Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa czy wykładowca paczy

Też macie wrażenie, że większość facetów to

Polecane posty

Gość ! Terenia !
i z obcokrajowcem zgodzę się nawet na anala, bo jak się kocha to się rozumie :)

Gość _johny_bravo_
wiec rozumiem ze szukasz światłego europejczyka który będzie ciebie godzien:)

Gość ! Terenia !
Buhaha już jakiś zazdrosny polaczek się podszywa :D I to jest właśnie to o czym pisałam, zero męskości, zero inteligencji, zero kultury 😴

Gość _johny_bravo_
powiedziała 100% dama. A jak to leciało o tych ciapatych ostojo kultury i tolerancji? :)

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Może szukam a może już znalazłam, polaczki z pewnością nie są mnie godni i coraz więcej moich znajomych wybiera obcokrajowców, i dobrze, tu w Polsce zacnych mężczyzn jest jak na lekarstwo, praktycznie ich nie ma, a na zachodzie jest inna mentalność, bardzo pozytywni ludzie 😴

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Dostrzegam w tobie kolejne braki, a mianowicie kłopoty ze wzrokiem. Gdzie ja napisałam, że jestem tolerancyjna? 😴

Gość _johny_bravo_
moze i dla ciebie jestem zwyklym polaczkiem, ale przynajmniej wiem jakie zdanie o takich kobietach jak ty mają ci wspaniali zagraniczni mężczyźni ktorych tak wychwalasz. Powodzenia w poszukiwaniach, napewno zostaniesz kobietą zamożnego kultralnego faceta który doceni twą wspaniałą osobowość:)

Gość _johny_bravo_
za to ja dostrzegam niskie IQ, taka mała ryska na Twej doskonałości

Cos jest na rzeczy z tym wychowywaniem chlopcow przez "Mamuski". Taki Synus Mamusi, to czesto kaleka na cale zycie, bo Mamuska i Babcia na wyscigi usluguja Synusiowi. A jak Synus jest juz dorosly to Mamuska szuka mu odpowiedniej zony, zeby dbala o Synusia nie gorzej niz Mamuska z Babcia. Nie ma gorszego kandydata na meza, niz ten zarozumialy, smierdzacy len, ktoremu sie wszystko nalezy. Dla takiego meza - Synusia Mamusi, zona jest darmowa sluzaca i sponsorka w jednej osobie. Nie daj Boze, zakochac sie w takim egoiscie, bo to T R A G E D I A.

Gość inka123456
nie zgadzam się z tą opinią są fajni faceci. Jestem mężatką od 16 lat a mój mąż jest wspaniałym facetem.

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Hahahah tak, tak wmawiaj sobie polaczku, że ci zagraniczni mężczyźnie nie szanują polskich kobiet, jedyni którzy doceniają nasze wdzięki to są uwaga! POLACY :D:D Dobry żart, ja jednak widzę wieloletnie małżeństwa mieszane (Polka + NIE-polak), gdzie dominuje szacunek i są zachowane zdrowe relacje, więc możesz sobie gęgać, polaczku, a Polskie kobiety dalej będą masowo emigrować i wiązać się z obcokrajowcami 😴

Gość _johny_bravo_
oby kobiety twego pokroju emigrowały jak najdalej, czego i Tobie życzę:)

Gość ! Terenia !
22:57 [zgłoś do usunięcia] bosa bosa tralala@tlen.pl'; "Nie daj Boze, zakochac sie w takim egoiscie, bo to T R A G E D I A." ­ Dla mnie taki niedorajda jest aseksualny, nic nie warty, śmieć. Chyba większość kobiet tak ma, po co jej maminsynek, który i tak zawsze będzie uczepiony maminej spódnicy :O

Gość inka123456
A jeśli chodzi o obcokrajowców to niestety polki są uznawane za jedne z njpięknijszych kobiet ale niestety również za najgłupsze z kobiet wg. przeprowadzonych ostatnio sondaży

Gość ! Terenia !
inka123456 - Przez kogo, na kim i gdzie zostały przeprowadzone owe sondaże? 😴 I generalnie to poproszę linka, jeśli można 😴

Gość inka123456
i mam nieodparte wrażenie że ty Tereniu niestety potwierdzasz tą drugą opinię. Twoje opinie są nieprzeciętnie..."inteligentne i kulturalne".

Gość ja tu tylko popycham (posty)
.

Gość mnmmnm309
Jak wszyscy faceci są tacy źli to czemu szukacie zawsze tego jedynego? Macie tyle wymagań, że już chyba same się w nich gubicie!! za dobry źle; niedobry źle zarabia dużo dobrze, myśli tylko o kasie i dużo pracuje to już źle, ciężko, żeby nie myślał dużo o kasie jak ma jej dużo robić przystojny, kisiel, zbyt przystojny kurwica bo inne lecą na niego ogarnijcie się, normalnie same miss polski i idealne partnerki....pokolenie harlekinów i zbuntowanego anioła normalnie, księcia z bajki szukają a później tematy 30 latek że samotne i takie biedne.

Gość _johny_bravo_
@up 100% racji

Gość ! Terenia !
mnmmnm309 - A ty co? Kolejny frustrat, który nie może sprostać oczekiwaniom kobiet? 😴 A może też zwalisz winę na mamusię? Jesteś nieudacznikiem, bo matka cię tak wychowała? Twoi poprzednicy tak właśnie się tłumaczyli, żenua 😴

Gość ! Terenia !
inka123456 - To gdzie te najnowsze sondaże? Chętnie poczytam przed snem 😴

Gość _johny_bravo_
terenia czy ty aby nie jesteś sfrustrowaną samotną panną której nie chciał żaden polaczek wiec plujesz teraz tak jadem? co:) no przyznaj sie:)

Gość inka123456
linka niestety nie podam bo czytałam sonaż we włoskiej gazecie i niestety polki nie wypadły najlepiej.

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Hahaha :D Możesz sobie wyobrażać co tylko zechcesz, co nie oznacza, że to stanie się prawdą 😴

Gość ! Terenia !
inka123456 - Tak, tak 💤

Gość inka123456
więc na włocha nie masz co liczyć chyba że tylko na ten anal o którym pisałaś Tereniu a później włoch kulturalnie kopnie cię w doopę

Gość ! Terenia !
inka123456 - Wiesz to z autopsji? 😴

Gość _johny_bravo_
ok, ale gdybyś chciała sie przyznać to obiecuję że nie będę sie śmiał:) intryguje mnie tylko co tak światowa kobieta robi na tym forum dla polaczków

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Jestem Polką, to jest forum dla kobiet, więc czemu się dziwisz? Dziwnym natomiast jest fakt, ze na babskim forum w nocy przesiadują faceci i podczytują kobiety, czyżby żadna nie chciała nawet na ciebie splunąć więc tu się edukujesz i szukasz sposobów na zdobycie kobiecego serca? 😴 A może jesteś kolejnym prawiczkiem? 😴 Napisz, nie będę się śmiać, własciwie to tu nie ma z czego się śmiać, tu trzeba wołać o pomstę do nieba :O:(

Gość mnmmnm309
Tereniu, zwykle nie dyskutuje z chamkami bo sprowadzą mnie do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Tylko krótki komentarz. Masz błąd w procesie myślowym. Zakładasz z góry, że ja jestem po to aby spełniać wymagania kobiet. Widzę też, że lubisz mieszać facetów z błotem. Typowy syndrom nieprzetkanego komina. Współczuje...