Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTY NC PLUS

Wypowiadajcie umowę w CYFRZE +

Polecane posty

Gość ANTY NC PLUS

Ciekawe o ile podniosą nam abonament. Obecnie płacę 53 zł (z multiroomem). Mam zamiar w najbliższym czasie wypowiedzieć umowę. A Wy?

Gość ja wiem ze demon boi
ja juz dawno nie mam po prostu zerwałem przezstałem płacic

Gość ANTY NC PLUS
Czy ktoś ma informację w jakiej wysokości podniosą nam abonament? Od kilku dni próbuję dodzwonić się do cyfry ale nie ma takiej możliwości. Robią nas w jajo. Polubcie na FB ANTY NC + Walczmy z nimi.

hehe ja bylam pracownikiem cyfry plus i mam umowe z nimi ale wypowiadam bo place 85 zl a zaproponowali mi 119 zl :D fajna promocja i musze miec canal + ktorego nie ogladam :) a ktos napisal ze nie moze sie dodzwonic - dzwonic nalezy z dzien roboczy kolo godziny 13 i wcisnac 0 czasem dwa razy i szybciej sie polaczy z konsultantem to tak na marginesie :)

Gość srednio podwyzsza o 20zl
ale dostaniesz mniej kanalow. ja w N tak mialam. zrezygnowalam, wy z cyfrze prawdopodobnie dopiero w kwietniu-maju dostaniecie nowe 'umowy' bo do czerwca bedziecie mogli rezygnowac. moze po takiej fali odejsc abonentow z eNki wam zaoferuja cos korzystnego? ;)

Gość ANTY NC PLUS
No 20 złotych podwyżki, to dla mnie nie do przyjęcia!!!!!!!!!!! Płacę 53zł, jestem w Cyfrze 8 lat, ostatnia moja umowa była na 78zł, przy kolejnej zmniejszyłam ją do 53 zł i więcej nie zapłacę! Cyfrowy Polsat ma o wiele korzystniejsze pakiety w tej cenie. kto jeszcze wypowiada umowę?

no ja tez kiedys i sprzedawalm polsat i musze powiedziec ze maja fajna tania oferte i tez chyba na niego przejde :y bylam ostatnio w punkcie ale tlumy chyba klientow nc+