Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jaki ma by膰0000

Jaki telefon/smartfon polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 Emmillyy

Ja mam blackberry ten nowy z androidem i spokojnie mi 2 dni trzyma bateria. U偶ywam go do pracy, poj臋cia nie macie jak taka klawiatura u艂atwia pisanie maili ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rgosa

zdecydowa艂am si臋 na ten blackberry, ba艂am si臋, 偶e d艂ugo mi zajmie przypomnienie sobie jak to by艂o z t膮 klawiatur膮 ale okazuje si臋, 偶e jet to du偶o 艂atwiejsze ni偶 my艣la艂am, szybciej pisz臋 i bez b艂臋d贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

a wielko艣膰 wy艣wietlacza jak dla ciebie jest ok ? pytam bo chcia艂bym kupi膰 ten biznesowy telefon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rgosa

jest ok, nawet mniejszy ni偶 telefon kt贸ry mialam wcze艣niej wi臋c nawet na upartego w kieszeni mo偶na nosi膰, to co mi si臋 podoba to to 偶e tak szybko dziala i 偶e ma dodatkowe zabepieczenia danych, a sporo poufnych wysy艂am przez telefon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vateri

Prowadz臋 niewielk膮 firm臋 i niedawno zdecydowa艂em si臋 na zmian臋 naszych telefon贸w w艂a艣nie na BlackBerry. Bardzo sobie chwal臋, zdecydowanie 艂atwiej ogarn膮膰 wszelkie sprawy mailowe (klawiatura to zbawienie), wy艣wietlacz jak najbardziej ok, no i BATERIA MARZENIE! telefon jest w ci膮g艂ym u偶yciu, a bateria trzyma nawet dwa dni.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita89

Nie藕le, 2 dni. Ja sw贸j telefon czasami 艂aduj臋 2 raz dziennie. A jak z bezpiecze艅stwem danych w takim telefonie? S膮 jakie艣 zabezpieczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kajra

Ma du偶o zabezpiecze艅, fajne jest to, ze ma takie przyciemnianie ekranu jak np w tramwaju czytasz s艂u偶bowe maile, wtedy nkt w艣cibski nie patrz ci si臋 w ekran. Poczytaj sobie na stronie producenta o bezpiecze艅stwie, pan w sklpeie mi m贸wi艂, 偶e to obecnie najlepiej zabezpieczony telefon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smarytanka
Dnia 27.08.2019 o 00:04, Go艣膰 Vateri napisa艂:

Prowadz臋 niewielk膮 firm臋 i niedawno zdecydowa艂em si臋 na zmian臋 naszych telefon贸w w艂a艣nie na BlackBerry. Bardzo sobie chwal臋, zdecydowanie 艂atwiej ogarn膮膰 wszelkie sprawy mailowe (klawiatura to zbawienie), wy艣wietlacz jak najbardziej ok, no i BATERIA MARZENIE! telefon jest w ci膮g艂ym u偶yciu, a bateria trzyma nawet dwa dni.聽

A kt贸re masz? U nas w艂a艣nie zam贸wili BlackBerry Key2 i powiem szczerze 偶e ju偶 nie moge si臋 doczeka膰. Szczeg贸lnie 偶e to dualsim wi臋c bed臋 mog艂a korzysta膰 zar贸wno s艂u偶bowo jak i prywatnie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Znajka

Ej te Key2 to te z fizyczn膮 klawiatura? Zawsze si臋 zastanawia艂am jak bardzo to jest wygodne. Du偶o os贸b m贸wi 偶e znacznie poprawie to komfort korzystania z tel. Te偶 tak uwa偶acie?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deborah

Ja osobi艣cie nie lubi臋 klawiatury mechanicznej. Wciskanie przycisk贸w, nietrafianie w nie, zawsze byl jaki艣 problem z tym. Ja osobi艣cie polecam niedrogi telefon lg q6, gdy偶 bardzo fjanie si臋 sprawuje, ma pi臋kn膮 - du偶膮 rozdzielno艣膰, FullVision ekran, dzi臋ki temu mimo 偶e telefon jest ca艂kiem kompaktowy to ekran wydaje si臋 ca艂kiem spory. Ja mam go na umowie abonamenckiej w Play, ale z tego co wiem to do 650 z艂 mo偶na go kupi膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alonso
Dnia 29.07.2019 o 11:02, Go艣膰 rgosa napisa艂:

d艂ugo Ci bateria w tym telefonie trzyma? M贸j smartfon to 艂aduj臋 2 ray dziennie nawet, masakra, jak mam duzo s艂u偶bowych spraw do za艂atwienia to jest problem szczeg贸lnie w podr贸偶y

tez mam takiego Key2 w robocie i raz na 2-3 dni 艂aduje a dzwonie z niego non stop , wiec baterie ma super聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lobsterka

my艣licie 偶e ten blackberry nada si臋 na telefon firmowy? Mam tak膮 prac臋 偶e du偶o poufnych danych leci przez mojego maila a nie raz musz臋 wysy艂a膰 z kom贸rki, dlatgo szukam telefonu z lepsz膮 ochron膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angie

One s膮 mega bezpieczne, ja cz臋sto czytam dokumenty firmowe na szybko w r贸偶nych miejscach i 偶eby nie by艂o wida膰 na laptopie to bior臋 swojego BB i聽w艂膮czam tak膮 opcje do przyciemniania ekranu 偶eby nic nie by艂o wida膰 dla ludzi, kt贸rzy stoj膮 blisko mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lobsterka

kupi艂am i od prawie miesi膮ca u偶ywam, do zastosowania firmowego jak najbardzij ok, ciesz臋 si臋, ze ma tyle funkcji dodatkowych, kt贸re dbaj膮 o bezpiecze艅stwo danych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luizka89

Xiaomi te偶 s膮 spoko, ja sobie kupi艂am nie dawno w Bestcena.pl, tam warto poszukac smartfona, maj膮 korzystne ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ElkaOnyk
Dnia 27.10.2019 o 18:02, Go艣膰 lobsterka napisa艂:

kupi艂am i od prawie miesi膮ca u偶ywam, do zastosowania firmowego jak najbardziej ok, ciesz臋 si臋, ze ma tyle funkcji dodatkowych, kt贸re dbaj膮 o bezpiecze艅stwo danych

A kt贸ry BlackBerry masz, ten Key2?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lobsterka
Dnia 30.10.2019 o 22:04, Go艣膰 ElkaOnyk napisa艂:

A kt贸ry BlackBerry masz, ten Key2?聽

tak, key2, bardzo udany model, wygodnie mi si臋 z niego korzysta, szybko dzia艂a, nie 艂apie zawiech, da si臋 szybko i sprawnie napisa膰 maila s艂u偶bowego, na czym mi bardzo zale偶a艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

czyli warto kupi膰 BB key 2?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraz
Dnia 12.09.2019 o 22:01, Go艣膰 lobsterka napisa艂:

my艣licie 偶e ten blackberry nada si臋 na telefon firmowy? Mam tak膮 prac臋 偶e du偶o poufnych danych leci przez mojego maila a nie raz musz臋 wysy艂a膰 z kom贸rki, dlatgo szukam telefonu z lepsz膮 ochron膮

On jest idealny na s艂u偶bowy tel. Powiem wam, 偶e mo偶na sobie wszystkie dane bezpiecznie trzyma膰 i bez problemu pracuje nawet przy wiekszej ilosci jednoczesnie dzialajacych aplikacji. Wszystkie maile sa na biezaco a ja jestem bardzo zadowolona. Mam model Key2.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxx

Ja mam Huawei mate 20, tego dok艂adnie聽www.play.pl/telefony/huawei/huawei-mate-20-pro/
I chyba nie mog艂em zrobi膰 lepszego zakupu w tej cenie. Aparat robi 艣wietne zdj臋cia, z cudown膮 g艂臋bi膮 koloru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modliszka
Dnia 2.12.2019 o 08:16, Go艣膰 zaraz napisa艂:

On jest idealny na s艂u偶bowy tel. Powiem wam, 偶e mo偶na sobie wszystkie dane bezpiecznie trzyma膰 i bez problemu pracuje nawet przy wiekszej ilosci jednoczesnie dzialajacych aplikacji. Wszystkie maile sa na biezaco a ja jestem bardzo zadowolona. Mam model Key2.聽

Te BackBerry s膮 na androidzie?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 parawanka
Dnia 16.12.2019 o 08:03, Go艣膰 modliszka napisa艂:

Te BackBerry s膮 na androidzie?聽

Tak BackBerry mam od miesi膮ca. Jest na najnowszym androidzie. Martwi艂am si臋 czy nie b臋dzie si臋 nic wiesza膰 przy tak intensywnym jak moje u偶ytkowaniu ale wszystko jest idealnie. Nawet jak korzystam z wielu aplikacji jednocze艣nie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sevia

Ja akurat polecam wszelkie huaweie, gdy偶 s膮 to najta艅sze telefony pod wzgl臋dem jako艣ci.
Cho膰by taki聽 Huawei p30 pro, kt贸ry ma nheisamowity aparat a w por贸wnaniu z niekt贸rymi Iphonami cenowo jest tani i niezawodny. Bardzo polecam, pomimo, 偶e ten model akurat nie jest super tani to w umowie play, przy miesi臋cznej sp艂acie wcale nie wychodzi du偶o dro偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nsawi

Ja mam Huaweia mate 20 pro, mialem lite i bardzo sobie chwal臋. Aparat bardzo dobry.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mosie222
48 minut temu, Go艣膰 Sevia napisa艂:

Ja akurat polecam wszelkie huaweie, gdy偶 s膮 to najta艅sze telefony pod wzgl臋dem jako艣ci.
Cho膰by taki聽 Huawei p30 pro, kt贸ry ma nheisamowity aparat a w por贸wnaniu z niekt贸rymi Iphonami cenowo jest tani i niezawodny. Bardzo polecam, pomimo, 偶e ten model akurat nie jest super tani to w umowie play, przy miesi臋cznej sp艂acie wcale nie wychodzi du偶o dro偶ej

Oj akurat cena taka jak iPhone 11 pro i sama 11. Przesz艂o 3 tys. Ale ja r贸wnie偶 polecam. Nie jestem przekonany do Iphona.聽

Udost臋pnij ten post

Od niedawna mam Alcatel 1S z tego roku w nowej ods艂onie i jestem nim zachwycona. Robi 艣wietne zdj臋cia, ma trzy aparaty tylne i jeden z przodu. Jest wytrzyma艂y, bo po na艂adowaniu spokojnie wystarcza na ca艂y dzie艅. Android oczywi艣cie 10 i dual sim. Bardzo warto wzi膮膰 go pod uwag臋.聽

Udost臋pnij ten post

Dosy膰 sporo teraz czytam o tych telefonach alcatel. W sensie sporo os贸b zaczyna o nich m贸wi膰 i ciekawe jestem jak pod wzgl臋dem performance daje rad臋 ta marka? Co艣 kto艣 wie?
Z innej strony zastanawiam si臋 nad spr贸bowaniem lg g8x聽
https://www.play.pl/telefony/lg/lg-g8x/聽tu mo偶ecie zobaczy膰, 偶e telefon ma podw贸jny wy艣wietlacz, kt贸y mo偶na do艂膮czy膰 albo dzia艂a膰 jedynie na jednym i dodatkowo ma jeszcze panel OLED. Zastanawiam si臋, czy ten dualscreen nei b臋dzie przypadkiem rewolucjolnizuj膮cy

Udost臋pnij ten post

Mam alcatel 3L 2020 i syn ma 1S 2020. Oba jak najbardziej warte uwagi, zw艂aszcza, ze to telefony za 500-600 z艂. Przyznam szczerze, 偶e cud贸w nie oczekiwa艂am, ale dzia艂aj膮 p艂ynnie, robi膮 艣wietne zdj臋cia. Jako艣膰 d藕wieku przy rozmowie te偶 jest jak najbardziej dobra. Ud藕wign膮 sporo aplikacji i gier, przynajmniej do tej pory syn jeszcze nie narzeka, 偶e co艣 nie daje rady 馃槈

Udost臋pnij ten post