Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Co macie jutro na śniadanie?

Polecane posty

Sałatke jarzynową oraz jajka w majonezie a także chleb z masłem i do tego wędliny(kiełbasa swojska, kiełbasa krakowska podsuszana, bekon, boczek, salceson). Oraz babka, pomarańcz,mandarynki a także -ciasto bezowe, tort, ciasto z wiśniami i bitą śmietaną,murzynek i gruszkowiec,babka piaskowa i babka cytrynowa z cukierni sawickich w myślenicach -czarny las,ambasador i 3bit z cukierni złoty kłos -jadzia z cukierni dom chleba Oraz zupa święconka :)

Gość koleś 123
przesypiam śniadanie bo będę pijany i obudzę się dopiero na teleexpress

Gość chyba w snach
Strasznie choyowe te twoje sniadanie :O tylko wedliny i ciasta :o porzygam sie :(

Gość Szopen
sranie

Gość chleba i igrzysk :)
nie będzie rarytasów, jest ciasto z kremem orzechowym ale to raczej na później do KAWY:p A na śniadanko będzie żurek, kiełbaska i jajka, chlebek i chyba tyle. W tym roku nie ma świąt na bogato:(

Gość u mnie bez szaleństw
żurek z kiełbasą i jajkiem, sałatka,masło, pieczywo, babka drożdżowa malinowo-kokosowa i kawa Na co dzień nigdy tyle nie jadamy.

Gość niemabata
jajka szynka boczek dwie sałatki kiełbasa biała i czerwona łosoś ciasta żurek

Gość biore sie za swoje zycie
No dobra ,to teraz powiedz Ukryta Prawdo z kim te sniadanie zjesz ?

matka, ojciec i inne gnojary z mojej rodziny :) oraz bliscy znajomi ojca i matki przyjdą to też przyniosą jakieś wymyślne dania :)

Ja nie mam nic na sniadanie ( duzo pracowalam nie zdazylam zrobic zakupow ) ,jutro polece do skelpu jak sie wyspie ( u mnie otwarte) . Samotnie jak zwykle spedze swieta , wiec dla kogo mialyby by te "mazurki " ... Moze zrobie sobie kogel mogel( czy jak to sie posze ) . To takie danie z jaj gotowanych , kielbasy ,boczku i chrzanu ( o ile dostane tu jadalna kielbase ) . Dlaczego wlasnie to danie ? Bo ono kojarzy mi sie z domem rodzinnym , ze sniadaniem wielkanocnym ktore podaje moja mama .Pozdrawiam wszystkich ,ktorzy jutro na sniadanie maja kogel mogel .

Gość mloda ladna
Zurek Kielaba biala Chleb Wedliny 3 rodzaje domowe Salatka warzywna Jajka fszerowane pieczarkami Jajka z tunczykiem Galareta 3 rodzaje sledzi Cwikla :) Golabki Babka Miodownik Torik z galaretka Czekoladowe praliny Sernik A prosilam mame zeby malo robila w tym roku, bo sie je i tyje a po swietach trzeba wyjadac zeby nie wyzocic

Docen wiec Ukryta Prawdo ze mozesz to snaidanie zjesc z rodzina .

I tak w mojej rodzinie nikt nikogo nie lubi. A rodzice cieszą się że ktoś im ta wyżerka, ja też tylko myśląc o gościach myślę o żarciu. Bo oprócz tego goście będą przynosili dania, więc cały czas siedzi mi to w głowie.

Gość NiebiesciutkiePipsko
ślydzie z Biedronki i ogurce kiszone chociaż nieświeże są :( tak jak mówiłam w poprzednim temacie ale nikt nie odpowiedział!!!!!!!!!!!

bo już je spróbowałam :(

Miałam tyż jajca ale mi koszyk spadł w kościele z ławki i się potłukły (te jajka) :(

Gość hix
ja bede miala platki z mlekiem, czyli to co zawsze