Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana Monika

czy diety i ćwiczenia wogóle działą?

Polecane posty

Gość sfrustrowana Monika

czuje się nieatrakcyjna ze swoją turzą... 163 cm wrzosu i ważę 95 kg.. próbowałam wszystkiego... sama już nie wiem co mam ze sobą zrobić... pomocy!! Monika

Na początek polecam MŻ czyli mniej jeść ;) To nic trudnego a myślę że schudniesz głowa do góry. A co do ćwiczeń może długie spacerki a potem jak już zaczniesz lubić ruch jakieś ćwiczenia wysilkowe

Monia w 4mies schudlam 22kg wiec sie da:-) tylko musi byc dieta a nie dieta udawana:-) do tego ja duzo chodziłam i godz. Albo dwie dziennie na rowerku.

Słyszałaś kiedyś o diecie Cambridge? Przejrzyj tutaj historie osób które schudły dużo więcej niż Ty powinnaś więc dasz rade, to strasznie motywuje, wiem po sobie. http://dieta-cambridge.pl/klub.html I w razie czego pytaj, byłam na tej diecie i służę pomocą ;)

Gość baza pod makijażżżżż
Ja się czuje nieatrakcyjna ważąc 57 przy 163 Wczoraj byłam na zakupach "ciuchowych" i w przymierzalni wpadłam w czarną rozpacz:( Od dziś dieta, a od przyszłego tygodnia, rano basen a po pracy siłownia. Muszę ważyć 52 do wakacji!!!!

Masz mój wzrost i moją wagę wyjściową:) u mnie działa i dieta i ćwiczenia:) polecam. Wiem co to znaczy bys takim skrótem i wygladać jak pingwin:(

monia ja przy wzroscie 165 waza 80 kg jest to dla mnie udreka wiec wiem co czujesz od 6 dnie jestem na diecie 5 małych posilków dziennie i duzo wazyw zero ziemniaków ,cukru ,białego pieczywa wiecej nabialu typu serek wiejski z sałata pomidorem ogórkiem duzo wody i cwicze 30 min dziennie tez mam nadzieje ze schudne