Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzelec-ona

strzelacie z wiatrówki ?

Polecane posty

Gość strzelec-ona

strzelałyście kiedyś z wiatrówki ? podobało się wam?

Gość msspanda
strzelałam do puszek. nic specjalnego

Gość shira_
ja strzelałam, byłam zapisana do kółka strzeleckiego uwielbiałam to chociaż wiatrówka była ode mnie cięższa i musiałam z podpórka ... ale strasznie lubię

Gość shira_
uśmiejecie się strzelam z wiatrówki w zadki kobiet, które łażą w portkach a że portki im wyraźnie na wietrze latają na zadkach to strzelam a nic nie czują, tylko widzę czasem jak się masują po zadkach,

No pewnie ale tylko do puszek albo do tarczy :) potępiam jak ktoś do zwierząt strzela

Mojego kota raz postrzelono... Przeżył, ale ogólnie do tej pory jak słysze w okolicy, że sie ktoś bawi wiatrówką, to mnie ściska w środku.

Gość spoko loko
strzelałam i chetnie nadal bym to robiła, ale nie mam gdzie

Gość gymek
miałam okazje z niej strzelać i gdyby to zależało ode mnie wolałabym inny sprzęt chociaż dla początkującej osoby myślę że jest w sam raz bo nie jest droga a można się określić czy chce się dalej strzelać czy to nie dla nas

Gość gabrysia_wroc
tak ale tylko na strzelnicy i to raczej takiej marnej w wesołym miasteczku. chciałabym spróbować w takiej profesjonalnej strzelnicy, wie ktoś jak takie znaleźć?

Gość Grawler
Ja ostatnio kupiłem sobię waitrówke Crossman Remington w militariach. Świetna wiatrówka. Jak tylko mam czas to niej strzelam

Gość prawictwo pospolite191
ja cały czas strzelam ..

Gość gabrysia_wroc
to pewnie wydałeś kokosy, jak na takie hobby to nie wiem czy się opłaca mieć własny sprzęt czy ni lepiej pozyczać np. na strzelnicy

Gość mnjjs-uiit-weru789
nie kupujcie "wiatrówek" za 99 zł to jest chiński chłam który może zrobić krzywdę - były przypadki urwania palców :(

Gość wfrwefwe
Ja czasem jak mam pieniądze, to jadę na strzelnicę. Niestety mają tam tylko wiatrówki z długą lufą, łamane a już mi się trochę znudziły. Spróbowałabym chętnie czegoś innego ale to już droższa zabawa. Na własną wiatrówkę niestety żal mi kasy. Niektórzy mogliby się dziwić że matka dziecku, dobrze po 30-tce tak się bawi ale to tylko świadczy o tym że ludzie mają mało pomysłów na wolny czas i pieniądze. :D A jak tylko moja córa podrośnie, to będziemy jeździć razem. Co do strzelania do żywych obiektów to cóż, bardzo chętnie postrzelałabym... do takiego dewianta który strzela do zwierząt.

Gość wfrwefwe
Gabrysiu, najlepiej wygoogluj sobie "strzelnica wrocław" i na pewno coś znajdziesz.

Gość strzelec-ona
dzięki za podłapanie tematu a w takim razie co byście polecili za sprzęt dla początkującej? cena do 600zł za nowa wiatrówkę, lub używaną, i tyle się znam w tym temacie

Gość gabrysia_wroc
faktycznie znalazłam nawet jakiś kupon na strzelnice. w cenie ileś tam amunicji i różne bronie- ciekawa sprawa. zobaczymy jak się hobby rozwinie

Gość Grawler
Mam już poł roku wiatrówke i jestem bardzo zadowolony z niej. Nawet z większej odległości śrut leci prosto. Trochę jestem zawiedziony pogodą ,bo chętnie poszedłbym na polanke postrzelać do puszek, ale jak narazie zimno

Gość strzelec-ona
a jaką masz tą wiatrówkę, ? i co byś polecił mnie?

Gość japisze
Nie, ale pomyśle o tym ;D oczywiście to żart

Gość Grawler
No przecięz wyżej podałem link: http://www.militaria.pl/crosman/wiatrowka_cro sman-remington_vantage_4,5_mm_z_luneta_center_point_4x32_p69 98.xml Na pewno odradzam wiatrówki z naciągiem dolnym - za dużo się namęczysz żeby strzelić przy każdym ładowaniu śrutu. Możesz kupić ten model co ja mam, jest tani. Ewentulanie bez celownika też możesz dostać za chyba 50zł mniej

Gość fajna zabawa to jest
ja strzelam w wakacje do puszek i tarczy papierowej takiej małej :P

Gość Raban
my po pijaku strzelaliśmy w znak drogowy ;/ ale jak wiatrówka wyglądała to nie wiem

Gość gabrysia_wroc
a musisz jakoś specjalnie regulować, czyścić czy konserwować taki sprzęt?

Gość Raban
wiesz co ogólnie myślę że powinno się to robić ale rzadko komu się chce ponieważ te najtańsze wiatrówki kosztują tyle że bardziej ci się opłaca po latach kupić nową niż inwestować w sprzęt czyszczący ale jeśli kupujesz taką za 600 zł to jak najbardziej powinno się ją czyścic

Gość gabrysia_wroc
czyli konserwacja takie sprzętu to jaki koszt miesięcznie?