Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe kredki ...

ile macie wózków?

Polecane posty

Gość Dokładnie , te same informacje
Źle że nie pomyśleli by zamontować podnóżek dla starszych dzieci. W tym wózku na moje oko, nogi dwu czy dwu i pół latka będą zwisać w dole w powietrzu.

Gość charaker?
Ja mam 3 w 1 plus lekką spacerówkę składaną. Spacerówka z zestawu jest ok ale lekka też się przydaje np jak jedziemy do galerii na zakupy. Nie podobają mi się czarne wózki więc wolę ten beżowy.

Gość Dokładnie , te same informacje
Chyba że czegoś się nie dopatrzyłam na tych zdjęciach i może gdzieś zam jest zakamuflowany podnóżek na samym dole? :)

Gość kolorowe kredki ...
Właśnie też mnie martwi brak podnóżka:/

Gość Bo to spacerówka dla
młodszych dzieci i takiemu trzylatkowi będzie tam niewygodnie, w sumie to i dwulatkowi byłoby trochę niewygodnie. Mój syn ma dwa lata i jest dość wysoki (ma 98 cm) więc dla niego taka spacerówka by odpadała bo on sam wyskakuje jak w procy z parasolki jak jesteśmy już na placu zabaw :). Ta spacerówka będzie idealna dla dzieci do drugiego roku życia i potem koniec.

Gość u mnie sa dzis frytki, szpinak
mamy w tej chwili dwa, ale uzywamy praktycznie jednego - duzego przerabianrgo z glebokiego na spacerowy. symbio nie bedzie wygodny na polske, bo nie ma amortyzacji. mozesz mi zaufac (mam czworke dzieci, wiec przerobilam kupe roznych wozkow i spacerowek i z mojego doswiadczenia wynika, ze im bardziej cudaczny wyglad, tym mniej wygodny sprzet zarowno dla dziecka jak i rodzica, oraz tym gorzej z jego amortyzacja, lekkoscia manewrowania i podbijania). najlepsze sa klasyczne bujane wozki na paskach lub wahaczach bez skretnych kol i kubelkowych siedzisk. chodz nie wygladaja tak fajnie jak te udziwnione nowoczesne, to w praktyce sa od nich o niebo wygodnejsze.

Gość Bo to spacerówka dla
Dodam jeszcze że nie widzę w niej głowy starszego dziecka i zasuniętej budy bo zawadzałaby o daszek.

Gość ja sobie nie wyobrażam takiego
2 latka w tej spacerówce. Jak dla mnie kicha i strasznie drogi. Ale już pomijając cenę to zdecydowanie dla dużego dziecka nie będzie wygodny. Dla takiego do roku, no może 18 miesiecy pewnie tak ale później nie.

Gość mattuullkkaa
Mam podobny wózek(innej firmy), ale z identycznym podnóżkiem. Synek jeszcze mieści nóżki na tym ruchomym podnóżku, ale za chwilkę będą mu wystawały. Dlatego kupiłam teraz lżejszą parasolkę ze stałym podnóżkiem.

Gość kolorowe kredki ...
Tu jest około dwu letnie dziecko w tym wózku: http://www.blogbybaby.com/2011/06/graco-symbio-designed-to-connect.html Ewentualnie później dokupie drugi wózek (tylko jaki????), ale 3 latka już raczej bym nie chciała wozić... Czy w ogóle są odpowiednie wózki dla 3 latków? To już dosyć duże dzieci i gdy obserwuje mamy to zwykle dzieci są "na styk" w wózku.

Autorko mam ten wózek i niestety ale moja córka się w nim mało co mieści. Moje dziecko ma 94 cm wzrostu i nie jest drobniutka , wręcz taka w sam raz i w kombinezonie wogóle nie mieściła się w tym wózku, nie mówiąc już o tym że nogi zwisają bezwładnie (córka ma 2 latka). Trzyletnie dzieci można z powodzeniem wozić w parasolkach (do 3 roku życia są własnie przewidziane) gdy jedzie się w długie trasy.

Gość ja mam dwa
jeden z nich to właśnie graco. Syn ma 2,5 roku i nadal sie w nim mieści. Nóżki jeszcze nie wystają. Ogólnie polecam ten wózek, chociaż rzeczywiście podnóże by się przydal

Gość kolorowe kredki ...
tylko jeszcze jedna sprawa... Bardzo szybko będziemy się starali o rodzeństwo dla młodego:) Myślę, że będzie trzeba z czasem kupic wózek dla dzieci "rok po roku". póżniej ten graco będzie dla mlodszego maluszka jak starszy będzie już na nóżkach chodził albo na rowerku mykał:)

Gość Moja koleżanka ma taki
wózek a dostała go od własnych rodziców w prezencie i nie jest zadowolona bo wózek prowadzi się dość sztywno na naszych nierównościach, poza tym jej 13 miesięczny syn jest w tym wózku w sam raz więc co będzie potem?

Ja mam dwa, jeden 2w1 i drugi parasolka. Uzywalam parasolki na codzien ( ale mam dobre chodniki w okolicy). Co do wozka dla 3 latka to ja sie kiedys zapieralam ze do 3 lat wozek a potem juz tylko na nozkach i... dobrze ze nie dawalam sobie za to reki uciac bo nie mialabym dzis reki :D bralam wozek jak jechalismy na caly dzien do parku rozrywki jak syn mial 3,5 roku. I jeszcze raz planuje uzyc wozek w kwietniu bo jedziemy do disney world i mam zamiar wozic torbe na wozku a jak juz maly nie bedzie dawal rady chodzic to tez moze usiasc na kilka minut. A maly wlasnie skonczyl 5 lat niedawno wiec duzy chlop juz ( chociaz bardzo drobny wiec wozek jeszcze napewno spokojnie da rade jego 15 kg ha ha) Tez uwazam ze podnozek sie przydaje dla wiekszego dziecka ale niewiadomo czy nie przestawisz sie na lzejszy wozek jak dziecko podrosnie. Co do kolorow to podoba mi sie bardziej ten jasny tyle ze wydaje mi sie to praktycznym kolorem.

Ja mam dwa, jeden 2w1 i drugi parasolka. Uzywalam parasolki na codzien ( ale mam dobre chodniki w okolicy). Co do wozka dla 3 latka to ja sie kiedys zapieralam ze do 3 lat wozek a potem juz tylko na nozkach i... dobrze ze nie dawalam sobie za to reki uciac bo nie mialabym dzis reki :D bralam wozek jak jechalismy na caly dzien do parku rozrywki jak syn mial 3,5 roku. I jeszcze raz planuje uzyc wozek w kwietniu bo jedziemy do disney world i mam zamiar wozic torbe na wozku a jak juz maly nie bedzie dawal rady chodzic to tez moze usiasc na kilka minut. A maly wlasnie skonczyl 5 lat niedawno wiec duzy chlop juz ( chociaz bardzo drobny wiec wozek jeszcze napewno spokojnie da rade jego 15 kg ha ha) Tez uwazam ze podnozek sie przydaje dla wiekszego dziecka ale niewiadomo czy nie przestawisz sie na lzejszy wozek jak dziecko podrosnie. Co do kolorow to podoba mi sie bardziej ten jasny tyle ze wydaje mi sie to praktycznym kolorem.

Gość kolorowe kredki ...
średnio mi się te wózki podobają ponieważ dziecko z tyłu nie dosyć, że nic nie widzi to jeszcze nie ma budki... wiatr, słońce, deszcz niekiedy może zaskoczyć. Jakoś nie jestem przekonana do tego typu wózków.

Gość to zamiast w graco inwestować
Można dokupić to siedzonko dodatkowe z budką poczytaj sobie o tym wózku bo ma sporo akcesoriów, a to ze dziecko nic nie widzi no tak ale w wózkach typu jeden za drugim też niestety dziecko wiele nie widzi a miałam taki tramwaj i wiem jak się go prowadzi, zwłaszcza podjazd pod krawężnik to koszmar. Tym PT miałam okazję przewieść moje dzieci i byłam zachwycona.

Gość kolorowe kredki ...
hmm z budką nawet mi się podoba:) Ktoś jeszcze używał takiego wozka? ja raczej myślałam o takim, że dzieci obok siebie siedzą, dosyć wąski. Ale kto wie może i ten tandem nie jest taki zły...

Gość tam jest podnozek to czarne
na dole ,tam się stawia nozki

Gość Jak chcesz mieć takie
obok siebie to popatrz za cybex

Gość kokoko99
sliczny ja kupiłam taki sam moj ma 1.5roku i jest super!!!!

Gość cradlee
kolorowe kredki- to obejrzyj sobie bugaboo donkey, nadaje sie dla jednego dziecka, dla blizniakow i dzieci rok po roku, i masz w zestawie wozek na lata, jeden jedyny :D