Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keineAhnung

"mięsko" podczas okresu

Polecane posty

Gość keineAhnung

Na samym wstępnie podkreślam że po świętach wybieram się do lekarza ale mimo to nie daje mi spokoju fakt że dzisiaj rano na podpasce zobaczyłam kawałek skóry. Od 3tyg używam krążek i naturalnie po jego wyjęciu miałam dostać okres który zawitał do mnie w nocy, tyle że z dodatkiem. Nie wiem czy to normalne czy poronienie... Nigdy czegoś takiego nie miałam zdarzały się zwykłe skrzepy krwi ale nie kawałek skóry, może któraś z was wie co to jest???

Skóra? A to nie tkanka jakby mięsna, nie skrzep z krwi, ale mięso. To ja też tak mam i jestem zdrowa. Za cholerę nie wiem czemu tak jest, ale do ginekologa się nie wybieram.

Gość keineAhnung
Nie wiem co to może być przeczesałam cały internet i zdania są różne. Może faktycznie się złuszcza może coś od tego krążka nie mam pojęcia. Ale mimo wszystko nie daję mi to spokoju...

Gość keineAhnung
"Skóra? A to nie tkanka jakby mięsna, nie skrzep z krwi, ale mięso. To ja też tak mam i jestem zdrowa. Za cholerę nie wiem czemu tak jest, ale do ginekologa się nie wybieram. grr" No właśnie taka skóra bardzo delikatna. Ale skoro Tobie nic nie jest to trochę mnie uspokoiłaś :)

Gość co mam robic przez 6 minut
Nic procz menopauzy koldra ma 48lat

Gość keineAhnung
to pewnie poronienie, i dobrze nie chce bachora

Gość keineAhnung
Nie ładnie się tak podszywać i jeszcze w dodatku wypowiadać się za kogoś ale z osobą wyżej się zgodzę, że nie chcę dziecka póki co :)

Gość keineAhnung
jak bym zaszla to od razu aborcja, sram na dzieci

Gość keineAhnung2
Mhm może i aborcja ale na pewno nie sram na dzieci. Ehh to kamień spadł mi z serca ale i tak po świętach biegnę do lekarza żeby się upewnić :)