Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyfra61

K.W.A.

Polecane posty

z telefonu nie mogłam się zalogować na stare smiecie a z lapka mi się udało ciekawe co bedzie jutro

Jolu ja mam namiary do Ani i Malwinki jakby co...

Sylwia do Malwi napisalam na gg i do Groszka yez dalam namiary gdzie jestesmy

na stare forum juz nie moge wejsc, nie przyjmuje mi hasla... wy tez tak macie?

hej ja wlasnie wracam z G ale u nas sniegu nawalilo do kolan caly dzien sypie to jakas masakra moja Naltala dzis na przystanku spiewala kolendy hihihi Sylwia ja tez nie moge juz wejsc na stare smiexie

no niestety juz nie ma chyba wogole naszego forum... szkoda... do jutra...

Cześć laski jak tam po świętach????Dziś młoda zrobiła zajączka ze śniegu:):):)

Sylwia kiedy wracasz do siebie???Pytam bo liczę że szybko nam coś znajdziesz

no u mnie tragedia buuuuu pogoda nie sprzyjala spacerkowi wiec co ? caly dzien przy stole ....masakra jutro caly dzien na platkach

Hi. Swieta, swieta i po swietach. Wczoraj byla rozpusta, a dzis juz wrocilam na dobre tory. Sylwia ratujess,bo ja tu nke wytrzymam.

hej dziewczynki... milo mi ze tak we mnie wierzycie... ale niewiem czy zasluzylam... postaram sie ale dopiero w przyszlym tygodniu jak bede u siebie... a tak poza tym to nastroj mam do d... chce do domu... do jutra...

hejka ja juz w domu ale nic mi się nie chce napisałam do OLI żeby zostawiła to ciasto bo juz po swietach i że ma spinać dupencję i brać się za dietę i wiecie co mi odpisała....ze akurat kroiła ciasto hi hi hi ale mam wyczucie ...napisałam jej że ja wszystko widzę hi hi hi

Hihihi Jola. Wyczucie czasu doskonale. Ja tez juz spinam dupencje. Dzis grzecznie tylko bede jesc. Zuzka zaliczona, to juz 40 dni. Wow jestem dumna z siebie. :) Ale efekty tez juz widze. Naprawde. :) Buziaki

BASIU no to gratki ...wiesz bo twój WIELKI DZIEŃ zbiża sie dużymi krokami Co do OLKI to tak nagle przyszło mi na mysl zeby puścić jej eska no i trafiłam w samą porę :)

hej laski, a ja dzis poszlam na basen, wyzylam sie troche... jeszcze 4 dni i do domu... :) i tez juz dzis bylam grzeczna, ciasto stoi a ja ani kawalka!!!

SYLUŚ no jestem z ciebie dumna ...brawo ....mnie tak łatwo nie poszło ....pokusy były silniejsze :(

Dzien dobry...\ Ale sie dzis przespacerowalysmy, opadlam z sil :) chyba dzis juz zrezygnuje z basenu hihi\ a jak u was?

Hi. A ja tesknie za wami, tyje bez was :( Dobrze Malwa kiedys napisala, ze bez was nawet dieta nie idzie. Dzis juz musze jechac kupic buty na slub. Rozgladam sie za fryzura dla siebie i nie wiem co wybrac przez to Moje wygolenie. A pisalam wam, ze makeup I fryzura bedzie mnie wiecej kosztowac niz sukienka? A jak dokleja mi rzesy I paznokcie zrobia, to pewnie wiecej niz caly Stroj z butami I bielizna wlacznie. Bylismy ogladac tuxedos I mamy przyjsc 3tyg wczesniej na przymiarki I zamowic. No to chyba tyle z takich rzeczy co mozna tu napisac ;) Jola to przyznaj sie jaki bilans po swietach. Sylwia to kiedy wracacie do domu? Pa

Basia tu sie nie da pisac i tyle co do bilansu to wiadomo taki jak zaczynalam czyli znowu zaczynam od nowa bbbuuuu ja glupia oj ja glupia zaraz sir pozygam facet w autobusie tak capi ze szok fujjjjj dobrze ze zaraz moj przystanek czy u was tez taka dupiata pogoda ?

hej... mi tez jakos tak lyso jak nie moge poczytac co u was wszystkich... ale juz niedlugo, mam nadzieje...\ Basku wracam w niedziele, w domku powinnam byc ok 18stej... szczerze mowiac odliczam dni... \ u mnie na tutejszej wadze wyglada ze jest ok 1kg wiecej wiec nie tak tragicznie, biorac pod uwage swieta, ale dokladnie to sie dowiem w domu... ale jestem z siebie i tak dumna bo trzymam sie dzielnie :) aha, Basku to twoj slub, bardzo wazny dzien w zyciu, wiec nie przejmuj sie tak bardzo kosztami... masz wygladac pieknie i czuc sie najpiekniejsza na swiecie!!!

BASIA no koszta są ale kościelny bierze się tylko raz SYLWIA a mam ma u siebie POLSAT SPORT ? w sobotę o 18 bedzie transmitowany mecz gdzie bedzie grała moja M ,graja z wiceliderem dostana baty ale dziewczyny powalczą

oglądam pogodę i ...załamka :( zima nie odpuszcza ...normalnie już się brzydnie