Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stillo20

czy jestescie bogaci, przecietni czy biedni?

Polecane posty

mówiłem o Twojej response do labradorki;) I to Ty zaczęłaś a ja nie skończyłem więc się nie ciesz przedwcześnie;)

Gość pisze do Was z labradora
adoptować wolna panna raczej nie może chyba zresztą ja nie przepadam za dziećmi a spadkobierca powinien nosić nie tylko moja kasę i nazwisko ale też krew i wady genetyczne ;-) a co do ubogiego chlopaka to ja mam kolege ktory jest bardzo bogaty a chodzi w niemal podartych ciuchach, nieraz brudnych i smierdzi ale jest taki przystojny...dla porzadnych dziewczyn nie jest wazna kasa wiec jak spotkasz ciekawa kobiete nie wachaj sie jej poderwac :-)

argumenty jakich użyłas mają charakter, że tak powiem, mocno i czysto biologiczny. Być moze labradorka nie ma wpływu na to...Dlatego nazwałem Cię suką:) Suka - samica psa:)

ok...Jednak ma ale o tym nie wiedziałaś więc Twoja sukowatość pozostaje w mocy:P

ciekaw jestem esli 2 Strona mi sje nie otwiera więc raczej nie przeczytam acz nie spodziewam się limerykow mustread

czym się zajmujesz? Bo zrozumiałem, być może niewłaściwie, że jakąś dziedziną sztuki.

tak naprawdę jestem facetem i dlatego nigdy ni e zajde w ciążę ;-) uwielbiam prowokować naiwne idiotki a zauwazylem jak latwo cie podpuscic kochanka franka i nie masz poczucia humoru kiedys podszywalem sie pod ciebie to zahaslowas nick. Aco do psa to nie martw sie wlasnie kolo mnie jeden spi :-) natomiast zgadzam sie z tym co napisal miszcz kozery jestes zerem.nie za obraze mnie ale watykanu. Tylko dupodajki sa antyklerykalne

ja zaczelam? Oo zobacz twoja pierwsza riposte do mojego postu. Wracajac do Labladorki,zdaje sobie sprawe ze pewnie chodzi o sprawy biologiczne.Ale skoro ona mnie zna nie znajc mnie to nie jestem ciekawa przyczyn i skutkow jej braku potomstwa.Nie ma i miec nie bedzie,jakos takos zalu nie mam. A to ze suka jestem,coz czasem tak wychodzi w zyciu :)

ahh,czyli to ty,ten bez polotu,ktory nie umie wymyslic swojego nicka.Uwiez mi,wole byc dupodajka niz lezec krzyzem na oltarzu. ps mam nadzieje ze psa nie posuwasz?

Maluje obrazy. Niestety boje sie je sprzedawac (ze przyniosa komus pecha.albo scoagna na wlasciciela chorobe hantingtona) ....w dodatku jestem zydem i rosjaninem a urode mam germankska co za los :-D

jeżeli sugerowanie komuś, że jest durnowaty i mało inteligentny uważasz dopuszczalne normy w dyskusji to nie sie nie fochaj na głupia pizde;) Dobra ide bo koles tera mnie podpuszcza:D:P

psa? wiesz to naprawde niskie ale ze artystycznie lubie packac sie w blocie to spytam. ...moj pies po twoich dzieciach ma juz dosc na dzisiaj :classic_cool:

Tak naprawde jestem kobieta a ktos sie pode mnie poodszywa :-( nie jestem w ciazy i nie bylam bo jestem dziewica.i chce umrxec jako dziewica

dzieki bogu,niech sie wyspi psina.Zmeczona pewnie.tylko nie bierz pieseczka na pielgrzymke piesza do Watykanu,zajedziesz pieska a tam i tak beda miec to w zadzie.Chyba ze liczysz na to ze papiez lapki wylize.

kurwa żesz Twoja. Zaczynasz mnie denerwować popierdolona idiotko...To Ty se zobacz bo ja pamięć mam dobrą

Miszcz nie podpuszczalam Cie :-P. Mam odhyly powazne.moje dzieci odebral mi sad :-( jestem ubezwlasnowolniona :-( jutro swieta przebiore sie za jajko i uciekne z psychiatrycznego

pisze do Was z labradora to jakas choroba,ale z tego co wiem nieuleczlna.Nie wiesz kim jestes,z kim jestes,gdzie jestes.Zamiast psa kup sobie glocka

A teraz powaznie - ustalenia z topiku: miszcz srednio zamozny ale przystojny ja mloda zgrabna boagata i zryta franka bogata i z opadlym cycem obrazajaca papieza. Wybierzmy ktory dywan uprac najpierw

Gdyby.moijego kochanka miguela bylo stac na glocki hamulcowe to nie spadlisbysmyw te otchlan szalenstwa

Gość wikiiiiiiiii
mieszkam za granica i miesiecznie jestem w stanie odlozyc 6 tys zlotych, po zaplaceniu rachunkow, samochodu, wyslaniu troche kasy dla rodziny, i na zycie, wiec zle nie jest :)

1. Mieszkam w blokku. Razem z narzeczonym chcemy kupić sobie mieszkanie. Domu nie chcemy bo wolimy centrum miasta niż przedmieścia. 2.Meble mam nowe - robione na zamówienie u stolarza. 3.Telewizor mam stary - nie zależy mi ponieważ nie używam. Za to mamy 3 laptopy, 2 tablety i 2 monitory - wszystkie mocne bo na tym pracujemy. 4. Samochód mamy stary. W przyszłym roku planujemy zmienić. Na razie oszczędzamy na mieszkanie. 5. Mamy porządek - przychodzi pani do sprzątania. Uważam się za klasę średnią. Jestem zadowolona.

Gość gość
Mieszkam w apartamencie nad morzem w ciEplym kraju na 44 Floor Mam nowe meble Wszystkie sprzęty AGD Mac laptop , ipad , iPhone , 3D plasma tv Mercedes C250 Coupe Cash And savings I breast cancer czego wam nie zycze :(