minoja32 0 Napisano Marzec 30, 2013 Hej sama mam 16 lat i mam problem z nie wiem programowo już z otyłością. Może jak są tu jakieś dziewczyny podobne do mnie to razem zmienimy nasze życie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasio18 Napisano Marzec 30, 2013 Porucham takie z chęcią a nawet rozkoszą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minoja32 0 Napisano Marzec 30, 2013 to idz poszukaj jakiejś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia1905 Napisano Marzec 30, 2013 Ile masz wzrostu i ile wynosi Twoja waga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minoja32 0 Napisano Marzec 30, 2013 168cm 87 kg a Twoja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tłustym baleronem Napisano Marzec 30, 2013 Ja. :( Tyję,choć nic prawie nie jem. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia1905 Napisano Marzec 30, 2013 Nie weszłam tutaj bo jestem otyła, mam 177 cm i 56 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tłustym baleronem Napisano Marzec 30, 2013 Czuję sę,a przede wszystkim wyglądam jak pączek na maśle.Mam obfite piersi,wał tłuszczu pomiędzy nogami,boczusie i brzuchol.Potrafię skutecznie zatuszować swój tłuszczyk,ale też chciałabym nosić krótsze kwieciste spódniczki jak inne wdzięcznie wyglądające dziewczyny. :( Mam 160 cm,a waga?Waga 59 kilo. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tłustym baleronem Napisano Marzec 30, 2013 Podnosiiimy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tłustym baleronem Napisano Marzec 31, 2013 Na dodatek mam depresję.Wszyscy w domu obzywają mnie od grubasów,szczególnie ojciec.Doszlo do tego że wstydzę się cokolwiek jeść przy kimś,nie mam koleżanek,życia w ogóle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiołeczekkkkk Napisano Marzec 31, 2013 tez walcze z otyłoscią 49/170 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biore sie za swoje zycie Napisano Marzec 31, 2013 ja tez walcze z otyloscia - 43 kg , musze zejsc do 37 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tłustym baleronem Napisano Marzec 31, 2013 To miały być żarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biore sie za swoje zycie Napisano Kwiecień 1, 2013 No chyba ze nie prawda , ale wiekszosc " otylych " na tym forum odchudza sie z 43 na 37 kg . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tłustym baleronem Napisano Kwiecień 1, 2013 Myśle że to były jaja,spokojnie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach