Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiesobiepytanie

Ile miałyscie lat jak rodziłyście?

Polecane posty

Gość Włos się jezy jak czytam
Ja tylko uważam że seks nie jest dla dzieci. I tyle.

Gość dlaczego osoby o wysokim
statusie zazwyczaj nie rodzą dzieci w tym wieku? Bo mamusia i tatuś spaliliby się ze wstydu i wolą jak córka się wyskrobie.

Gość kuternogacholera
Z gory wiadomo ze czesc tych co urodzila po 30stce pierwsze dziecko to bezplodne babki ;) W ktore mozna lac latami i nic z tego.. Czesc z nich miala problem bo stary slepakami strzelal rowniez :D A czesc to te ktore klepaly biede w iweku 20 kilku lat i stad pozne macierzynstwo.. Wiec bym to odwrotnie powiedziala niewielka czesc natomiast po 30stce mamuski to z wyboru -karierowiczki

Gość adddddeerrty
nie jestem na utrzymaniu rodzicow, mam 30 lat, meza i wlasna firme i dom na ktory sami zapracowalismy

Gość Liliana 1982
29 lat

Gość polosvena
pierwsze poronilam ale planowo mialabym 24lata i 8 miesiecy drugie urodzilam na 3 dni przed 25 urodzinami trzecie urodzilam jak mialam 26 lat i 4miesiace

Gość do tych wrednych bab
o bardzo mi przykro ale na utrzymaniu rodzicow od dawna nie jestem ;) Ajjj nie udalo ci sie

Gość dyvdy
a mamusia i tatuś na studia nie dali?

Gość do tych wrednych bab
Nie , nie dali :) Wyobraz sobie ....

Gość ggggggggppppppppppppppppppp
ppppppppp

Gość Ja swojego skarba
Włos się jezy jak czytam Masz jakiś problem? :) Nie powinno nikogo interesować cudze życie.

Gość zimowa mama
-25 -28 i na tym raczej skończę A swoją drogą zastanawiam sie dlaczego zawsze pojawiaja sie jakies wredne,obrazajace i do tego nie na temat komentarze...

Gość 18lat
18

Gość Oj już dajcie spokój...
Dajcie spokój z tymi statusami, krytykowaniem wszystkiego. Urodziły w wieku 17? No i co z tego? Każdy przezywa swoją inicjacje w wieku, jaki uważa za stosowny. Jedne się uczą, drugie myslą o chlopakach. Ja zaczełam uprawiać seks w wieku 17 lat. Wcale nie uważam tego za bląd. Poszlam z mamą do ginekologa, ginekolog przepisal leki, bralam je kilka miesiecy, zaczelam wspolzycie. Z owczesnym chlopakiem bylismy razem 2 lata, byl to dla mnie odpowiednimoment, chcialam tego, bylam gotowa. Bylismy razem przez 6 lat planowalismy slub, jednak nic z tego nie wyszlo. W czym jestem gorsza w takim razie? Skonczylam studia, pracuję, sama utrzymuje się. Mam teraz 25 lat. Narazie o dziecku nie myslę, bo nie czuję sie na nie psychicznie gotowa, ale nie mam zamiaru nikogo krytykować, topik jest o czym innym.

Gość emcekwadrat
27

Gość Włos się jezy jak czytam
Wyszłam za mąż w wieku 27 lat a urodziłam w wieku 29 lat. Po koleji, a te co zaszły w ciąże w wieku 16 lat to napewno mężatkami nie były. Najpierw nauka, potem pełnoletność, ślub i dziecko. A tu dzieci robia dzieci.

Gość mała blondynka na 102
bd mieć 21 lat, od roku mam męża

Gość 9 dni przed 29 urodzinami....
prezent urodzinowy ;) Drugie planuję ( jak będzie zdrówko i siły oraz kaska) w wieku ok. 33 lat. Chcę mieć różnicę ok 4 latka , tak żeby było jak najbardziej komfortowo z dwójeczką ;)

Gość eeeerrrrrrrtttttttggggggg
gggggg

Gość polosvena
do wlos sie jezy jak to czytam... zaszlam w ciaze,potem wyszlam za maz a obecnie koncze powolutku swoja edukacie...ahhh i to nawet nie byl slub koscielny a dzieci nie ochrzczone......coz za nieschematycznosc:)

Gość Agnieszka z problemem
P prostu te glupie pizdynie potrafia czytac !!!! pytanie jest proste ile lat mialyscie !!!!!!!!!!!! Jezeli sie komus nie podoba .ze ktos w wieku 17 lat urodzil dziecko to jego problem ,ale przeciez ta osoba nie musi go utrzymawac nie ma to wplywu na jej zycie ,ale zwyzywac trzeba ,bo sama urodzila 2 lata pozniej i juz sie rzuca !!! wiadomo ciezka sytuacja szybko dziecko ,ale takie jest zycie i wiele mlodych matek jest 100000 razy lepszymi mamami niz laski strasze

Gość Agnieszka z problemem
sama nie mam dzieci jeszcze mam 26 lat

Gość zxcascac
" Z gory wiadomo ze czesc tych co urodzila po 30stce pierwsze dziecko to bezplodne babki W ktore mozna lac latami i nic z tego.. Czesc z nich miala problem bo stary slepakami strzelal rowniez .." Brak tu jakiejkolwiek logiki. Jak bezpłodne to nie moga nic urodzić... Ja urodzę mając 35 pierwsze dziecko. Planowane. Poczete po 2 miesiacach starań. Wcześniej były inne rzeczy do zrobienia, więc zabezpieczałam się. Po prostu trzeba myśleć głową, a nie tyłkiem i byc zdrową, a w wieku 30+ tak samo można mieć dziecko jak w wieku 17. W wieku 17 lat chodzi się do szkoły, uczy języków i poznaje świat a nie rodzi dzieci. Po co, spytacie? A po to, aby dziecku potem COŚ przekazać a nie totalny brak światopoglądu który nie miał gdzie/kiedy się wykształcic,

Gość bvkdfkv
Piszcie co chcecie, ale fakt-sex w wieku 16 lat nie jest czymś normalnym.

Gość bvkdfkv
źle napisałam nie tyle sex co rodzenie dzieci:)i zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Wątpię żeby wszystkie te co urodziły w wieku 17 lat mają co dać dziecku a potem.

Gość jogusiabezcycusia
Ja mialam 18 lat jak rodzilam i reszte mnie nic nie obchodzilo bo moja mama to wychowywala ,a do tego to sama mnie namowila,bo mnie pierwsza i ostatnia urodzila, bo moj tata zginal.

Gość lcolcfvp
,,To" :/super, dumna jesteś z siebie?

Gość polosvena
bvkdfkv źle napisałam nie tyle sex co rodzenie dzieci i zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Wątpię żeby wszystkie te co urodziły w wieku 17 lat mają co dać dziecku a potem. pi.e.przysz bez sensu:) czy jedno nie jest wynikiem drugiego? jest sex to moze byc dziecko..... znam kilka lasek ktore rodzily w liceum a mimo to maja dobrze platne prace,wyksztalcenie i madre dzieci i znam takie co to cale zycie sie krztalcily a jako matki sie nie sprawdzaja:(

Gość polosvena
cos mi cytat nie wyszedl... "bvkdfkv : "źle napisałam nie tyle sex co rodzenie dzieci i zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Wątpię żeby wszystkie te co urodziły w wieku 17 lat mają co dać dziecku a potem." pi.e.przysz bez sensu czy jedno nie jest wynikiem drugiego? jest sex to moze byc dziecko..... znam kilka lasek ktore rodzily w liceum a mimo to maja dobrze platne prace,wyksztalcenie i madre dzieci i znam takie co to cale zycie sie krztalcily a jako matki sie nie sprawdzaja

Pierwsze lat 27, teraz mam 35 i czekam na drugiego syna:)