Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa czy wykładowca paczy

Też macie wrażenie, że większość facetów to

Polecane posty

Gość inka123456
ja nie ale gdybym była facetem jakiegokolwiek pochodzenia to bym cię kopnęła w doopę bo już dawno nie czytała tak durnych wypowiedzi,zgadzam się z jonym brawo stara panna której nikt nie chce to musi już szukać za granicą łudz się że tam się na nią rzucą, chyba pęknę ze śmiechu. Napisz jeszcze coś "mądrego" to się jeszcze trochę pośmieję.

Gość ! Terenia !
23:45 [zgłoś do usunięcia] mnmmnm309 "Zakładasz z góry, że ja jestem po to aby spełniać wymagania kobiet." ­ Nie, no coś ty, przecież ty jesteś mężczyzną, czyli kobiety mają cię adorować, robić prezenciki, wysyłać kwiaty, prawić komplementy, a gdy już wiedzą, że to TEN biegną do jubilera po pierścionek aby paniczowi na klęczkach się oświadczyć ;):D

Gość _johny_bravo_
lubie rozmawiać z ludźmi, to ważny aspekt mojego życia a nawet pracy więc czasami udzielam sie nawet na kobiecych forach:) Co do mojego prawictwa to raczej zamierzchłe czasy więc pozwolisz że nie będę sięgał tak dleko pamięcią. Mamjednak pytanie do Ciebie, jako córka polaczka, być może siostra a w przyszłości matka, z dużą łatwością przychodzi Ci pisać takie sformułowania?

Gość mnmmnm309
Tereniu, bardziej miałem na myśli, że sprowadzasz faceta do instrumentu do zaspakajania potrzeb a nie partnera. Nikt na Ciebie nie leci, mąż Cię zostawił, musisz zaspakajać się na zagranicznych wycieczkach a za całe zło swojego życia obwiniasz facetów. Ta pani z początku filmu to taka osoba jak Ty pewnie: http://www.youtube.com/watch?v=WiVnYkPlV_Q&list=HL1364684284

Gość ! Terenia !
23:59 [zgłoś do usunięcia] mnmmnm309 "Nikt na Ciebie nie leci, mąż Cię zostawił, musisz zaspakajać się na zagranicznych wycieczkach a za całe zło swojego życia obwiniasz facetów." ­ Z fusów to wyczytałeś? 😴 ­ A "Darling.I Lowe.Ju" już oglądałam, oprócz naiwnych kobiet lecących na śniadego habibi, wspaniale został przedstawiony obraz polaczka: Prostak, gbur, awanturnik, wieśniak, zazdrośnik (wskazywanie brudnymi paluchami na kobiety, oj, oj), i oczywiście nieśmiertelne wśród polaczków zestawienie skarpet i sandałów :D:D Jak to zobaczyłam to myślałam, że zaraz zejdę :D No cóż, polaczki jakie są każdy widzi. ­ Zobacz sobie jeszcze film "habibi z Tunezji" ( http://www.youtube.com/watch?v=-wSd4Hz-p24 ), też dobry dokument (i krótki), z tym, że niestety nie o Polkach, bo jak widać, nie tylko Polki uprawiają sex turystykę, ale polaczki tego nie wiedzą i piszą gdzie się da jakie to Polki nie są ;)

Gość _johny_bravo_
rozumiem ze dla Ciebie sukcesem jest wyjechać na wycieczkę all inclusive i puścić się z jakimś arabem który zalicza kilkanaście panien podobnych tobie tygodniowo, bo to pokazuje Twoją niezależność i pogardę dla polaków:) Gratulacje. A jeśli budujesz swój światopogląd na jakichś durnych filmikach to chyba odpuszczę sobie dalszą dyskusję...

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Przecież pisałam na pierwszej stronie, że gustuję tylko w białych mężczyznach, a o moim rzekomym puszczaniu się nigdzie nie pisałam, ale rozumiem, że jak brakuje argumentów to trzeba gdzieś wcisnąć wakacyjny romans z Arabem, typowy polaczkowa zagrywka, polaczkowego śmiecia😴 więc, tak odpuść sobie dalszą dyskusję, bo się ośmieszasz 😴

Gość mnmmnm309
z Tarota ;)

Gość _johny_bravo_
nie piszę o Tobie tylko o sex turystyce:)

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Napisałeś bezpośrednio o mnie 😴 Trzeba było inaczej skonstruować zdanie 😴

Gość _johny_bravo_
i nie piszesz jak to jest z tym określeniem "polaczek", do ojca też tak mówisz?

Gość ! Terenia !
mnmmnm309 - A gdzie szklana kula? 😴

Gość _johny_bravo_
mój błąd, miałem na myśli zjawisko sexturystyki jako całości

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - Odparłam jedynie zarzut "mnmmnm309" na temat seks turystyki, nie obchodzą mnie osoby które ją uprawiają 😴

Gość _johny_bravo_
sama wkleiłaś link na ten temat

Gość ! Terenia !
_johny_bravo_ - On wkleił 😴 A ja podesłałam o podobnej tematyce 😴

Gość _johny_bravo_
oki, a mogę spytać skąd u ciebie takie uprzedzenie do polaków?

Gość ! Terenia !
Dobra polaczki, żegnam, nie zapomnijcie przestawić waszych polaczkowych zegarków 😴🖐️

Gość _johny_bravo_
powodzenia:)

Gość mnmmnm309
tak się mądrowała a nawet nie wie kiedy zmiana czasu heh :P:P

Gość uprzedzenie do polaków wynika
z tego, że mniej niż zagraniczni zarabiają a kobietom chodzi by facet im wszystko zapewnił :P

Gość oburzona czy obnażona :)
Cielakowatość chłopa wynika z wychowania i basta! Tatusiowie patrzą na wychowanie syna przez wypatrzone matki. Trochę wynika to także z uwarunkowań społecznych Dawniej młodzi mężczyźni od pewnego wieku byli pod opieką ojcówt, którzy uczyli obowiązkowości, pracowitości i szacunku do płci pięknej. Oczywiscie jak na ówczesne czasy przystało;-) Dzisiaj empatyczne matki wyręczają synów prawie we wszystkim, a córki gonią do wszystkiego, bo tak trzeba...? Ojcowie uczą jak być twardą wobec kolegów, męża... Ojcowie doskonale wiedzą co je czeka w przyszlosci:-) To oczywiscie nie reguła, ale takie jest moje spostrzeżenie. Kobiety są zaradniejsze, ale czy lepsze? Chyba tylko dlatego, że mogą rodzić i chwała im za to;-) Resztę rozdzielam po połowie bo nawet kłamstwa są podobne. Kobiety tylko bardziej Zawalaowane. No i wiadomo, że gdyby kobieta nie zeszła pierwsza z drzewa to mężczyzna dalej by tam siedział;-) A z tym myciem... :-)

Gość babajag
Mycie dziewczyn daje wiele do myślenia, po co myć skoro nic nie czuć. Tak jak czyszczenie paznokci, przecież lakier przykryje:-)

Gość www.kropka i już.
Faceci nawet gdyby mieli pięć ogonów to chcieliby je wszystkie wykorzystać od razu na raz! Dlatego to świnie!