Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy się zdecydowac

wkładka, kto ma proszę o wypowiedz

Polecane posty

witam was... mam 25 lat jestem po 2 porodach, niestety tabletki anty nie sa dla mnie dobrą antykoncepcją. Czy wkładka byłaby dobrym rozwiązaniem? jaki jest jej koszt i czy mi ją założą mimo młodego wieku? kiedy się ja zakłada na jak długo proszę doswiadczoe o info

Gość ja mam juz drugą i nie wpadłam
przez 12 lat. Zakłada się ją na 5 lat,koszt 100 zł + założenie 100 zł model: Cooper T 380. wkładka z miedzią,bez hormonów zakładana w czasie miesiączki. POLECAM PO STOKROĆ!!!

Gość ja mam juz drugą i nie wpadłam
tabletki źle tolerujesz bo to są hormony. Istnieją tez wkładki z hormonem tzw. MIRENA ale one kosztują około 1000 zł i w twoim przypadku jest ryzyko,że będziesz ją równie źle tolerowała jak tabletki. Co wtedy zrobisz??? 1000 zł wyrzucone w błoto. załóż sobie tylko wkładkę z miedzią.

a jakies badania sa wykonywane przed zalozeniem wkładki?

Ja mam już trzecią wkładkę, pierwszą zakładałam pół roku po porodzie. Hormonów nie mogłam brać, bo nie tolerowałam ich, bóle głowy, wysokie ciśnienie i takie tam. Lekarz zaproponował mi wkładkę i jestem baaardzo zadowolona.Do tej pory nie wpadłam, nic mi nie dolega, Badaną miałam tylko cytologię, usg dopochwowe, więcej badań nie trzeba robić.

tez mam wkladke jestem zadowolona, niewazne ze jestes mloda masz 2 porody za soba wiec jak najbardziej mozesz sobie zalozyc. A czy cos sie stanie jak wkladke nie sciagnie sie po 5 latach? bo niewiem czy juz mi nie minelo 5 lat a ja jeszcze nie bylam u lakarza?

a kiedy mogę ją załozyc? terz jestem przy 12 taletce chciałabym jak najszybciej!? poradzccie

?

Gość Ja mam zwykłą
od 4 lat.Koszt 300 zł z założeniem.