Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbbbbbaaa

Wpadka ????

Polecane posty

Gość abbbbbbaaa

Okres spóźnia mi się dwa tygodnie, odstawiłam anty i to miał być pierwszy okres bez ich stosowania. Zamiast tego w dniu miesiączki pojawiło się trochę ciemniejszego śluzu. Podbrzusze zaczęło boleć mnie już dwa dni wcześniej byłam pewna że okres dostanę. Podbrzusze pobolewa nadal i leci mi dość sporo śluzu. Test zrobiłam ale trzy dni po terminie miesiączki wyszedł negatywny. Test mam zamiar powtórzyć w sobotę. Czuję się strasznie napuchnięta, brzuch mi taki napuchnięty się zrobił nie wiem co się dzieje przytyłam kilogram (zawsze przed okresem ważę wiecej) ale już powinno się to unormować. I nie sądzę żeby ten okres się jeszcze miał zjawić

Gość jajjjgggss
problemy z hormonami po odstawieniu tabletek, troche minie zanim się unormuje

Gość abbbbbbaaa
tzn ? ten brak okresu aż tak mi nie przeszkadza. bardziej wkurza mnie to że ten brzuch taki jest i ze taka napuchnieta jestem.. do tego teraz sa swieta za dwa tygodnie mam urodziny w rodzinie i komunie. chcialam dobrze wygladac a teraz to katastrofa jest. jak patrze do lustra to chce mi sie plakac

Gość Bądź sobą
Musisz spokojnie poczekać. Przeczytajw instrukcji na moich pisało od którego tygodnia powinnam stosować dodatkowe zabezpieczenie jeśli chce odstawic i będziesz wiedziała czy masz się czym stresować. zamiast testów sikanych proponuje bete

Gość abbbbbbaaa
przejrzałam ulotkę ale tam nic nie pisze po za tym że tabletki zabezpieczają w czasie 7 dniowej przerwy tylko wtedy gdy 8 dnia zarzyje się nowe opakowanie