Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lnkjh

SMUTNO MI...

Polecane posty

Gość lnkjh

nie wierze juz w milosc, na dzien dzisiejszy jestem od masturbacji i od internetu uzalezniony i mam straszna stagnacje w zyciu, popadlem w marazm, zyje bez wiekszego celu. co do czystego seksu - mysle ze nie jestem wystarczajaco atrakcyjny fizycznie. poza tym na co mi zwiazek jakbym mial dziewczyne, ktora wczesniej spala z jakimis przystojniakami i automatycznie dla niej bylbym gorszy. z nimi by szybciej poszla do lozka bo fajnie wygladali, a ja bym musial ja czyms innym urzec i powalczyc. bez sensu

Gość Sweet....one ;)
ha ha ha... no co ty :) poznalam faceta ktory od mojego meza roznil sie dokladnie wszystkim. zapytal mnie wtedy...dlaczego chcesz burgera kiedy w domu masz stek :) ludzie szukaja bratniej duszy a nie wygladu czy statusu

Gość przesadzasz duzo wolnych
kobiet tylko jakos tak dla Ciebie źle sie składa ze nie trafiłes na swoją z drugiej strony jak patrze na moje pseudo kolezanki z roboty wolne i owszem ale do zwiazku żadna sie nie nadaje nie wykazuja cech które by je do tego kwalifikowały kazda z nich ma jakiegos tam przyjaciela na chwilke potem sie nudzi i nastepny i nastepny moze i one nie moga trafic na te druga pasujaca czesc