Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajtaa mniee pomysłaa

Nie wiem co zrobić do jedzenia ...

Polecane posty

idziemy do teściowej co mogłabym przygotować do jedzenia. Wiem, że nic nie muszę :) no ale wypada i mam ochotę , ale nie wiem co :(

Gość roladinia
dziś post ścisły więc wypada nic.

oj nie pytam o dzisiaj , w niedzielę idziemy

Najlepiej jakąś sałatkę jarzynową bądź śledziową . Lub jarzynową z śledziami

W Sałatka to chyba najlepsze wyjście bo chyba wszyscy je lubią W Necie znajdziesz dużo różnego rodzaju sałatek świątecznych Dobrze żeby była bardziej kolorowa np pomidor zielony ogórek papryki z każdego koloru po jednej kukurydzę groszek jakąś wędlinę czy szynkę może być nawet ryż czy malutkie pierożki

Gość a ja zapyttam
czy robicie sobie prezenty ? bo u mnie (zach-pomorskie) są zdania podzielone, większość nie robi. Jeżeli tak to np. co ?

Gość ja wezmę flaszkę
i z teściową będziemy pić

Już wiem, zrobię jabłecznik i taką zapiekankę, którą bardzo lubię, krewetki usmażę z czosnkiem na masełku, cebulką, brokuły ugotuję i potem zalane to wszystko w jajami + śmietana - wychodzi pyszna lekka zapiekanka , a zapomniałam dodaję też trochę czarnych oliwek

powinno byc piko bello :)

No i sama rozwiązałaś problem. Widać że jesteś zaradną kobietą i jak chcesz to poradzisz sobie w najtrudniejszej sytuacji. Ale zapytać internautów nie zaszkodzi. Czasem też potrafią coś doradzić.

jarek776 dziękuje bardzo za tak miły komentarz :) ale śledziową też zrobię bo uwielbiam (ta zostanie u mnie w domu) naszła mnie teraz ochota na śledzia-a w pracy jestem :( Zgłodniałam

Ja też lubię śledzie pod każdą postacią czy to e occie czy w oleju czy nawet opiekane w zalewie octowej. A tym bardziej lubię sałatkę śledziową. Skoro zgłodniałaś to może Kawkę i coś słodkiego do niej Np jakieś ciasto czy ciastko lub chociażby pączka. A jaką lubisz kawę ?? Czarną Biała czy Latte a może capucino?