Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaOlenkaa85

jest tu ktos? poklocilam sie z facetem przed swietami, czy on jest niechlujem?

Polecane posty

Gość zalamanaOlenkaa85

wybaczcie, ale nie mam sie do kogo zwrocic... poklcilam sie dzis z facetem, nie wytrzymalam juz... on lat 26 mieszka sam, ma dom, ps i kota. zmienilam mu posciel, pomoglam w sprzataniu wszystko cacy, a ten psiak co chwile wskakuje mu do lozka ;/;/;/ ma jsna sierc, leni sie jak cholera i smierdzi, bo co chwile gdzies sie tarza po dworze-najlepsze jest to,ze moj facet nic sobie z tego nie robi, bo ubostwia tego kundla, prosilam raz, drugi, sama go zrzucam juz z tej poscieli, a on na mnie sie drze, ze mam mu ps zostawic. nie wytrzymalam powiedzilam, ze jest niechlujem, ze o nic nie dba, ze sie staram, a on to ma gdzies, itd pojechalam ostro. Wyszedl z lozka, wyniosl psa na dwor i zaczal sprzatac.. no ale sie obrazil ;/ czy ja mam go przeprosic? dodam, ze jestesmy ze soba od roku

Gość mloda ladna
Ty mu sprzatasz i zmieniasz pisciel?! A co on kaleka? Ja tak samo robilam na poczatku bo kochalam a jak zamieszkalismy razem to nic mi nie pomagal.A i co gorsze jeszcze chodzilam i sprzatalam po nim.Zylismy 5 lat i odeszlam ale z innego powodu chociaz to rowniez zawazylo. A jak on na konic powiedzial ze to byla moja wina bo go tak nauczylam od plczatku :/

Gość dsdsdsdadwwswdccs
mloda ladna tak zmienilam mu posciel nie ukrywam... ale on odkurzal, umyl naczynia i podlogi. poprostu myslalam, zeby sie dzielic obowiazkami prawda? wkurza mnie tylko to, ze ten pies wskakuje mu do lozka, lize go, pelno siersci a moj facet sie z tego smieje

Gość dsdsdsdadwwswdccs
aha nawet jesli ja w tym lozku spie tak? no spoko

Gość .wredna jędza
Moje koty też śpią z nami w łóżku. Mój facet był na "nie", ja mu potakiwałam, ale cholery umieją sobie drzwi otwierać. :D Rada: po prostu często czeszcie psa, nawet dwa-trzy razy dziennie.

Tak, bo to jego mieszkanie i jego pies. Ty wylecisz, a pies zostanie. Nie podoba Ci się, to wracaj na noc do siebie. Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet wyganiał mojego psa z mojego łóżka w moim domu.

Gość dsdsdsdadwwswdccs
ja tam jestem tylko w weekendy, na jego prosbe. on psa rzadko kiedy kapie i rzadko kiedy czesze, ten pies poprostu smierdzi ;/

To go wykąp, a nie wyganiaj z łóżka, bo Cie w końcu ugryzie i tyle będziesz miała zabawy.

Gość zalamanaOlenkaa85
i teraz to juz tylko jego pies chce mnie ruchać.nawet kot nie .czujecie to? ? a mój facio łazi teraz po haupie i pajęczyne zbiera moją cebula nie weim o co tu chodzi ale jesli sie nie pogodzimy tak juz poizostanie :( pomocy!1

Gość Marta,23
ale ty jeste sglupia kretynka bez serca....no a gdzie ma spac biedny psiak jak jest zima??? gdzie jak nie w cieplym,mieciutkim czystym lozeczku swojego pana???i zamiast go przykryc kolderka i pocalowac w ucho to go jędza zgania.......wr.... i pewnie ty dla tego psa smierdzisz bardziej...

Gość dsdsdsdadwwswdccs
ja mam kapac czyjegos psa wybaczcie ale mnie on za bardzo nie interesuje :)

Gość dsdsdsdadwwswdccs
na ziemi a gdzie ?

to będziesz spać z brudnym, Twój wybór. Ale bądź gotowa na to, że facet Cię pogoni, między innymi za to, jak traktujesz jego psa. Bo pies jest wyżej w hierarchii niż Ty, to mogę zagwarantować.

Gość fdgfygd
facet woli ruchac psa niz ciebie ale boi sie powiedziec takie sa fakty

Gość dsdsdsdadwwswdccs
no chybanie mozesz zagwarantowc, skoro po mojej awanturze pies wylecial z domu a moj facet zaczal sprzatac ;p

psa kąpać regularnie i czesać codziennie. Tylko tak możesz sobie pomóc. To chłopaka dom i pies, skoro on mu pozwala wchodzić do łóżka, to niestety nic Ci do tego. PS zmieniasz pościel w nie swoim domu, w domu, w którym nawet nie mieszkasz???

Gość klsjaslk
teraz pies wyleciał, ale zaraz wroci i facet przejzy na oczy i ciebie tepa larwo pogoni... i mam nadzieje ze jak najszybciej.. Kurwa skad sie takie laski biorą...:O

Poczekaj jeszcze chwilę, to się sama przekonasz. U mnie niejeden facet wyleciał przez stosunek do mojego psa. A jak facet jest ogarnięty, to Ty tak samo polecisz. Pies go zawsze będzie kochał, dupę zawsze można zmienić na lepszą.

Gość powaznyBiznesik
dajcie spokoj to straszne, zeby pies byl wazniejszy od laski hehe zenada. jak beda malzenstwem teztak bedziecie gadac?? dajceo spokoj