Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urząd pracy kur......

Te urzędy pracy są nic nie warte

Polecane posty

Gość urząd pracy kur......

Otóż dostałam dzisiaj skierowanie i musiałam przyjdź do urzędu pracy na casting. Okazało się że jest to casting na kelnerkę do hotelowej restauracji. Spotkanie odbyło się w PUP w obecności menagerów. Jestem wściekła. Już opowiadam dlaczego. Ponieważ szukali tam młodej dziewczyny do 25 roku życia a ja mam 55 lat i jestem trzy lata na bezrobociu. Oprócz tego dają tam skierowania również mężczyznom pod przykrywką że każdemu muszą dać szansę. Więc dre się na te biurwy w bezrobociu a one mówią że pani dyrektor tak kazała. Więc dzwonię do starostwa na panią dyrektor ponieważ jak z nią rozmawiałam była tak bezczelna że najchętniej dałabym jej z liścia.

Gość wredniucha101
pracownicy tych urzędów muszą jakoś udawać, ze szukają ludziom pracy - w końcu jakaś podkładka na branie przez nich całkiem niezłych pensji

Gość erreerrr
nie moze mąż cie ubezpieczyc?

Gość bubu dwa
Niestety tak jest. Muszą zrobic 'plan' jak w sklepie albo w fabryce a z ludzi robią pajaców. Moja mama ma 53lata, wyslali ją tez do hotelu, lipny hotelik 1gwiazdka. Kazda kobieta musiala wysprzatac pokoj !! I oni oceniali, ok ale ogloszenie jest od stycznia. Wniosek? Bezrobotni za darmo sprzataja im hotel licząc na prace. Żenada. Juz nie mowie o przekrętach z pfron-em, gdzie w firmie kaze sie (w zakladzie PRACY CHRONIONEJ) osobie z chroym kregoslupem (moja ciocia) myc okna na wysokosci 6pietra, bez zabezpieczen, linek, drugiej osoby. Jak wyleci? Trudno, znajdziemy nową