Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robie

co ja robie

Polecane posty

Gość co ja robie

zawsze mialam niskie poczucie wlasniej wartosci ale odkad zostawil mnie facet czuje sie jak zero. od tego czasu czesto i ostro imprezuje... duzo pije a potem caluje sie z kolesiami ktorych widze pierwszy raz na oczy :/ gdy budze sie rano mam strasznego kaca (zarowno fizycznego jak i moralnego). obiecuje sobie ze ogranicze imprezy i ze nie bede juz pila w takich ilosciach ale jak przychodzi co do czego to znow robie to samo :( czuje sie jak szmata ale takim zachowaniem rekompensuje sobie moje poczucie niskiej wartosci. zeby nie myslec o moim bylym uciekam w alko i robie glupie rzeczy. nie chce juz tak, ale nie umiem sie pohamowac. chcialabym byc kochana, a brak uczucia wyrazam wlasnie w taki sposob. czuje sie zagubiona

Gość kierowca rosomaka
to przestań CHCIEĆ BYĆ KOCHANA skoro tak to sie u ciebie objawia i idź zobaczyć na meetengach AA co alkohol zrobił z ludźmi którzy "chcieli być kochani" przez ca 20 lat

Gość co ja robie
latwo tak napisac... ale niestety potrzebuje bliskosci

Gość co ja robie
po wczorajszym mam jeszcze procenty we krwi wiec: nie, dziekuje

Gość eutanazja na zyczenie
bliskości alkoholu potrzebujesz?

Gość co ja robie
bliskosci ze strony faceta, a zeby sie osmielic pije i najgorsze jest to ze lubie to ale czuje sie jak szmata

Well, show me the way To the next whisky bar Oh, don't ask why Oh, don't ask why

Gość chlopiec z plakatu
nic dziwnego ze czujesz sie jak szmata skoro zalewasz sie jak szmata wszystko to co robisz po alkoholu mozesz zrobic i na trzeźwo

wszystko to co robisz po alkoholu mozesz zrobic i na trzeźwo ---puke puke! it's me! :)

to ja biegam po tym forum za czizas ---zaraz tam biegasz, przelogowujesz sie :)

Gość co ja robie
na trzezwo nie robilabym tego. wiem jestem zalosna zawsze zbyt duza wage przywiazywalam do uczuc i gdy je stracilam bylo naprawde zle ze mna. nie wiem czy byla to depresja czy po prostu efekt zaloby. zeby sobie z tym poradzic zaczelam pic, a po piciu to juz rozne rzeczy sie dzieja... :(

Gość uwazaj na siebie
Bo niedlugo calkiem sie zeszmacisz a gdy spotkasz kogos na kim Ci bedzie zalezec moze tego nie zaakceptowac i wtedy bedziesz czula sie jeszcze gorzej.

Gość co ja robie
wiem i tego sie wlasnie boje :(