Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia500

POśLADKI :)

Polecane posty

Gość misia500

Witam! Chciałabym zapytac, czy znacie moze sposoby na powiększenie posladków, oprócz codziennych ćwiczeń? Będe wdzięczna jeśli poradzicie :)

prócz cwiczen:osylikon:p zapierdalasz ostro ćwiczenia na mieśnie pośladków i ud poszukaj na YT a do tego koniecznie przysiady głębokie i nie 10 dziennie tylko z 1000 i pamiętaj o diecie bogatej w węglowodany i białko-jedziesz na mase oczywiście mozesz sie objadać ale wątpie czy tluszcz pójdzie ci w tyłek prędzej w brzuch i podgardle no i oczywićsie żadne balsamy nic prócz ujędrnienia nie dzadza a jak chcesz szybkiego rezultatu a nie chce ci sie ćwiczyc to sa operacje plastyczne i zawsze mozesz sobie wpakowac w dupe sylikon:classic_cool:

Gość misia500
chce mi sie ćwiczyć i to jak! tylko chciałabym ten proces troche przyspieszyć ;)

Gość czytaczkaforum
bez ćwiczeń nie da rady chyba ze jak kleopatra mówi masz na operacje plastyczną pupy

ja ćwicze codziennie a na tyłek od jakiegoś miesiaca narzucilam więcej ćwiczen wiadomo-sezon się zbliza a ja chce miec jeszcze większy tyłek zawsze miałam odstający krągły ale podobaja mi się jeszcze większe no i ćwicze prócz normalnych ćwiczeń które zajmowały godzine dziennie dorzuciłam 2 godziny cwiczen na tyłek i 1000 przysiadów dziennie-efekt + 2cm tyłek -1cm uda w miesiac