Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zapytanie mam.

kiedy wasze maluszki zaczęły przesypiac całe noce?

Polecane posty

Gość takie zapytanie mam.

jak w temacie

Gość moim zdaniem moim
U mnie jak przestałam karmić piersią, syn miał 6 miesięcy wtedy jakiś miesiąc zajęło całkowite przesypianie nocy bo jeszcze się budził na butle ok 3-4 rano a potem całkiem przestał i spał do rana 7-8. Wydaje mi się że szybko się przestawił, u koleżanek to bardzo długo trwało te butle w nocy. Znam też jedną dziewczynkę co śpi całą noc prawie od urodzenia.

Gość monikowatta
Mój syn ma 6 m-cy. Od ok. 4 m-ca zasypia ok. godz. 20 i śpi do 6:20 (zawsze wstaje o tej samej porze). Ok. 23:30 i 3 w nocy zaczyna się wiercić z głodu. Karmię go i przewijam na śpiocha :-D

Gość ja też......
o rany a ja nam syna 21 m karmie jeszcze piersią i w nocy potrafi się budzić 3-6 razy. W dzień już zapomina o cycu ale w nocy masakra nie wiem jak go odstawić chyba musze gdzieś wyjechać

Gość mamaaaaaaa1
u mnie ciężki przypadek, cięzkie nocki - ale generalnie od ok 10 ms śpi - ale nie że sma aprzestała sie budzic, budziła sie, nic jej nie dawałam ...kilka dni i po bólu, ma teraz 21 ms i śpi jak zabita od 19,30 do 6,20 ;-)

oj to moja chyba najwcezsnij bo jak miala 3 miesiace to juz spala cala noc od 21 do 6 :) a teraz ma prawie 6 i spi od 20 do 6.30:)

Gość mama mili
Mój głodomorek budzi się srednio co godzinę a ma 14 miesięcy ale jest na cycu

Gość ja też......
to ja się zamienia ;) jedna no może dwie noce przespać całe luksus niestety dla mnie poza zasięgiem hihi przynajmniej na razie

Gość moja przesypiała noce
jak miała 13 miesięcy, mimo że na piersi była tylko do 8 miesiąca życia.

Gość moj ma 20mscy
i przespane cale noce moge policzyc na palcach jednej reki... A nie pije w nocy mleka juz dosc dlugo, zasypia o 20, wstaje o 5.30-6 w tym ostatnio 1, 2pobudki, ale bywalo tez 5,6...

Gość gffdsfsd
mój ma 2 lata na karku i rzadko przesypia noc

Gość yukki
Moje cyckowe dziecko, ma prawie 26 miesięcy i dopiero od niedawna spi bez przerwy od ok północy do 6:30. zasypia 20-21, potem budzi się na chwilę i śpi do rana. Ale jak mówię dopiero od kilkunastu dni

Gość bv ksd
moja córka przesypia noce od urodzenia, jest śpiochem:)gorzej spała jak ząbkowała ale teraz jest znowu super!

Gość moim zdaniem moim
Ja odstawiłam syna jak miał 6 m od cyca bo mu nie starczało, ciągle się budził jeść do tego miał już ząbki i mnie gryzł. Nie rozumiem jak można karmić 20m dziecko jeszcze, same sobie jesteście winne nieprzespanych nocy bo dziecko ciągle głodne się budzi. U mnie butla załatwiła sprawę i dziecko zadowolone najedzone spało a ja wypoczęta :) To karmienie piersią wcale nie jest takie super na dłuższą metę i dla matki i dziecka. Takie moje zdanie. Jak już dziecko je stałe pokarmy taki cyc jest głównie z przyzwyczajenia.

Gość kleopatra;...
Moja corka ma 3lata i jeszcze sie budzi w nocy.

Gość gffdsfsd
mójs yn jest niejadkiem i jak w ciągu dnia nie doje, to budzi się w nocy; to co mam go głodnego do rana trzymać?

Gość moja jak skonczyla 2
miesiace przesypiala cale noce, oprocz raz w tyg. przebudzala sie o 3 w nocy a tak to spala i to nawet do 8 rana :)

Moja córcia ma 2 lata i 5 miesięcy i rzadko przesypia całą noc. A na dodatek ostatnio znowu zaczęła wstawać w okolicach 5 rano...:(

Moja córcia ma 2 lata i 5 miesięcy i rzadko przesypia całą noc. A na dodatek ostatnio znowu zaczęła wstawać w okolicach 5 rano...:(

Gość jestem jakaś nienormalna
Przewijacie dzieci w nocy? Takie maluszki to okej, ale 6 miesięcy? Mój ma 7 i chyba ze 4 miesiące już go w nocy nie przebieram. No chyba, że kupa, to wiadomo. A noce całe przesypia od urodzenia :)

Gość taka.jedna.ja
moja corka w wieku skonczonych 4 miesiecy przesypiala 10 godzin (karmiona butelka) syn w wieku skonczonych 9 miesiecy przestal wstawac o 4-5tej na mleko, wtedy spal do 9tej

Gość hfgdfsdfds
ja nieraz zmieniam pieluchę 2 razy; ok 23 i ok 6, bo jest pełna i jak nie zmienię to przesika

miesiac mial jak cala noc przespał:) ale tylko jedna noc a potem jak skonczyl 4 miesiace to spal ok 10 godzin, czasami mnie budzil zeby mu smoka podac ale teraz ma prawie 10 miesiecy i sam potrafi znalesc smoka:)

Gość jestem jakaś nienormalna
To mój tyle nie sika. Jak rano zmienię to wystarczające. Ale mój synek w nocy zjada tylko jedną butlę, więc też nie za bardzo ma czym sikać.

starsza zaczeła przesypiać nocki jak skończyła 3 msce :) jak będzie z młodszą - się okaże :)