Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyfra61

K.W.A.

Polecane posty

Cześć laski.U nas pogoda do bani,zima na całego.Brat w nowej pracy,jak na razie zadowolony.Ma dzwonić w weekend.Dla babci znalezliśmy miejsce w hospicjum,szczegóły napiszę jak będziemy u siebie.U mnie już lodówka prawie pusta,więc nie jest zle.

GOSIA no to dobrze że Krzychu zadowolony żeby mu tylko nie odbiło Co do babci to madra decyzja bedzie miała tam profesjonalną opiekę

wydaje mi sie ze znalazlam miejsce na forum ale nie chce zakladac z mamy kompa zeby juz IP poszlo z mojego bo nigdy nie wiadomo... ale czy tamto miejsce jest dobre to sie pewnie znowu okaze dopiero po zalozeniu... jeszcze odrobina cierpliwosci... i bedziemy probowac, tak dlugo az sie uda znalezc fajne miejsce... buziaki :*

Jola nic tylko dupke lac. A mialo byc grzecznie i jajecznie ;) Sylwia cos chyba tym razem mniej masz cierpliwosci do mamy, bo jak pamietam, to nigdy az tak nie bylo Gosia tulam. Nie wiem co sie dzieje, ale z tego co czytam, to nie dobrze. Co do slubu to wiem, ze to tylko raz w zyciu, no ale i tak mi troche szkoda. W nastepnym tygodniu wyrywam zeba madrosci, chwalilam sie wam? Juz sie boje. Znow sie wycierpie. A teraz mam cale oko czerwone. Ja to jak nie urok to sraczka. SKS mnie dopadl. A swoja droga ze sraczka to tak smiesznie, bo i rzadko i czesto hihihi

He he he Basia ale masz gowniany humor :) Sylwia no nie wazne gdzie wazne zebu razem ten snieg juz mi brzydnie nawet nie chce mi sie isc do pracy ale nie ma co stekac trzeba robic i basta milego dnia

Sylwia szukaj,szukaj......bo rozpisać sie nie da.Aga zaglądasz tu do nas????Pytam,bo może pomogłabyś Sylwii coś znaleść,a ona już dalej by nad tym pracoała:) Basiu babcia dalej nie odzyskała przytomności,zrobili jej tracheotomię,wspomagają oddychanie tlenem,ale i tak wczoraj podłączyli pod respirator.Każdy w szpitalu gada co innego(lekarze i pielęgniarki-więcej powiedzą)i robią zamieszanie.Jak będziemy na swoim napiszę więcej......Dobra zbieram się i śmigam do pracy....

GOSIU tulaski ...naprawde współczuję A ja sie dzis dowiedziałam ze moja znajoma tez miała tetniaka i jej sie uaktywnił jak leciała samolotem ..i sie zaczeło ....głowa bolała czasami mówił od rzeczy i jak zemdlała to wezwali pogotowie stwierdzili ze z tetniaka sie sączy krew ..operacja 6 h .....wybudziła sie na drugi dzien wszyscy sie cieszyli ze kontaktuje ze poznaje i ...po 2 godzinach zaczeła gadać od rzeczy ze widzi ELVISA ze syn do niej przyjdzie a nie ma syna ...straszne mam nadzieje ze jej sie cofnie BASIU no pochwal babcię ....2 kg pogoniłam ...chwalisz mnie prawda ? jesteś ze mnie dumna .....no nie wstydz sie prosze i powiedz to hi hi hi hi

Hello. Zaliczylam ksiegowego, a po drodze zaproszenia wyslalam I dzien zlecialy. Jola brawo. Zawstydzasz mnie. Ja dwa kilo to ze trzy tygodnie mecze. Tobie jak tak leci to nawet nie szkoda sobie czasem pozwolic, np w swieta . Gosia trzymajcie.sie tam. Sylwia wracaj juz, bo mi tu zle :(

nareszcie znowu wieczor i spokoj... ;) Basku masz racje, cierpliwosc ostatnio wogole nie jest moja cnota... w zadnym temacie... mam nadzieje ze z zebem pojdzie latwo i szybko, powodzenia... Jola gratki za pogonienie kolejny raz tych samych kiloskow ale troche tez powinnas dostac po tylku!!! ile razy chcesz zaczynac??? spinaj dupke i wez sie w garsc porzadnie!!! wiem ze nie ma moich suwaczkow ale tez bez przesady... Gosia mam nadzieje ze dobrze zajma sie babcia... no to spokojnej nocy i do jutra...

kurcze obiecalam wam fotke ale w koncu mam swiateczne jedno z daleka w kuchni jak cos szykuje, bokiem... nawet zdjecia mi nikt nie zrobi ;) w dodatku teraz nie mam gdzie wam go pokazac...

BASIA juz raz pisałam ze moje kilo to twoje 100 gram hi hi hi ale dzięki ...chodzę wyprostowana SYLWIA słuszne spostrzeżenie znowu któryś raz z kolei pogoniłam te moje 2 kg ale wiesz ..ja tak małymi kroczkami hi hi ...kiedyś je utrwalę i .... pogonie następne hi hi hi BUZIAKI DLA WSZYSTKICH

dzien dobry... a wogole to mialam wczoraj wam powiedziec, ze nie wiedzialam ze czlowiek i jego zoladek moga sie tak zmienic przez 4 miesiace... jeszcze w grudniu jak tu bylam to u chinczyka objadlam sie jak prosiak, moimi ulubionymi rybkami, krabami itp... a wczoraj... ryby stawaly mi w gardle, nie moglam przelknac nic wogole smazonego... skonczylo sie na zjedzeniu salatki z ogorka pomidora i salaty a na deser owocow... w sumie to szkoda bylo pieniedzy na takie jedzenie... ale bylam w szoku... ze wogole tak moge hihi ;) no to tyle... milego dnia... :)

Hi. Jola tylko jakos tyje w ekspresowo tempie 2kg, a zrzucic to juz jakos tak Latwo nie idzie. Sylwia co sie z Toba porobilo? Mam na mysli niecierpliwosc :) A ja robie po dwa treningi Zuzki od poniedzialku, bo po wyrwaniu zeba nie bede mogla cwiczyc przez kilka dni, wiec nadrabiam. ;) Wiosna delikatnie zaglada nam w okna, ale od jutra mamy miec cieplo z kupa deszczu :(

a ja musze naskarzyc hihihi Olka na fb ma czas ale zeby do nas wpasc i powiedziec ze teskmi to nie ..nie ma czasu oj dostanie karne jaja jak nic Sylwia o tym samym pomyslam ze to co zjadlas to moglas to sobie zrobic w domu hi hi hi hi Basik Sylwia nie cierplowa bo wiesz ....wdzedzie dobrze ale we wlasnym domku najlepiej

Gość anmari
A co się stało z naszym forum ???

ANIU jak sie ciesze ze sie znalazłaś po pierwsze zarejestruj sobie nick bedzie ci sie wyswietlał na czarno bo teraz kazdy moze sie podszyc pod ciebie ...ja tak miałam jakiś dupek pisał pod moim nickiem głupoty ze szok forum nam zamknęli bo właściciel wypowiedział umowe tyle wiemy co nam powiedziała AGA ale Sylwia jak wróci do domku to cos nam znajdzie ..tu niestety nie możemy otwarcie pisać bo wiadomo forum ogólne ....jeszcze troszkę cierpliwości A co tam u ciebie ? jak bąble ? A ja po pracy pojechałam prosto do mamy wiec SYLUŚ nici z naszego paplania na gg :(

Cześć dziewczyny.Jolka gratuluję zgubionych kg.Witaj Aniu.Babcię w poniedziałek przewożą do hospicjum.Na weekend przyjedzie brat,dziś dzwonił i zostaje tam.To tyle co u mnie pa pa

Hi dziewczynki. Gosia jakos mi tak ciezko, ze nie mamy jak Cie wesprzec. Myslami jestem z Toba. A jak sobie radzicie.wy w pracy bez brata? Pewnie ciezko, co? Sylwia szkoda na ciebie kasy hihihi. Pojsc na buffet I zjesc tyle co kot naplakal. Ania tak jak Jola pisalam could do forum. Ale nie zniknie nam. Jola Nawet dzis zaczepilam Ole I tez nic :( Juz kupilam 18 jaj dla niej za kare. Aga nawet nas nie pilnuje. Ciekawe jak dziewczynki. A mnie dzis maz uraczyl wiadomoscia, ze jednak musimy kupic bilet jego mamie. A wczesniej mi mowili, ze to bedzie prezent dla nas I sobie sama ten jeden raz kupi. Przykre to. Jak corke wydawala za maz to 3 dni sie bawili , a nam nawet tyle nie moze pomoc. A ostatnio cos u nas krucho z kasa :(. No coz przezyjemy. Z milszych tematow, to mam cos pozyczonego....welon :) Buty tez kupione, teraz jeszcze ponczochy I bolerko I mam Stroj gotowy. Podobno tez jest fajna fryzjerka prosto z Polski, wiec moze I wloski bede miec zalatwione. :) Pa pa

Gość still
o moja mamusiu..... ...... :) dziewczynki moje :) która mi dała na @ znać przyznać się bo....Małgorzata podpisane? a nie kojarze ni hu hu :-) poczytam jutro....buziaki i dobrej nocki :)

Basiu co do tescowej to brak slow porazka dla mnie to sep i tyle Kogo moje oczka widza czesc Jola :) jak to milo ze stara wiara sie schodzi :) mam nadzieje ze z nami zostaniesz na dluzej Sylwia wracaj juz do Uk i znajdz nam domek bo dostane do leba ..jest tyle rzeczy do napisania a nie mozna bbbuuuuu mam problema i co nie moge napisac ....spokojnie nic groznego ale dla mnie problem wiec postaraj sie kochana

Jola no nie da rady wczesniej poleciec, chocbym niewiem jak chciala!!! a uwierz mi ze chcialabym... z tydzien bym juz w domu siedziala ;) ale juz jutro wracam... jeszcze momencik... czesc Jola Still, kope lat :) Basku dlatego juz chyba do chinczyka tu nie bedziemy chodzic bo szkoda kasy... a tym bardziej ze tu ten tanszy bufet jest od poludnia do trzeciej i jak tu jesc o takiej porze? no i dobrze... musze w koncu do cholerki znalezc jakis u mnie... w spokoju i bez narzekan i tak bedzie mi lepiej smakowalo... :( no to tyle co moge na razie... papatki

Gość still
no to odmeldowuje sie i ja :) Jolcia gratki za 2 kilo...i teraz nie ma mocnych i do przodu ;-) Sylwuś.... jak bedziesz w UK to będziesz tęsknić za PL ;-) tak już jest Basia ale masz chłopaków dużych...podglądam na fb :-) a co do ślubu na spokojnie... wierzę że się pochwalisz fotkami :-) Gosia z babcią na pewno będzie ok i opieka dobra :) trzymam kciukaski Lola coś mnie na fb ,,zaczepiała" ale nie wiem o co w tym chodzi :( napewno do nas dołączy bo gdzie ona znajdzie takie gwiazdy jak my ;-) Agula pozdrawiam, jak dajesz rade w pracy i jak dziewczyny ? Kasie też na fb mam...podam jej namiar...pewnie zajrzy :-) kogo pominęłam ?? to z góry przepraszam :-) miłego popołudnia Wam życzę dziewczynki i lecę walczyć z moim wojskiem ;-) paaaaa :-)

JOLA Sylwia jest u mamy w Niemczech A czemu piszeszesz że cie LOLA zaczepiała ....przeciez ona grzeczna dziewczynka jest hi hi hi ...a co do moich 2 kg to nie ma sie czym chwalic ...tak jak pisały dziewczyny ja ciagle tracę te same 2 kg hi hi hi normalnie recydywa No ja juz w domu za godzine oglądam meczyk :) w poniedziałek mam urlop jadę z mamą do lekarza ...do poradni naczyniowej oczywiscie wizyta prywatnie bo na kase terminy z kosmosu ....namawiam mamę na wizyte u irydologa to taki lekarz co czyta z oczu i leczy ziołami w Zabrzu raz na dwa miesiące przyjmuje babka czytałam na jej temat jest dobra , tłumacze mamie że zioła jej nie zaszkodzą a powinne pomóc no nic zobaczymy w poniedziałek ma podjąc decyzję

ogladałam pierwszą strone tego forum i widze ze dwa posty zostały usuniete zostal jeszcze jeden durny post ...co za debilizm

Jolu tez bylam kiedys u irydologa, rzeczywiscie jest dobra, zwlaszcza w wykrywaniu chorob ktorych tradycyjnie lekarz jeszcze nie jest w stanie dostrzec... czesc Kasiu...

cześc KASIU jestes gościnnie czy zostaniesz z nami na dłużej ? No i przegrały ...ale mecz dobry miały szanse zeby wynik był korzystny dla nich ale niestety ...w środę rewanż Sylwia o kktórej jutro wylatujesz od mamy ?

Jolu wyjezdzamy ok poludnia, wylatujemy przed trzecia, w domu powinnam byc ok szostej-siodmej, mam nadzieje...

dzien dobry u nas zapowiada sie ladny dzien moze juz ten zobrzydzony snieg zginie a nie mowilam wam no bo kiedy w swieta rzucilam tak mimo chodem ze chcialabym tableta ciekawe ile zejdzie mojemu M i mi kupi hi hi hi a mojego notebuczka dalabym mojej niuni bo rodzice jej nie kupia milego

Sylus szczesliwej podrozy i jak juz dotrzesz to melduj sie buziaki i pamietaj grzeczna masz byc hihihihi