Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelia sensatka

Wczoraj w BIEDRONCE... !!!

Polecane posty

Gość Aurelia sensatka

Byłam na zakupach. Chciałam kupić jajka. Otworzyłam pudełko żeby dokonać oględzin. Prawie wszystkie jajka były otoczone pleśnią. No dosłownie w takim kokonie włochatym. Wyjęłam telefon i zrobiłam zdjęcie tym cudownym okazom. I wiecie co ? Zauważyła to kierowniczka sklepu, podeszła do mnie i nakazała natychmiast skasować to zdjęcie przy niej, bo jak nie to mnie nie wypuści ze sklepu i wezwie ochronę. Patrzyła się co mam w telefonie i jak agent służb specjalnych stała i omal mnie nie pobiła ze złości. Zdjęcie skasowałam ale nie zamierzam tego puścić płazem. Napisze pismo-skargę do przełożonego. Szmata.

Gość no to mogła wzywac ochronę
ba, nawet policję! tam nie było zakazu fotografowania :d chuja by Ci zrobili :D

Gość popołudnie u kapelusznika
slusznie .. takich spraw nie puszcza sie plazem tylko gadem

hue hue mieczak jestes. Sila Cie zatrzymac nie mogla, a jesli by probowala, to dookola byli ludzie. No i tel w zasiegu chyba, co? Zreszta, co Ci po tych zdjeciach. Przeciez to normalne zjawisko, nie tylko w biedronie. Ale trudno mi uwierzyc, ze jajca splesnialy:P

Gość no takk takkk
pierwsze słyszę, żeby skorupka jajka pleśniała. Chyba mózg ci splesniał.

Gość zamiast robic zdjecie
moglas kupic te jaja, wziac paragon i isc do sanepidu.

Gość Aurelia sensatka
Ona twierdziła, że w sklepie jest zakaz fotografowania. Ja potem to sprawdziłam i żadnego zakazu nie było. Jeszcze zapytałam kasjerki a ona się uśmiechnęła pod nosem że nic nie wie o zakazie. Ta kierowniczka jeszcze mi wciskała że zrobiłam drugie zdjęcie i ukryłam i nie skasowałam. Wybuchnęłam śmiechem. Była taka zdesperowana, stała jak żandarm.

Gość no patologia do kwadratu
jak była brudna skorupka to zapleśniała.

Gość tatatatatata tatat
jaja z biedronki sa okropne ! Maja w tym kodzie pierwsza 3 co znaczy ze kurki byly chowane w klatkach! Najgorsze co moze byc!

Gość Aurelia sensatka
Masa tych jak była w tych "kokonach" a dookoła unosił się smród.

Gość no takk takkk
ja zauważyłam, że na niektórych jajkach specjalnie przyklejają jakies pióra, trawę, Ze niby jaja z ekologicznych ferm hehe :p

Gość goshi
ale bzdury gadacie, pleśń na jajach hahaah,a może pleśń pomuliłaś z kupą hahahah

Gość marcheweczka...
Plesn na jajkach...omg gdyby jajko bylo zepsute zobaczylabys a raczej poczuła to tylko po rozbiciu, było wymyslic cos lepszego

Gość glupoty wypisujecie.
Oczywiscie,ze sprzedawane tam jajkasą klatkowe,tak naprawdę w niewielu sklepach jest wybór,szczególnie na prowincji. A takich jajek jak opisujesz to w życiu nie widzialam,jajka psują się od srodka,na zewnątrz można je rozpoznać tylko po smrodzie,wiec nie wymyślaj.Masz zdjecie to wklej:P

Gość gość
Szczerze mówiąc to tez myslalam, ze to niemozliwe, nigdy w zyciu nie widzialam plesni na jajkach, do wczoraj... Jajka kupione na wsi, lezaly sobie w lodowce jakies 2 tygodnie, w plastikowym pojemniku, wszystkie 20 sztuk czarne od plesni, masakra! Pierwszy raz w zyciu widze cos takiego