Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ile byscie daly

Ile byscie zaplacily za tą paczkę ?? Czy jest warta swojej ceny??

Polecane posty

Czesc dziewczyny mam pytanko czy nie zaszalałam z podaną kwota za te ciuszki i buty?? widzialam rozne na allegro i wiem ze dziewczyny chodza po lumpeksach i robia takie paczki za mniejsze ceny, robiąc piękną otoczkę pięknie wyglądającą strone a to podobno przyciaga ludzi a ja sprzedaje po sojej corce i strona wyglada byle jak bo nie umialam wkleic pieknie zdjec, ale tez ich nie puszcze ich za 50zł. Czy znowu nie przesadzilam z cena?? http://allegro.pl/zara-next-reebok-hm-buty-puma-9-12-18m-i3134910091.html Napiszcie od serca tak jak to tylko wy kafeterianki potraficie :D jestem gotowa na wasze wypowiedzi :D

Gość ogólnir rzeczy wyglądają ok
nie na jakieś sprade dziady ale źle robisz, zaczyna się aukcje od ceny np 10 zł i zabezpieczasz się ceną minimalną nikt nie podbije Ci tej aukcji jak zaczełąs od 150zł chyba ze desperat :o pooglądaj inne aukcje i zobacz jakie miały ceny minimalne no i za mało zdjęć zdecydowanie,nie widać jak one wyglądaj z bliska(te rzeczy)

Gość ło matko bosha
następna co szuka osła i probuje ciuchy uzywane sprzedac za kolosalna cenę !!!

aha i koniecznie białe tło ! te ciuchy zlewają sie na kolorowym ręczniku i dupa z tego jest

Gość ciekawa ile byscie dały
to jak nie pójdą to tak zrobię, ale powiem ci ze mnie takie cos denerwuje bo ludzie podbijaja a cena minimalna nadal nie znika, ale widac to działa. A zdjecia są na innej stronie nie wiem czy je oglądałaś. Ale racja nnie robilam zdjec z bliska. To jest pierwsza aukcja gdzie sprzedaje tak duzo ciuchow na raz i nie jestem jeszcze obyta.

to akurat jest pościel :) ale dzięki za cenne uwagi :) mówie to moja pierwsza aukcja i nie wiedzialam nawet jak sie do tego zabrac

Gość thjrgkr
Tghfdghh

Gość gabrysia____zielinska
no własnie strona wygląda byle jak... a wizerunek to podstawa, ja bym tego nie kupiła, za mało zdjęć, opisów.

Gość Skad wzielas takiego frajera
Ludzie, ktorzy moga wydac 300zl ida na zakupy do sklepu i wybieraja to, co im sie podoba, biedacy nie maja, wiec kupuja w ciucholandzie i placa kilka zlotych.

Gość gabrysia____zielinska
ja można własne dziecko wystawiać publicznie (aukcja z pościelą)

Gość tghyhhye
Yhfhirghhtyuhdrthhgtg

wiec pewnie nic z tego nie będzie :) ostatnio własnie gdzies czytałam, że ludzie pierwsze patrza na wyglad strony a pozniej dopiero na daną rzecz do kupienia, ale macie racje to tez świadczy o kupującym. Będę musiala się podszkolic i wykonać porządną stronę. Jednakże poczakam do końca aukcji.

gabrysia____zielinska ja można własne dziecko wystawiać publicznie (aukcja z pościelą) Mogłabyś rozwinąć, bo nie jasna jest twoja wypowiedź. Gdzie ja na tej aukcji wystawiłam własne dziecko publicznie??

Gość Hmm..,
Ubranka ładne ale mimo to 300zł to dużo. Wychodzi 10za sztukę. Ja sprzedaje pakę to wychodzi 1,2zł za sztukę i idą blyskawicznie

Gość allegrowiczka 08910891
Ja wystawiam ciuszki dla dzieci koło 30-40 sztuk, tlo musi byc jasne, wystawiam bez ceny minimalnej ale od ceny 69zl. Zwykle ktoś kupuje kolo 120-200 plus 20 za przesyłke.Tyle że ja robie zdjęcia już koło roku...wyrobilam się-są ładne kolorowe i mam lalke ktorą ubieram w te ciuszki i obkładam misiami. nie oplaca sie wystawiac zdjęc od takiej ceny jak ty podalas-nikt tego nie kupi

Gość jestes bardzo naiwna
oczywiscie ze za wysoka cena kobieto to są ciuchy uzywane wiec prawie tak jak ze szmateksu no moze z takim wyjatkiem ze ty masz po jednym dziecku i sa firmowe ale nie zmienia to faktu ze ich nie sprzedasz ze wzgledu na to co pisaly poprzeniczki- jezeli strona wyglada tak jak twoja to tylko odpycha! postaraj sie na nastepny raz a moze cos z tego bedzie

te 300 zł to tak tylko rzucilam ale widac to byl bardzo duzy blad nawet nie myslalam zeby za taką kwote poszly poprostu jakos tak napisalam. Własnie o tym mowie co allegrowiczka na zdjeciu jest jakis mis jest ubrana w to lalka i ciuszki ida a jak nie ma takich detali ludzie tego nie kupią. Troche to dziwne ale takie są realia. Dzieki dziewczyny duzo mi pomoglyscie. Ja bede jeszcze sprzedawac reszte ciuszkow takich małych z córki i zabawki wiec te uwagi mi sie przydadzą na przyszlosc.

Kochana jak chcesz to na fotosiku i na pokazywarce są albo za darmo albo za 3,60 miesiecznie pakiety ze mozesz sobie zdjęcia wystawiac. wystarczy załozyc konto lub nie zakladac-wtedy sie nie placi.Trzeba załadowac zdjęcie i w allegro w msc wystawiania zdjęc w zakladce wystaw i html wstawic link do zdjecia(w fotosiku kody do aukcji internetowych-kopiujesz i wklejasz w allegro).

Gość a mimi
a mi się podobają jako same ciuszki i buty paczka jest konkretna wida ze nie sprzedaje jej handlara ze szmateksu tylko osoba prywatna ale cena i tak jest za wysoka moglas dac nizsza cene minimalna to zawsze by ktos wylicytowal i bys byla w popularnych na allegro ale bądź dobrej mysli te 150 co chcesz to dla osoby kupujacej i poszukujacej to nie jest az tak wygorowana kwota wiec a noz

na stronke wrzuce zdjecia i to chyba nie ma juz wiekszego znaczenia gdzie tylko kwestia jak jest pozniej grac podac tą strone zdjec zeby one sie wyswietlily na stronie gdzie sprzedaje probowalam wklejac adres zdjceia w miejscu URL ale po wystawieniu napisy byly z zdjecia nie widac cos ze robie, ale patrzylam na YT i sa tam filmiki na ten temat wiec moze sobie poradze na nastepny ale zdjecia bede msiala robic od nowa :(

sciągnij sobie allepomocnik zapłać na m-c 4 zł za licencyjny klucz i możesz robić gotowe aukcje :) powodzenia

Gość Hmm..,
Za 150 powinno pojsc.

Gość jestem taka leniwa że szok
ja za te ciuszki dałabym maks 100zł

myslalam ze jak sprzedam razem z ciuszkami buciki w tym oryginalne to ta cena bedzie jak najbrdziej adekwatna a tu mi piszecie ze za 1 sztuke powinno wychodzic złotówka czy 2 czy 100zł maksimum juz nie wiem co o tym sądzic. Jak nie pójdzie to nie bede probowac z waszymi mozliwosciami jakie mi podpowiedzialyscie. Ale widze ze buciki powinnam sprzedac osobno

Gość tak 150 bym dała
plus przesyłka ale na pewno nie 300 to za dużo jak dla mnie. To raz a dwa to radzę zrobić najprostsza stronkę w html i wrzucić fotki w fotosik a potem powklejać w stronkę bo 99% ludzi ci nie otworzy tego linku (zwłaszcza ze trzeba go najpierw skopiować) i pomyśli ze kwota jest tylko za te ciuszki na fotkach widocznych na aukcji i ze masz nierówno pod sufitem.

Gość zonaKraka
Szczerze mówiąc, też nie doczytywałam że jest link, dopiero później zauważyłam. Napiszę to co dziewczyny, zdjęcia na białym tle, a co najmniej na gładkim, i wrzucone w aukcję a nie link do kopiowania. Nie trzeba od razu ubierać lalki, ja ubierałam lalkę jak miałam takie najmniejsze do sprzedaży, a potem wycinałam po prostu w gimpie i wrzucałam sam ciuszek, dobrze wyglądały. Fakt, siedziałam pół dnia nad aukcją ale co to za problem jak chcesz coś zarobić? No i wrzucałam też zdjęcie zestawu, np. bluzka i spodnie, potem osobno bluzka, osobno spodnie i jeszcze detale jak miały np. ładny haft. I cena jak dla mnie spora, nie sprzedasz za mniej niż 150 zł? Ja bym wystawiła od 40-50 i ew. zabezpieczyła się ceną minimalną. Nie dałabym tyle za paczkę dla dziecka nawet nie dlatego że nie jest tyle warta- po prostu można okazyjnie taniej kupić, a tu z przesyłką 170 zł. I skąd masz takie ceny za paczkę? Za 20 zł. można kuriera mieć... Ciuszki nie zniszczone i wyglądają schludnie, a to na pewno spory plus, tyle że można je atrakcyjnie pokazać. Czy się spodobają- kwestia gustu, jak dla mnie sporo rzeczy mało praktycznych dla dużego niemowlaka który często jeszcze raczkuje- dżinsy, białe bluzki, ale schodzą różne więc pewnie i takie pójdą.