Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laczupakabra

Chce mi przedstawić swoja byłą...

Polecane posty

Gość laczupakabra

Mój chłopak chce mi przedstawić swoja byłą dziewczynę. Niby nie mam nic przeciwko ich spotkaniom - w końcu jakis czas ze sobą byli, ale nie zgadzam się na poznawanie jej. Boję się, że zacznę się do niej porównywac i chociz jest ze mną, a nie z nią, to obawiam się, że te porównania wypadną na moją niekorzyść... My kobiety już tak mamy, że widzimy w sobie więcej wad niż inne kobiety, więc może być ciężko...

Gość sdddfdfdffgfgf
no smieszny koles, swoją poprzednią dziwkę cche ci pokazac tylko po co? moze pochwalic sie co to ruchal, na jakie to super laski go stac.

Niby nie mam nic przeciwko ich spotkaniom" x Lubisz trójkąty? czemu nie masz nic przeciwko temu? Jesteś Matką Teresa ?

Gość tiitit
Znowu gimnazjum tu rządzi... Co jest złego w przedstawieniu byłej, skoro się dalej znają i lubią? Przecież jest z tobą, nie ma co robić fochów z niczego.

A po kiegoż fiata on ma cię zapoznawać z byłą?! Rozumiem, gdyby niechcący gdzieś się napatoczyła, ale organizować spotkanie? - głupota totalna. Gdybyś była całym jego światem, nie miałby ochoty na spotkania z nią (chyba, że razem pracują). Zostaw go w poczekalni, zawieś ten związek, aż mu się w główce nie wyprostuje. Ogarnij się , dziewczyno, oni lubią te z charakterem, a nie bezwolne leluje godzące się na wszystko.

Gość eutanazja na zyczenie
no i w czym problem? az tak malowartosciowa czujesz sie w tym zwiazku ze czujesz sie zagrozona? :D