Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lolg1

Pomocy proszę :(((( !!!!

Polecane posty

Gość Lolg1

Hej mam problem. Jestem wlasnie w 1 klasie liceum, jedne z lepszych Warszawie - jest w pierwszej 10 w rankingu. Szkoła słynie z tego, ze ma bardzo duża zdawalnosc na SGH. Jednakże jestem w klasie o profilu humanistycznym, czego bardzo żałuje.... Dopiero teraz zrozumiałam moj błąd, czyli to, ze nie wybrałam klasy mat-geo - wtedy nie miałabym problemu z przygotowaniem sie na ta uczelnię. Rozmawiałam juz z dyrektorem - niestety powiedział ze klasy nie moge zmienić, gdyż jest za duzo osób.... Od września, zgodnie z nowa reforma, będę uczyć sie polskiego przez 8h w tygodniu i historii 7h (bo jestem w klasie o profilu pol hist). Trzeci przedmiot mogę wybrać jaki chcę. Chce rownież zaznaczyć, ze w mojej szkole geografia jest nauczana na bardzo wysokim poziomie, wszyscy absolwenci podchodzący do matury z tego przedmiotu zdawali średnio na 80%. Moj problem jest następujący - co mam zrobić, żeby moc zdawać na jakies sensowne studia które nie sa humanistyczne? Jestem w tej klasie, bo nie byłam na żadna inna zdecydowana, bardzo tego żałuje. Humanistka nie jestem. Historii wprost nienawidzę.... Czy warto sie z nią męczyć przez tyle godzin w tygodniu? Proszę o jakies porady. Trenuje pływanie 11 razy w tygodniu wiec mysle ze nie ma mowy o żadnych korkach bądź uczeniu sie innych przedmiotów we własnym zakresie. Pozdrawiam i proszę o pomoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować