Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyfra61

K.W.A.

Polecane posty

Piękna pogoda mam nadzieje ze sie taka już utrzyma A ja wyciągnełam męża na spacer i przy okazji zachaczyłąm o DAICHMANA i wymieniłam sobire moje zimowe buty bo się rozleciały i wziełam sobie takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001111950/p%C3%B3%C5%82buty%20na%20koturnie.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=212@44&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie

Hello. Witam wszystkie zguby :) Meldowac jak wam idzie dietkowanie, utrzymywanie wagi itp. Jola jak tablet to tylko Samsung. A jak masz klopot to pisz do mnie na priv np na fb. Chetnie pogadam :) Sylwia szczesliwej podrozy I dzialaj. Czekam na jakies wiesci na priv. Moj chlop chory, wiec caly dzien rozwalony :( Szkoda mowic. Milej niedzieli

BASIA no to współczuje ...wiem co to znaczy chłop chory ...masakra ... to nie zaden wielki kłopot wiec może poczekać jak sie urządzimy ,SYLWIA wraca do domu to coś znajdzie

BASIU ale jak nie szukam nic wyszukanego z tym tabletem ...potrzebny mi tylko do internetu wiec nie bede wydawac dużo kasy ...dałam namiary na nas SYLWUSI mam nadzieje ze sie do nas przyłączy OLKA ty se grabisz dziołcha że ho ho ale bedziemy lać dupsko ...szykuj się ...będzie bolalo

SYLWUSIA a ty mnie nawet nie denerwuj :) tylko jak masz ochotę to do nas wracaj SYLWIA już w domku teraz dziewczyna się ogarnia hi hi hi

Witam dziewczynki !!!! Jola napisała do mnie czy chcę do was wrócić i dała namiary na forum :) Bardzo się ucieszyłam i naprawdę chcę bardzo , ale mam nadzieję że wy też mnie chcecie bo nie chcę żeby były potem jakieś spięcia przeze mnie :P Pozdrawiam i buziaki przesyłam :*

Hello. Sylwunia :) jak sie ciesze. Co u Ciebie? Jak sie czujesz? Wszystko dobrze mam nadzieje. Jolus, nie wiem jak tam u was, ale tutaj to na jeden buc czy samsung, czy blackberry na przyklad. Ciagle taniej niz iPad. A juz na promocji to wogole. No i czasami warto dodac ciut, a miec cos lepszego. Ja mam blackberry i teraz zaluje, ze nie wzielam samsunga, bo ma lepsze apps i duzo wiecej. Po za tym masz juz samsung telefon, wiec wiele rzeczy bys mogla sparowac. Synki Cie podszkola ;) Ciagle wolalabym miec mobilny tablet czyli z opcja 3G, a tak mam tylko wifi. A co tam w Pl na rynku jest jeszcze? Bo tu to wlasciwie na tych trzech sie wszystko opiera (tak samo z telefonami, tylko te 3 firmy sie licza) A ja dzis bylam na baby shower. Ale fajnie bylo. A najbardziej mi sie milo zrobilo, ze zaprosilam na slub przyszlych rodzicow i od razu, bez zastanowienia, powiedzieli ze przyjda. :) A oni wlasnie byli pod znakiem zapytania. Najadlam sie jak bak. Smiesznie, bo jak zawolali do stolu (szwedzki stol) to od razu rzucilam sie na slodkie i tylko slodkie jadlam ;) Jutro pewnie zwyzka bedzie, ale co tam. Dawno takich pysznosci nie jadlam. Nie mozna sobie cale zycie wszystkiego odmawiac. Od jutra znow spinam dupke. Ok dobranoc i do jutra. Pa pa

Jola dopiero teraz zobaczylam Twoje buty. Sorry, ale w telefonie mi nie otwieralo strony, a potem zapomnialam. Buty bardzo ladne. Jak ja wam zazdroszcze ladnych butow. Tutaj takie paskudztwa robia. :( A Ty zawsze nosisz buty na podwyzszeniu? Bo Ty raczej z tych wysokich..... a jakos nie kojarze zebys kupowala zupelnie plaskie. Ok teraz juz pa pa

no jakie mile przywiyanie ...widze dupku ze jestes samotyny i szukasz adrenaliny w necie hi hihimy kwaczki jestesmy kulturalne hi hihi i ladnie powiemy Dzien dobry hej kwaczki u nas ladny dzien sie zapowiada Basiu szajsung kosztuje ok 1600 zl szkoda mi na to kasy ja chce przeznaczyc na to do 600zl mnie modem nie jest potrzebny ja chce ti zamiast notebuka a w moim tel nic nie robie tulko dzwonie i uzywam internetu dzis mam urlop jade do mamy po poludniu mamy wizyte u lekarza milego Sylwunia nasze dziewczyny naprawde sa fajne nie ma sie czego bac wiec wracaj do nas i juz nie odchodz milego

Witam :) Ale ładnie dzisiaj słonko świeci :) Cześć Basiu ,miło że tak ciepło mnie witasz ,bo szczerze troszku się bałam :P Słyszałam że ty niedługo będziesz ślubować , więc gratulacje !!!! I szczęścia :) Aby wszystko odbyło się tak jak sobie wymarzyłaś !!!! A u mnie na razie wszystko dobrze , ale tutaj wolałabym nie pisać bo jakieś dziwne typy to zaglądają :/ Joluś ale mu dogadałaś hehehe No jasne że tu same fajne dziewczyny !!!! Powodzenia u lekarza , trzymam kciuki :) Miłego dzionka wszystkim :) pa

hej Sylwunia no takie dupki sie zdarzaja zglosilam do moderatora i usunal yen posy fajnie ze od razu na chamstwo reaguja niestety idiotow nie brakuje my sie martwilysmy o ciebie ale ze zrozumialych wzgledow nie pytamy jak z ywoim zdrowkiem jak bedziemy juz na swoim to wszystko nam opiszesz ciesze sie ze jestes

Basiu co do butow to jeszcze niedawno chodzilam w sportowych ale to ze wzgledu na charakter pracy zreszta kiedys nie bylo fajnych duzych butoe a ze teraz mam jakby w czym wynierac to szaleje w brew pozorom nie sa takie wysokie a sa bardzo wygodne ...jesten wysoka ale tu akurat nie mam kompleksow nie przeszkadza mi to optycznie wysokie byty mnie wyszczuplaja hi hi hi

musialam wziasc sprawy w swoje rece bo widze ze rozpasanie u nas ze ho ho przywolalam Ole do porzadku no i dziewczyna do nas wraca ale dupsko i tak bedzie miala zlane Sylwiadaj Oli na fb linka bo j a z telefonu ni hu hu

Basiulku gratuluje ślubu !!! Cyferko buty fajne, sama takie miałam...były bardzo wygodne :) co u mnie? napiszę...ale nie tu...sorki...dużo się działo, ale nie mogę na takim publicznym...mam nadzieję, że zrozumiecie....

Hej. Dziewczynki ale ja biore faceta z dwojka dzieci hihihi nie wiem czy jest Czego gratulowac ;) moze sie jeszcze zastanowie ;) Rozumiem jak najbardziej ze nie chcecie tu pisac, bo sama mam opory, dlatego tak slabo idzie nam pisanie. Z wszystkim sie zastanawiam, czy jeszcze ok, czy juz za duzo. A co ktos nam napisal w poscie co zostal usuniety? Jeszcze zamelduje pogode. Wreszcie cieplo, ale ma lac caly tydzien, wiec dzis na rower poki slonce swieci. Milego dnia. Ide zrobic 51 workout z Zuzka. Pa

Gość _____________OLO______________
...jołłłłłł.. KWA.KWA KWA..............KWAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!