Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh ah coto

przesadzam z higieną????????

Polecane posty

Gość oh ah coto

Czy jestem upierdliwa,czy mam racje?W wekend robiłam zakupu w sklepie na osiedlu. Kupowałam pare rzeczy. Na nieszczę scie chyba poprosiłam sprzedawczynie o dwa rogale z makiem. Pani najpierw obsługiwała kasę.Na moją prośbę podeszła do kosza z pieczywem, pośliniła palce,bo jej się torebka foliowa skleiła i nakłada te rogale gołą ręką. Zapytałam,gdzie ma rękawiczkę, bo tak gołą ręką po tych bułkach maca, a ona mi na to, że przecież nie muszę tu kupować. Czepiam sie,czy olać to.Wiem,że w marketach gorsze rzeczyvrobią,ale tam jak kupuję to tylko pakowane rzeczy.

Gość Jest prymitywny
Nie przesadzasz.

Gość ergsfgsdfsa
zgłosilabym to do odpowiedniego działu w sklepie. serio. nie przesadzasz.

nie czepiasz, jak by to sanepid zobaczyl to by jej taką karę dowalił ze by sie przekręcila. rzeczy niepakowanych pod zadnym pozorem nie mozna dotykac golą ręką no chyba ze warzywa owoce itp ale chleb bulki??? nie do pomyslenia, i jeszcze poslinila palce fujjjj, masakra

Ja trafiłam kilka razy w tym samym sklepie na osobę, która miała założoną rękawiczkę, ale w tej dłoni akurat trzymała torebkę na pieczywo ;) a drugą, bez rękawiczki ładowała - oczywiście w międzyczasie kasowała pieniądze, więc to już gruba przesada ;) Musimy być uczuleni na takie zachowania, bo to jest przegięcie.

Nie przesadzasz, ja bym w tym wypadku podziękowała z ate rogale.

ja pracuje w piekarnii i nie wyobrazam sobie wziąść bulki do reki bez rekawiczki. przeciez od tego sa te woreczki, rekawiczki foliowe, szczypce... ja jestem strasznie uczulona na takie cos, a najbardziej wkurwiaja mnie lizanie palcow, kiedys pracowala u mnie dziewczyna co tak robila, ile ja z nią nawalczylam z tym, w koncu sie wkurzylam, obcięłam jej premie i sie nauczyla ze sie palców nie slini

Gość xentuszka
"nie wyobrazam sobie wziąść bulki do reki" WZIĄĆ sieroto

Gość przesadzasz
przesadzasz

I słusznie walczyłaś, to obrzydliwe. Jezu co za fleja... Też bym takiej babie wytkneła, a co. Niektórzy w ogole nie nadają sie do tego, żeby sprzedawać żywność, ze swoimi nawykami i brakiem podstawowych zasad higieny.

Gość ania23331233213
przesadzasz , przecież nic Ci sie nie stanie od tego ,ze wzieła je ręką .... w restauracjach to dopiero robia wszystko rękami czy barach , i próbują tą samą łyżką co mieszają i jakoś ludzie od tego nie umierają

Gość ania23331233213
zresztą w Polsce to normalka , ja bym nawet na to uwagi nie zwróciła...kobieta pewnie się śpieszyła , miała ważniejsze sprawy niż myślenie żeby ałożyć rękawiczkę

Gość to ze tak ludzie robia
nie znaczy, ze nie mamy wymagać standardów . Trzeba reagować i zwracać uwagę na braki w zachowaniu higieny

Gość ja właśnie dlatego nie kupuje
pieczywa w sklepach bo mnie obrzydza to, że np sprzedawczynie paluchami dotykają pieczywa a w samoobsługowych sklepach to juz w ogóle, ludzie chodzą i łapskami przebierają w bułkach albo słodkie bułki, pączki nie są przykryte i muchy po nich chodzą latem, obrzydliwe... Jem ogólnie mało pieczywa a jak już to piekę w domu

Gość oh ah coto
do ania Wlasnie ze sie nie spieszyła.Przede mna byl jeden pan,a za mna juz nikogo.Zreszta tu tez chodzi o kulture. Jak sie jest w gosciach,to tez sie kanapek na stole nie dotyka. A jak sie juz wezmie do reki to sie zjada. A wogole co to za tekst;nie musi tu pani kupowac.Pewnie,ze nie musze :)

Gość przesadzasz
zresztą a nie "z resztą"

ty nie musisz przychodzic, a ja bym powiedziala ze Pani nie musi tutaj pracować, bo wystarczy powiedzieć kierownictwu, że ta kobieta nie przestrzega podstawowych zasad higieny i nie powinna pracować w miejscu gdzie jest kontakt z żywnością, a tak jak ktos pisał powyżej, masakrą jest jak ktoś nie myje rąk po skorzystaniu z toalety.

Gość oh ah coto
Czyli wiekszość głosów jest na tak,że nie przesadzam? Trzeba zacząc piec samemu,albo kupować zafoliowane,czy jak.

Gość oh ah coto
do sexiflexi Ale tam jest jeszcze jedna taka co łapami podaje.Zwróciłam jej uwage i podawała mi już przez torebkę.Plaga jakaś?Niestety jak sie obsluguje kase,to ręce są aż szare od pieniędzy.

Gość zaraz tam bede i
Przesadzasz.W domu tez chcesz miec sterylnie?

Gość zaraz tam bede i
haha