Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Co macie jutro na śniadanie?

Polecane posty

Sałatke jarzynową oraz jajka w majonezie a także chleb z masłem i do tego wędliny(kiełbasa swojska, kiełbasa krakowska podsuszana, bekon, boczek, salceson). Oraz babka, pomarańcz,mandarynki a także -ciasto bezowe, tort, ciasto z wiśniami i bitą śmietaną,murzynek i gruszkowiec,babka piaskowa i babka cytrynowa z cukierni sawickich w myślenicach -czarny las,ambasador i 3bit z cukierni złoty kłos -jadzia z cukierni dom chleba Oraz zupa święconka :)

Gość jako na miękko
chleb, masło, sól, herbata z cytryną potem kawa latte i kawałek tortu własnej roboty

Gość hhhhhippppppppppppp
ja ogolnie zrobilam 70 pierogow z miesem ,z salata salatka jarzynowa bikle z karkowki kluski slaskie z pesto kapusta zasmazana golabki szynki ,gotowane i wedzone ryby 4 rodzaje 3 ciasta i szarlotka z lodem i bita smietana indyk 4 kg podzielony miedzy innymi na rosol i mysle co dalej.. zurek

Czasem potrafię zjeść 5 kebabów i 2 pizze w ciągu paru godzin :) :) :) ale to śniadanie wielkanocne. Pyszności, siedzą i grzeją się w lodówce. Ja już zjadłam kanapki z boczkiem i sałatką jarzynową.