięki :) jesteśmy z pólnocnego mazowsza więc do śląska mamy dość daleko ;) mysle że taki relaks w SPA to może na rocznice ślubu, żebyśmy mogli razem z tego skorzystać a rajd jest tylko dla niego :)

Gdybyście kiedyś byli przejazdem przez Śląsk to naprawdę polecam Znakomity obiekt jedyny w Polsce z takim bogatym zapleczem saun. Ja bywam w Termach regularnie co 2 tygodnie i to magiczne miejsce mnie zauroczyło. Uczęszczam tam już od ponad 2 lat.

dzięki zapamietam :)

Rocznica Ślubu bardzo dobry pomysł na Wypoczynek w Termach Rzymskich. Pałacu Saturna można wynająć apartamenty wówczas Termy są darmowe. Pozdrawiam i życzę udanej niespodzianki na urodziny męża. Cieszy mnie że są jeszcze takie szczęśliwe pary ja wy!!

Gość a nie subaru
? :P ale pomysl spoko :)

Gość nie bedzie zadnych udziwnien!
MY JESTESMY NORMALNI ! :D

moj facet wykupił mi jazdę subaru imprezą- był to najpiękniejszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam :) Jak dla mnie pomysł BOSKI!! :) Bawcie sie dobrze!

ciesze się że myslicie jak ja :) co prawda trzeba tam dojechac 170km :/ no ale powiem mu że jedizemy na dłuższą wycieczkę :)

mireczkowataaa - a skąd jesteś, gdzie Ci wykupił?

Ja swojej wykupiłem skok ze spadochronem, w zasadzie razem skoczyliśmy w jej urodziny. Oczywiscie nie skakaliśmy samodzielnie tylko w tandemie z instruktorami, ale i tak był zaje*** ;) A ona skakała ze szczęścia... Dla takich chwil się żyje, gdy widzisz szczęśliwą ukochaną osobe...

Mundurowiec - super z Ciebie gość, my skakalismy juz bo dostaliśmy skok w tandemie na prezent ślubny w tamtym roku :)

Polecam Ci tą stronke ;) Też śmigałem z tamtąd paroma wózkami Jeśli twój men jest fanem Roberta Kubicy i Formuły 1 to polecam przejażdzke bolidem Formuły 3, co prawda jest znacznie wolniejszy i nawet nie porównywalny z F1, ale frajde daje niesamowitą. Tylko musisz pamiętać ze bolid F3 jest tak piekielnie szybki i wystepuja podczas jazdy takie przeciążenia, ze nie pozwolą ci prowadzic go samemu, po prostu jedziesz jako pasażer, ale i tak jest super ;) http://www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/prezenty-za-kierownica

mój mąż lubi adrenaline, jest kierowcą wojskowym i jeździ na ścigaczu, dzięki za rade, dobrze żeby to własnie facet sie wypowiedział :)

Powiem Ci tak, oni ci nie pozwolą sobie swobodnie jeżdzic, to co wyslalas ten link to jest tylko 6 okrążeń i to pod scisłą kontrolą instruktora, to jest tak jakbys na szpilkach siedziała, bo co kolwiek źle zrobisz, albo lekko przeszarżujesz to od razu dostajesz Reprymende! Lepiej wybieraj cos takiego gdzie faktycznie mozna samemu pojezdzic, gdzie mozna naprawde poczuc fan i emocje, a nie byc ciągle kontrolowanym. Fakt faktem lepiej tak niż nic, ale ja wole jednak poczuc wolnosc, a nie byc ciągle kontrolowanym

A po za tym powiem cos jeszcze, to nie jest typowy tor wyscigowy, tylko zwykly duzy plac, albo opuszczone lotnisko tor jest ustawiony tylko między supkami i oponami - żenada ;( Ja zdecydowanie bardziej wole chociazby gokartami pośmigać, np. na torze w Bydgoszczy, Toruniu, Koszalinie, a najlepiej lubie w Szczecinie. Płacisz za godzine jazdy 130zł i śmigasz na maxa bez żadnych ograniczeń. Ja tam raz jezdziłem 4! godziny pod rząd z małą przerwą na siusiu i zeby cos zjeść. Uwielbiam ten tor, tam sie mozna faktycznie wyszalec i nikt cie nie upomina ani nie ogranicza, nikt nie ma sapów ze za szybko jedziesz, albo ze zwolnij bo silnik przegrzejesz. Tam jest po prostu wolnosc i czysta frajda z jazdy

Trochę kosztowny ten prezent z Subaru ale czego się nie robi dla ukochanej osoby bliskiej sercu i duszy.

mi chodzi o to, żeby usiadł w prawdziwym wyścigowym samochodzie, to może Lamordżini albo Porsze (sory za pisownie nie chce mis ie szukac jak to sie pisze) żeby kierował czymś co nie jest tak łatwo dostępne...inne, wyjątkowe i nie tanie zarazem... coś na co sam sobie nie pozwoli..

Piling solny N.P po Pilingu solnym który odbywa się w Termach Rzymskich. Piling solny to sól z olejkami eterycznymi i sokiem z owców. A taki seans polega na rozgrzaniu ciała w saunie Sauna Majster polewa gorące kamienie wodą o zapachu owoców cytrusowych i rozdmuchaniu powietrza ręcznikiem po w2 takich rozdaniach wychodzi się na dwór i rozdaje się taką sól którą wciera się w ciało. A następnie wchodzi się znowu do sauny a kolejne 3 bardziej intensywne rozgrzanie organizmu A my cały czas wcieramy sól w ciało aż do rozpuszczenia się soli. Po takim pilingu skórę jest jak u niemowlaka. A jak ci się widzi taki prezent?? Na urodziny??!!

jarek6776 - dla kobiety ok, ale dla mężczyzny chce cos bardziej wiesz... z jajem... do SPA to bardzo chętnie udałabym się na rocznice ślubu ale na urodziny chce cos typowo męskiego tylko dla niego

Wiesz w Termach Rzymskich jest wiele atrakcji dla dwojga. Np Wspólna kąpiel zapachowa w marmurowej wannie czy wspólne masaże i wiele ciekawych propozycji. Myślę że wiele by się znalazło dla dwojga fajnych rzeczy.

ale Ty się na te termy uparłeś... jakas reklama...? dzieki ;) ale ja chce cos tylko dla faceta....

ja byłam we wrocławiu i polecam. Nie wiem skad mój facet to wział- w końcu to prezent był :) Ale pamiętam, ze wykupił mi taką opcję, że najpierw jechałam jako pasażer, a potem z instruktorem obok. I jeszcze jedno- błagam, nie lambordzini tylko lamborgini :) Pozdarwiam